מה אכפת לנו..?
מ מיניונט New member 18/10/08 #127 ../images/Emo4.gif ממש ממש לא במקום זה פורום שמטרתו להביע דעות. לכן גאולה15 עושה בדיוק מה שצריך וכדאי - אומרת את דעתה. מה הבעיות שלך?
../images/Emo4.gif ממש ממש לא במקום זה פורום שמטרתו להביע דעות. לכן גאולה15 עושה בדיוק מה שצריך וכדאי - אומרת את דעתה. מה הבעיות שלך?
מ מיניונט New member 18/10/08 #204 אה, אוקיי ../images/Emo122.gif אם זה ככה אז אני מצטערת. בכל מקרה אני חושבת שכדאי להגיב ביותר עידון, או לפחות להסביר למה ההתייחסות הזו, למקרה (גם אם הקלוש) שהיא סתם כותבת תמימה
אה, אוקיי ../images/Emo122.gif אם זה ככה אז אני מצטערת. בכל מקרה אני חושבת שכדאי להגיב ביותר עידון, או לפחות להסביר למה ההתייחסות הזו, למקרה (גם אם הקלוש) שהיא סתם כותבת תמימה
מ מאמי ללא צנזורה New member 18/10/08 #84 עוד פעם לשי מפריע המבטים של לאון מה קרה?? הקסם חלף לו...עד לשבוע הבא. שי שי....
א אור2221 New member 18/10/08 #89 אבל זה לא הפריע לו לתת לו לחיצה על הירך רגע לפני. שפרה היתה צריכה להצמיד לו את התואר של פאסיב אגרסיב.
אבל זה לא הפריע לו לתת לו לחיצה על הירך רגע לפני. שפרה היתה צריכה להצמיד לו את התואר של פאסיב אגרסיב.
צ צדוק דנגורי New member 18/10/08 #85 המשחק הזה משחק מכור. אתם מתעסקים בשטויות. המשחק הזה משחק מכור. מי שהשאיר גב כספי בחוץ לבית זה יזכה.
E eli7r New member 18/10/08 #87 אתם יכולים לנחש מי הצביע למי? לא ראעיתי את זמן בבדחות אבל לפעמים על פי המבט של הדיירים זה אפשרי לגלות מי הצביע למי (כמו לדוגמא אם הוא לא מסתכל עליו) אז יש לכם מושג במקרה?
אתם יכולים לנחש מי הצביע למי? לא ראעיתי את זמן בבדחות אבל לפעמים על פי המבט של הדיירים זה אפשרי לגלות מי הצביע למי (כמו לדוגמא אם הוא לא מסתכל עליו) אז יש לכם מושג במקרה?
J JasPoint New member 18/10/08 #90 צבר כבר חצי שעה לא מסתכל לאף אחד בעיניים בוהה בתקרה מהרגע שיצא מחדר האח הגדול
B bibaso New member 18/10/08 #133 עינב סימנה שלא הצביעה לשי אמרה לו "איזה אדום נהיית" .. "אין דברים כאלה"
L Lomsahne New member 18/10/08 #91 עצרוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו תיאום הדחות בין יוסי ועינבבבבבבבבבבבבבבבבבבב הם הסתכלו אחד על השני ועינב סימנה ליוסי שהיא הצביעה לשפרה וצבר ועשתה לו עם העינייםםםםםםםםםםםםםםםםם תפסתי אותם על חםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
עצרוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו תיאום הדחות בין יוסי ועינבבבבבבבבבבבבבבבבבבב הם הסתכלו אחד על השני ועינב סימנה ליוסי שהיא הצביעה לשפרה וצבר ועשתה לו עם העינייםםםםםםםםםםםםםםםםם תפסתי אותם על חםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
נ נועה21 New member 18/10/08 #94 ספרי להם גם על שי ורנין אה סליחה הם כבר יודעים על שי ורנין אבל בוחרים שוב ושוב לא לעשות עם זה כלום