אסטרולוגיה מאתר קשת../images/Emo26.gif
אני מעתיקה רק את של המועמדים להדחה
שפרה קורנפלד: קשת בימים אלה שפרה מהססת. היא מנסה להיות "בראש טוב" עם יותר מדי אנשים. רוצה לאכול את העוגה ולהותירה שלמה. בימים הקרובים, צף ועולה משהו הקשור בנבכי העבר. דמות גברית צפה אל תוך חלומותיה, והיא מתפרקת מדאגות. מה כן לעשות: אם היא חושבת על הטווח הרחוק, הכי כדאי לה לפרוש בשיא. זה אומר לארוז את עצמה וללכת הביתה. מה לא לעשות: לא לקחת ללב. לא להתייחס למתרחש כאילו היה השקעה אלא הנאה. לא להתאכזב.
שי שטרית: קשת הכוכבים מיטיבים עם שי בימים אלה. הוא מפעיל שרירים, אומר את מה שיושב לו על הלב ומרגיש שהולך לו. אבל למרות שהוא תופס פיקוד, הדברים איכשהו קופאים, ושי מתלבט בין הצד הקשוח שלו לבין רכות פנימית. מישהו מתחיל לחשוד בו שהוא שתול. צפוי מהלך גדול ובומבסטי. מה כן לעשות: חשבון נפש. לבחון את הדברים מחדש. להיות קצת פילוסופי. לנסות ולהתחבר לפן הרוחני יותר בחייו. מה לא לעשות: לא לבגוד. לא לתת לאחרים את מה שלא מגיע להם. לא לצאת פראייר. לא להודות בטעויות. לא להשתפך.
יוסי בובליל: בתולה בשבוע הקרוב יוסי חי בתוך בועה שהוא עצמו יצר. הוא משלה את עצמו וטוב לו כך. יש אנשים שהמצבים שבהם הוא נמצא היו שוברים אותם אבל בובליל מפיק מהם את המרב. עם זאת, למרות המצב שהוא מנסה להחצין – מצבו הרגשי נע בין אופוריה לדיכאון. מחשבות אפלות חולפות במוחו. הוא מתחיל לפחד מעצמו וקיים חשש שהוא ירים ידיים. מה כן לעשות: להיות עצמו. להיצמד לדמות האמיתית שלו. להעביר אותה בכיף. לקחת את מה שנותנים לו. מה לא לעשות: לא לחשוב על הצפוי להתרחש בעתיד. לא לצפות לבשורות גדולות.