עידכונים צהריים/ערב - יום 42 , 12.10

NoKiA2003

New member
שאלה, השבוע יש שתי הדחות, היום ובשלישי

או רק הדחה אחת, היום? תודה

יש היום הדחה?

יש שמועה שיש היום הדחה האם זה נכון תודה מראש למי שענה ואם יש היום הדחה אז מי מועמד להדחה?

u r a n i a

New member
גם לדעתי עדיין לא

למרות שאני לא כל כך רואה בלייב, זה נראה שהחבר'ה שם לא קלטו מי זה שי, וגם אם כן, הם מפחדים מהביריון הזה.. אממה - ברגע שהוא יועמד להדחה, הוא יעוף.

babylon4

New member
הוא נקרא כרגע אל האח הגדול

מעניין אם יש לזה קשר לשמועות שהוא ייענש (איפשהו יש פוסט בתחתית הפורום) ואולי איכשהו לזה שמועמד נוסף אולי יינכס הלילה לבית האח...

ינאיB

New member
אני הבנתי שעוד היום מישהו ילך הביתה

אז מישהו יודע אולי איך זה יתבצע? אני מבין שביקשו מהם אתמול לתת שמות להדחה. וממה שהבנתי בתכנית האחרונה אמרו שכבר ביום א' דייר יצטרך לעזוב את הבית. אז בעצם יגידו לכולם לארוז את המזוודות? אז הם יהרסו ככה את ההפתעה של ההדחה הפתאומית לא?

לדעתי איתי יעלה לראשונה על הגריל

לדעתי איתי מושך אליו אש מכיוונים שונים בגלל: 1. בגדי לוליין המרופטים שהוא מרבה ללבוש 2. קרחת מכוערת שעושה לו "ראש עגבנייה" (ציטוט מיוסי) 3. התחנחנות יתר 4. חפירת יתר על כל עניין שעולה בשיחות חולין

קמבילי

New member
אם שי ואיתי עולים לגריל יש לאיתי סיכוי

כי מבין כל בני הבית אלה שני האנשים עם הכי פחות תמיכה בציבור. אילו כולם היו רואים מה שאנחנו רואים ב LIVE שי היה מודח, אבל זה לא המצב, רוב האנשים רואים רק את השידורים בערוץ 2, ובערוץ 2 לא הציגו את שי בצבעיו האמיתיים. מצד שני אין בשי שום דבר שיגרום למישהו לתמוך בו, הוא אולי מרשים ביכולת המנהיגות שלו, אבל אנשים מצביעים מתוך הזדהות ו אמפטיה, ויכולת מנהיגות לא יוצרת רגשות כאלה. להיפך, הוא מצטייר כאדם שאינו זקוק לתמיכת איש, דהיינו אין צורך לסמס לו. ומנגד ישנן תמיד הפקצות שיצביעו לשי כי הוא "חתיך". בעיניי הוא ערס-אלגנט-דה-לה-שמטע וההיפך מסקסי, אבל בתחרות בינו לבין איתי המפסיד ברור מראש. איתי - אני אומרת את זה בכאב כי אני יודעת שהוא אדם טוב - דוחה
לא רק פיזית ואפילו לא בגלל השנשון או הסנסון או איך שקוראים לפגם הדיבור שלו, אלא בגל צורת השיחה. אלמלא כל רגשות הסלידה שלי היו מושקעים בשי הייתי מה זה לא סובלת את איתי... אבל היום, אם הוא ושי יהיו על הגריל, אפר את ההבטחה שהבטחתי לעצמי ואסמס לו.

babylon4

New member
ממש לא נראה לי איתי

במיוחד כשהרומן שלו עם ונסה נמשך. זה יסקרן את הצופים. ואל תשכחו שהרוב רואים רק ערוץ 2 ככה שההפקה יכול הלהציג את הרומן ביניהם אך שהיא רוצה.

לא יודעת. איתי וונסה לא נראים לי זוג כזה מעני

הם חמודים ביחד אבל אין לי איזה משהו שגורם לי לרצות לראות איך מתפתחים היחסים ביניהם. כאילו הכל צפוי מראש כבר.

לפי דעתי אם היום תהיה הדחה

אז יגידו לכולם לארוז בתחילת הפרק, ואז בסוף הפרק אחד יעזוב. יאללה איתי או צבר על הגריל!!! צבר גדיש מעלה לי את הג'ננע..איכס, כוזר מגעיל ונחש צפע תולעת מתה!

מייליי

New member
למה להיות קיצוניים כלכך?

מה צבר עשה לך? למה להיות כלכך קוטלים וקיצונים בכינויים ? אם אתה לא אוהב זו זכותך אבל למה בצורה כזו ? זה צורם מאד לדעתי .

למעלה