עידכונים צהריים/ערב - יום 51 - ה- 21.10

../images/Emo45.gif סתם חיפוש תשומת לב.

או שאת נכנסת ומספרת הכל, או שאת לא כותבת כלום.

../images/Emo20.gifעידכונים צהריים/ערב - יום 51 - ה- 21.10../images/Emo20.gif

עידכונים, תמונות, דעות
יום גורלי להמשך המשחק........
(לדעתי, אפילו יותר מותח משבוע שעבר) דיון נעים

babylon4

New member
ואצלנו הצביעו מעל 1500

וזה הולך ככה שי - 9% שפרה - 24% יוסי בובליל - 67% וכמובן, שזה רק סקר וההצבעות האמיתיות הן רק של האס אמ אסים של קשת.

קמבילי

New member
תוסיפו לסקרים שלכם: מספר הצבעות לא מוגבל

והסקר יאבד כל קשר למידת האהדה האמיתית של המועמד. זה מה שיקרה היום בערב.

babylon4

New member
תראה

הסקר עד עכשיו צדק לגבי 3 המועמדים להדחה של השבוע. גם לגבי ההדחה של אשר סימוני - ואפילו זה שהתוצאות יהיו צמודות כנ"ל לגבי קרן חסיס ולגבי ג'ני. אז אני מאמין שהסקר כן נותן מדגם טוב. בהצבעה היום אין מגזר דתי וערבי ככה שהסקר לדעתי כן נותן תמונה נכונה. נחכה ונראה אבל בערב. אפילו נינה צמח טעתה פעם במדגם בחירות.

קמבילי

New member
סתם היה נחמד אילו היית בודק את הפרופיל שלי

ועונה לי בלשון נקבה. לומשנה, בקטנה. הסקרים שלכם יפים וטובים ואין לי צורך בהם כי אותה תמונה בדיוק עולה מהפורום וכך היה בכל ההצבעות הקודמות. ברור לגמרי שלשי יש אחוז תמיכה אפסי, אבל הפעם ההצבעה שונה מכל ההצבעות הקודמות, כי לאף אחד מהמועמדים עד כה לא היה מנגנון סמסים משומן. המשפחות ישבו וסימסו עד שצמחו להן יבלות בידיים, אבל זה הכל. שי שטרית הכין לעצמו מראש מנגנון אסמסים משומן, הוא עובד עם חברות תוכן בסלולר ומכיר את השיטות.אין בעיה לקנות חמישים מספרי טלפון ולסמס מהם דרך תוכנה אלף פעם מכל אחד. זו השקעה טובה וזה מה שקורה עכשיו, ואת התוצאות נראה הערב.

shlomitgueta

New member
ולכן אם את צודקת אז

זה מסריח... אבל אני הבנתי שמכל נייד ניתן לשלוח 10 הודעות לא כך?

shlomitgueta

New member
נחזיק אצבעות... חוצמזה עם 5000 מעריצים של

בובליל הוא בטוח כוכב ולא נראה לי שזה משנה כמה אסמסים ישלחו לשי

קמבילי

New member
נכון, יוסי בטוח נשאר, השאלה היא אם שי נשאר.

אם שי נשאר זה אומר שאין הגבלה למספר ההצבעות ומשפחת שטרית שלחה עשרות אלפי אסמסים אוטומטיים.

babylon4

New member
אין הגבלה למספר ההצבעות

ויש גבול כמה המשפחה יכולה לשלוח. אל תשכחי הרי שכל אס אמ אס עולה שקל. אלא אם כן קונים חבילת אס אמ אסים ... ואני לא יודע אם מישהו חשב על זה

קמבילי

New member
דרך תוכנה אין בעיה לשלוח במהירות כמה שרוצים

ואפשר לקנות כמה מספרי טלפון כדי לא לשלוח את הכל מאותו מספר. לשי יש את כל הכלים לארגן את זה. ולגבי המחיר - כדאי לו להשקיע כמה עשרות אלפי שקלים בדרך למיליון. היום נדע בוודאות - אם האדם שכל הארץ שונאת נשאר זה סימן שמשפחת שטרית הריצה סמסים אוטומטיים.

shlomitgueta

New member
עדיין, לפי מה שאני הבנתי

אבל כנראה שהנתונים שיקריים- כשהעמידו את כל המתמודדים להדחה יוסי היה במקום הראשון עם 88000 אסמסים ושי אחריו עם 87000 אסמסים. אז נראה לך שזה נכון שהמשפחה תבזבז סכומים כאלה?

למעלה