עידוכנים צהריים/ערב - יום 48, ה-18.10

fairy8

New member
ליאון מצביע ליוסי מכיוון

שהוא חושב שלעינב יהיה הרבה יותר טוב בלעדיו - שתהיה משוחררת. או שמה יהיה יותר קל להעיף אותה עם יוסי לא יהיה בסביבה

BrokenWings16

New member
הם מודעים

זה ברור שאחרי שהקהל השאיר את הבובלילים לאחר מספר כזה של הדחות האנשים שם מבינים שהם אהודים ע"י הקהל שמציל אותם פעם אחר פעם, לאון פשוט לא נעים לו מאף אחד ואין לו כ"כ קרבה עם יוסי בגלל זה הוא שם את השם שלו כל הזמן.

ruti

New member
לאון מבין שזה הוא נגד יוסי בגמר. לכן אין לו

הרבה ברירות. הוא יפסיד לליאון בגמר וליאון מנסה להדיח אותו. אבל זה לא יעזור לו. יוסי יזכה

metrosexual

New member
איזה שטויות!מאיפה לאון יודע

שהוא בגמר? לאון בטח בכלל בטוח שהקהל לא אוהב אותו כי הוא הומו....... "הדיחו את אשר בגלל שהוא קיבל אותי" שכחת את המשפט הזה?

MEYTAL 14

New member
אל תהיי אופטימית כל כך

בכל זאת גם ילדות בנות 12 מצביעות לתוכנית, ודווקא לאליל הבנות, שזה בדרך כלל למי שהכי חתיך. את יוסי הרבה אוהבים אבל לא כולם גם מצביעים לו.

Yaki J

New member
דווקא יפה לו. באנגליה (בצפון בעיקר) הכובעים

האלו דווקא אופנתיים. אמנם לא בצבע הזה... לי מפריע הג'אקט הצהוב חרדל שלו, מפגע אקולוגי לעיניים. מבחינתי שהאח הגדול יאפשר לו לקבל מלתחה חדשה, הג'אקט הזה חייב לעוף.

shiiran

New member
חבר'ה תגידו

איפה יוסי אני מסתכלת עכשיו בשידורים בערוץ 20 והוא לא שם כמה זמן הוא ישן? או שההפקה הזיזה אותו לקראת המשימה שלהם?

shiiran

New member
איפה יוסי????

אני מסתכלת ברגעים אלה ממש בשידור החי בערוץ 20 ויוסי לא שם

shiiran

New member
מה טוב מאוד?

יוסי הוא ממש מחזיק את הרייטינג בשתי הידיים שלו תאמין לי אם הוא יעוף הרבה אנשים יפסיקו לראות את התוכנית הזאת נו באמת\ אם אתה היית בהפקה לא היית חושב ככה

kamrashhalural

New member
בולשיט ! יוסי כבר מיצה את עצמו !

הוא כבר גימיק ממוחזר, ויתכן מאד שההפקה רוצה שהוא יעוף ! זה ייתן חיזוק לתכנית מבחוץ דווקא !

sivan1237

New member
עוד משהו ששמתי לב אליו..אם אתם רוצים לדעת

מי יועמד להדחה בתחילת הפרק לפני שהם אומרים את השמות שימו לב לקטעים שמראים לכם..לדוג' אם מחר יראו את השיחה של כולם בחצר על איתי והכלים תבינו שהוא בגריל.. ככה זה עובד בדרכ..ע"י הקטעים הם נותנים תשובות ללמה הצביעו לו?

Lomsahne

New member
זה נכון,זה תמיד ככה.

לפי העריכה אפשר לדעת מי יהיה על הגריל.

למעלה