עידכונים צהריים/ערב - יום 45, ה- 15.10

eli7r

New member
ממה הם כ"כ עייפים כל הזמן?

שי נראה בשיחה שלו עם ליאון וונסה כאילו הוא עוד שניה נרדם וזה אחרי שהוא קם מאוחר בבוקר ממה הם כ"כ עייפים ?

יNOT

New member
מכל ה ../images/Emo226.gif המטורף שקורה בווילה ../images/Emo6.gif

ואוליי זה בגלל שהיה לו סקס עם רנין, והמצלמה פשוט לא צילמה את זה

Lomsahne

New member
אתמול לפני שאשר הלך...

הייתה לו שיחה מאוד יפה עם צבר בסוכה והוא ביקש ממנו שימשיך לברך את הברכה של סוכות,אז צבר מחפש בספר את הברכה.

eli7r

New member
הם טעו בברכה וגם לגבי הידיים

וכן אני יודעת שזה נשמע קטנוני אבל אני פשוט חייבת אומרים על נטילת לולב ולא על הטלת לולב אמנם הלולב דומה לכידון אבל לא מטילים אותו. ואת האתרוג שמים ביד שמאל לא ימין.

ליאורי13

New member
שי מנסה לערמם את איתי, נכנס לו בדברים

לא נותן לאיתי לסיים משפט אחד מדבר {שי} רק על עצמו נקווה שהאינטליגציה של איתי תבוא לידי ביטוי והוא לא "יקנה" את הבירבורים של הנחש שישים אותו להדחה,ושלא יתקפל כמו נמושה

shy6

New member
כל משפט שיצא לשי בשיחה הזו

הוא שקר מוחלט. שי הוא זה שהסית את כולם בערב חג נגד איתי. אשר ניסה להרגיע אותו ולהגיד שלא קרה כלום, אבל שי המשיך והמשיך. עכשיו הוא אומר לאיתי שהוא לא מדבר על אף אחד מאוחרי הגב ועוד כל מני שקרים.לדעתי הוא מאמין בהם.

clearer

New member
נכון! אולי לשם שינוי יראו את זה בערוץ 2?

יראו ממש אחד לאחד, קודם את ההסתה, ואחרי זה אל המריחה וגם שיראו את "צבר אח שלי", ואחרי זה את הקטע שבו הוא מסית את אשר נגדו. בקיצור, למה ערוץ 2 מחכים? להדחתו של שי? כי יש סיכוי שזה גם לא יקרה בקרוב.

ליאורי13

New member
זה לא יקרה בקרוב

שי מפהק בפרצוף של איתי, איפה הנימוס? לשים יד על הפה? לא כולם צריכים לראות את המעיים שלו דרך הפה

sarit115

New member
שי וההפקה

מאוד בררור שההפקה רואה מה מתרחש אבל ברור שלו מעוניינת ששי יצא עכשיו..כי שי האש שמדליק את המדורה..ובלי אש אין עשן ...לכן ששי נכס כרגע להפקה...יומו יגיע ובקרוב

ליאורי13

New member
ב-רורררר, כולם בחוץ מזהים מי הוא

הבעיה שבבית לא כולם קלטו אותו עד מתי זה ימשך? כנראה עד הסוף-שהוא יעיף אחד אחד על טיל

למעלה