עידכונים צהריים/ערב - יום 51 - ה- 21.10

טרויה10

New member
אפשר להסביר לי בקצרה על קירוב הלבבות בין איתי

ואני מתכוונת לאחווה שיש כרגע בין איתי ולחבורה של שי,איך למה מי השפיע ומי הושפע? מכיוון שלא עקבתי אשמח לתקציר

גוני3

New member
ועדיין שפרה מלכלכת עליו

למרות שהוא עבר לצד שלהם. רק היום בבוקר קראה לו אפס אחרי שיחה "אמיתית " שהיתה להם אתמול

כי איתי נחש בפנים תמימות

רק הבוקר ראיתי את הפרק של יום ראשון, הייתי בהלם. איתי מלכלך עם עינב על שי. מתמסכן לוונסה. וונסה מצביעה לשי (ובמריבה הקולנית של אתמול צרחה לו 'תצא החוצה תראה בוידאו ותבין מי בחר בך' כאילו לא בחרה בו) מלכלך עם יוסי. מתחנחן ומשפיל ראש ליד שי. ולאחר שמודיעים לשי שהוא מודח, גם וונסה גם איתי וגם עינב!! באים שמים לו יד על הכתף בניסיון לנחם. שיא הגועל. איתי מתמסכן ולכאורה מבולבל ולא יודע מי נגד מי, אבל הוא שועל.... נותן לכל צד להאמין שהוא תומך בו... העיקר שלא יעלו אותו.. וצבר כבר מזמן עלה על זה....

פלדי1

New member
לצערי הרב

רואים שהוא ממש מתחמק מיוסי. אהבתי אותך שי , Not anymore.

פלדי1

New member
אימאלה מה עשיתי???

התכוונתי לאיתי , לו היתה נתונה חיבתי העמוקה.

u r a n i a

New member
שי הוא בסיס הרשע, לדעתי

שיפרה, צבר ורנין נפלו ברישתו, אבל גם לשיפרה לא חסר רוע; צבר סתם יהיר, ובחברה הנכונה הוא יכול להיות הרבה יותר סבבה. רנין שפוטה של שי. אני חושבת שבבסיס שלה היא לא אדם רע.

קופנגן

New member
להערכתי כשיודיעו מי האחד שנשאר

ונשאר רק עם שניים, אפשר יהיה לדעת מי המודח. כמו עם אשר, עינב ויוסי, שהיה ברור שאם עינב הולכת, יגידו את השם של אשר ראשון כדי ליצור מתח בין אבא ובת שמועמדים להדחה, כך גם הפעם: בעקבות המאבק בין יוסי ושי: היות וההערכה הסבירה שיוסי לא יודח: אם שי הוא המודח, יודיעו קודם ששפרה נשארת וזה יהיה יוסי מול שי. אם שפרה המודחת, יוסי יהיה הראשון שיודיעו לו שהוא נשאר, כדי להשאיר את המאבק בין 2 בני ברית שי ושפרה..

ועכשיו למה ומדוע יש נפסל לשידור??

זה היה לי ברקע ופתאום הופ אין סאונד כבר 5 דק'

babylon4

New member
הייתה שיחה בחדר האוכל

ואז פתאום זה הפסיק. הם לא דיברו שם על משהו מיוחד שהצריך צנזורה. אולי הם קיבלו אבל הודעה מהאח הגדול עכשיו שלא רצו שנראה.

אסטרולוגיה מאתר קשת../images/Emo26.gif

אני מעתיקה רק את של המועמדים להדחה
שפרה קורנפלד: קשת בימים אלה שפרה מהססת. היא מנסה להיות "בראש טוב" עם יותר מדי אנשים. רוצה לאכול את העוגה ולהותירה שלמה. בימים הקרובים, צף ועולה משהו הקשור בנבכי העבר. דמות גברית צפה אל תוך חלומותיה, והיא מתפרקת מדאגות. מה כן לעשות: אם היא חושבת על הטווח הרחוק, הכי כדאי לה לפרוש בשיא. זה אומר לארוז את עצמה וללכת הביתה. מה לא לעשות: לא לקחת ללב. לא להתייחס למתרחש כאילו היה השקעה אלא הנאה. לא להתאכזב.
שי שטרית: קשת הכוכבים מיטיבים עם שי בימים אלה. הוא מפעיל שרירים, אומר את מה שיושב לו על הלב ומרגיש שהולך לו. אבל למרות שהוא תופס פיקוד, הדברים איכשהו קופאים, ושי מתלבט בין הצד הקשוח שלו לבין רכות פנימית. מישהו מתחיל לחשוד בו שהוא שתול. צפוי מהלך גדול ובומבסטי. מה כן לעשות: חשבון נפש. לבחון את הדברים מחדש. להיות קצת פילוסופי. לנסות ולהתחבר לפן הרוחני יותר בחייו. מה לא לעשות: לא לבגוד. לא לתת לאחרים את מה שלא מגיע להם. לא לצאת פראייר. לא להודות בטעויות. לא להשתפך.
יוסי בובליל: בתולה בשבוע הקרוב יוסי חי בתוך בועה שהוא עצמו יצר. הוא משלה את עצמו וטוב לו כך. יש אנשים שהמצבים שבהם הוא נמצא היו שוברים אותם אבל בובליל מפיק מהם את המרב. עם זאת, למרות המצב שהוא מנסה להחצין – מצבו הרגשי נע בין אופוריה לדיכאון. מחשבות אפלות חולפות במוחו. הוא מתחיל לפחד מעצמו וקיים חשש שהוא ירים ידיים. מה כן לעשות: להיות עצמו. להיצמד לדמות האמיתית שלו. להעביר אותה בכיף. לקחת את מה שנותנים לו. מה לא לעשות: לא לחשוב על הצפוי להתרחש בעתיד. לא לצפות לבשורות גדולות.

פלדי1

New member
אסטרולוגיה?

סתם העתקה של המציאות , לפי ראות עיני האסטרולוג (?) כמובן.

נועה21

New member
זה סוג של אסטרטגיה?לא לתת ליוסי ועינב סיגריות

???? שילכו לאלף עזאזל. אחד אחד מהם צריכים להעיף.

כאילו יוסיועינב היו נותנםי להם.

עינב לא הייתה מוותרת על סיגריה בשביל אבא שלה, אז בשביל שפרה? הצחקת אותי.

שי נתן לרנין 2 חפיסות סיגריות..

הוא שלח אותה למקום המחבוא,ואמר לה "תשאירי אותם צמודות אלייך" ואני שואלת ,מאיפה בדיוק יש לאדון שי פאקינג סיגריות??? ועוד 2 קופסאות??? שפרה אמרה לה שלא תתן לאף אחד מהסגריות שלה כי אין פה מישהו שמגיע לו. הם פשוט אוהבים להתעלל באנשים,נעשה כבר לא נעים בכלל לצפות בתוכנית הזו...לאן עוד נגיע?

נועה21

New member
לא ייאמן כמה רוע יש בהם!! שיראו את זה הערב

בערוץ 2!!! אה סליחה...הם לא מראים את הרוע של שי. הם אוהבים להציג אותו כתולי חתלתולי, החמוד והתומך.....

למעלה