עידוכנים צהריים/ערב - יום 48, ה-18.10

MEYTAL 14

New member
פשוט פאטתי שאתה מתחיל לרדת על אנשים

שמצביעים למישהו מסוים, רק בגלל שאתה לא אוהב אותו. לאיזה רמה תגיע? אני לא אוהבת את שפרה ושיי ואני לא אתחיל להגיד לאנשים שהם מפגרים שהם אוהבים אותם.

metrosexual

New member
הוא ושי

רק מעודדים שזוהי התנהגות נכונה! רק ככה תהיה פופולרי! ואני לא קראתי לאנשים מפגרים פשוט אנשים לא חושבים על דברים אחרים...

דורון

New member
לא מפתיע שמי שאוהב את שפרה

זה בן אדם מתנשא בדיוק כמוה. עלק "כי לאחוז קטן מהעם שלנו יש שכל" Give me a bloody break

metrosexual

New member
אני לא אוהב את שפרה

פשוט מסכים איתה בענייני דת.....וכל הירידות הילדותיות שלכם ממש מפגרות!

לא מבינה למה הוא מצטייר כערס

ככה זה סטיגמות. הרי אם צבר היה במקום יוסי בהתקפה על לאון בדיוק עם אותן מילים לא הייתם קוראים לו ערס, אבל בגלל שליוסי את הפרצוף הקלאסי של "ערס" כביכול (כמו שמראים גם בסרטים ישראלים כמו חגיגה בסנוקר למשל) לא משנה איך הוא יתנהג תדביקו לו את תדמית הערס. דווקא לי הוא לא נראה ערס, לדעתי הוא אבא טוב (לפי מה שהתרשמתי) ובעל טוב לאשתו, לא טיפוס אלים (שבזה ערסיות מתבטאת לדעתי בין היתר) ומה שקרה עם העובד שתבע אותו לא קשור להתנהגות ערסיות אלא למשהו אחר. ועוד אני בעד שפרה צבר ולאון בעיקר, אבל מפריע לי.

נכון, אמרתי שבין היתר זה גם אלימות

חוסר פתיחות לא בטוחה שהייתי מגדירה בתור ערסיות. יש המון אנשים חסרי פתיחות שהם לא ערסים לדעתי. כנראה שזה עניין של מה שכל אחד רואה וזהו. אני פשוט לא חושבת שיוסי ערס. הוא לא מתלהם, לא אלים, לא ראיתי אותו רומס מישהו בערסיות ובארסיות שם. וזה שהוא קרא ללאון מנייאק זה רק מעצבים ומלחץ על כל הסיטואציה שנוצרה. אפשר להבין אותו בתור אבא של עינב.

metrosexual

New member
הוא ערס לייט

הוא לא מהערסים הכבדים אבל הוא עדיין ערס! בקשר לחוסר פתיחות את צודקת,אבל כמעט וכל הערסים לא פתוחים כלפי הומואים וכל מה שלא הם...

כן אבל

אם צבר היה מתבטא כמו יוסי אף אחד לא היה קורא לו ערס כי יש לו פרצוף של ילד טוב וזה בכלל בלי שום קשר להתנהגות. נכון, ובוא נחדד- מעבר לחוסר פתיחות לדעות זה גם התנהגות בוטה כלפי מה שלא מסכימים איתו. זה יותר האיך אומרים ולא מה אומרים.

קפרי

New member
לא יודעת אם הייתי קוראת לצבר ערס אבל אני

הייתי חושבת לפחות שהוא מגעיל וחצוף ועובר את גבולות הטעם הטוב.למה? כי בנוסף זה לשלוט ברצונות של האחר.

אסביר לכם בדיוק מה היה עם יוסי ולאון.

כשיוסי ראה את ביתו בוכה כאב לו מאוד עלייה שהיא בדיכאון בגלל ההדחה . היא יומיים הייתה בדיכאון וחברה ליאון בשעת צרה לא ניגש אלייה אפילו לרגע. יוסי הסביר למחרת לאיתי שלא רצה חלילה לפגוע בלאון , אבל, אמר את מה שאמר כדי להעביר לכולם את המסר שהבת שלו עצובה ואף אחד מבני הבית לא מתייחס אלייה. לאון התחיל להיות מגעיל ומשעמם. אצל יוסי הכל בהומר ולאון לא נפגע ממנו, הוא סתם תינוק שמחפש תשומת לב. לאון מדיח אותו כל שבוע כי הוא טוען שעינב צריכה להיות לבד.

היא אולי לא התייחסה לזה שחברי הבית לא באים

לנחם אותה כשהיא בשעת צרה, אבל, אבא זה אבא כואב לו על הבת שלו ובצדק.

metrosexual

New member
ממש שטויות!

אולי לעינב לא אכפת משאר הדיירים אבל לאון חבר הכי טובה שלה כרגע......וכשרע לך אתה הכי רוצה חבר לידך

למעלה