עידוכנים צהריים/ערב - יום 48, ה-18.10

יוליקה

Member
מנהל
פליז....עדכונים

א. למה עינב בכתה? ב. מה זאת אומרת עשו סימנים בעיניים למי להצביע להדחה? האם כבר אמרו לאח הגדול את מי הם הולכים להדיח?? הרי זה רק מחר??

BrokenWings16

New member
צלצל לכולבוטק

זאת ממש קומבינה, צריכים גורמים יותר חמורים מהתערבות ההפקה...

BrokenWings16

New member
אבל אני לא צינית../images/Emo2.gif

אני כבר רואה את הכותרות הבאות על המסך הקומבינה של הבובלילים

קפרי

New member
לכן חשבתי שזה לא הוגן מהתחלה שאבא ובת יהיו

יחד כי הם כוח! בלי קשר לשאר.

קפרי

New member
בוריס "עף" מהשבוע הראשון בעיקר כי הוא היה

שקט מידי. בהמשך היו מעיפים גם מהסיבה שהם כוח.

וגם שי סימן לרנין עם העיניים

וגם צבר לשפרה וגם איתי לונסה פשששש מחר כולם מצביעים לפי זוגות. נו באמת?

Lomsahne

New member
תגידי לי את בסדר?????

יוסי לפני שהוא נכנס המצלמה התמקדה עליו הוא היה בקשר עין עם מישהו ועשה פרצוף ואז ראו שעינב היא זו שבקשר עין איתו {והרי היא כבר נכנסה} ואז עינב סובבה מבט לצבר הסתכלה עליו {סימנה לאבא שלה שלו היא הצביעה} ואז סובבה מבט לשפרה שבצד השני בכלל וכל זה והצלמה קלטה את זה בשידור חיייייייייייי איך לא שמתם לב לזה ? בבקשה למישהו את המספר של ההפקה ? אני מקווה שאם הבמאי ראה את זה זה יעבור לדרגים הגבוהיים יותר.

JasPoint

New member
פחחחחח

תירגע אתה ממש בפאניקה... זה ברור ששניהם יצביעו לשפרה וצבר כי הם חושבים שש"צ הצביעו נגדם (למרות שרק שפרה הצביעה נגדם) אם כבר צריך להעניש מישהו על תיאום הדחות זה שי וצבר.

s7m42

New member
צבר ושי בכלל לא מצביעים אותו דבר

תעבור על כל ההצבעות שלהם, צבר לא שפוט של שי כמו רנין

Lomsahne

New member
תקשיב לי טוב...

אני מאוד בפאניקה ויכול מאוד להיות שאני יוצא דביל גמור אבל האינטואציה בג"כ לא משקרת גם הבמאי התמקד על זה ומפליא אותי שרק אני שמתי לב. גם אם זה נכון וגם אם לא ההפקה חייבת לבדוק את זה קודם וכדי שתבדוק משהו היא חייבת לדעת שאולי היה משהו וכדי לדעת שאולי היה משהו צריכים להגיד להם על זה. שיענישו את מי שבא להם כל עוד יש צדק לא אכפת לי גם אם זה מגיע לשי וגם אם זה לכל אחד אחר.

TLV GUY2

New member
גם אני שמתי לב... זה היה ברור מאוד

כנראה הם התחילו את המסורת מהשבוע הזה...

אני בסדר גמור, תודה!!

ויוסי חיכה עד שעינב תסמן לו. ואז הוא נכנס. וידוע שיוסי יצביע לצבר בגלל שהוא חושב ששבוע שעבר הוא העמיד אותם להדחה. ושפרה...הוא גם הצביע לה שבוע שעבר.

Lomsahne

New member
לא הבנתי מה את אומרת ?

שיוסי חיכה עד שעינב תסמן לו ? כלומר גם את ראית את זה ? או שאת אומרת את זה בציניות ? זה לא מעניין אותי מה ידוע מה לא אם זה כזה ידוע אז אין סיבה לתאם והיה פה לכאורה {שלא יצא שאני מוציא דיבה} תיאום הצבעות ברור .

droriko

New member
אם צבר היה בפורום הזה

וקורא את ההודעה שלך הוא באמת היה מתקשר להפקה בהולנד

למעלה