עידכונים צהריים/ערב - יום 51 - ה- 21.10

rinatt1

New member
חייבת להגיב על המחסור../images/Emo120.gif-מסכן יוסי-

מעצבן אותי ששיפרה ושי צוחקים עליו בלי סיגריות ועוד יותר מעצבן שהם עשו את זה בכוונה שלא יהיו סיגריות. מסכן הבנאדם מדוכא לאללה .. ואיך עינב ויתרה על זה .. לא האמנתי שהם יצליחו לוותר על הסיגריות. ומה הקטע קצת רחמים על יוסי, קשה להוציא 50 ש"ח על בנאדם שמכור לסיגריות.. היה אפשר להוריד כמה דברים בקניות בשבילו, ויש תקציב לכל אחד והוא יכול להחליט על מה לבזבז אותו , הוא אמר שהוא "מעדיף לאכול לחם וחמאה והעיקר שיהיה לו סיגריות"- קצת התחשבות אבל נראה לי שהם עשו בכוונה שיהיה לו רע, זה מגעיל אותי.. ממש כואב לי הלב עליו, בא ללכת לזרוק לו איזה פאקט מהחומה, זה לא פייר.

KroKodil1

New member
לא מגעיל בכלל

התקציב התקצץ והם לא מוכנים להוריד מהאוכל ובצדק.. אוכל קודם לסיגריות עם כל הכבוד הם יחיו גם בלי סיגריות (יותר נכון יחיו בלי סיגריות, תורידי את ה"גם"). יוסי ועינב צריכים לדעת לוותר כשצריך. עד היום שפרה ויתרה להם הרבה...

rinatt1

New member
מה זה לוותר, מזה שיפרה וויתרה.. לא ברור לי??

יש תקציב וכל אחד יכול להחליט מה הכרחי לו.. וליוסי הכרחי ביותר הסיגריות, ולכן יש להתחשב בו.. זה כמו ששיפרה הכרחי לה טונה.. זה אותו הדבר. ואין פה לוותר, יש לאנשים צרכים....אפשר היה להוריד את הטונה כי לפי מה שהיה יש טונה, ולקנות סיגריות.. וחוץ מזה הם עד עכשיו אוכלים כאילו אין מחר ומתפנקים על אוכל שנראה לי בבית לא אוכלים, אז אל תגיד ששיפרה ויתרה.

KroKodil1

New member
תראי... היית צודקת אילו התקציב היה מחולק שווה

בין כולם - 32 ש"ח לבנאדם אם איני טועה. אבל התקציב לא מחולק ככה כי זה לא אפקטיבי. אם יש לבנאדם נגיד 32 ש"ח זה יהיה נורמלי אם הוא יקנה בכסף הזה נגיד חבילה שלמה של חומוס? וככה כל אחד? לא חבל על הכסף? הם לוקחים את סך כל הכסף וקונים בו מצרכים עפ"י רצון הכלל וזה לא הוגן כלפי הלא מעשנים (בלי להתייחס לשפרה בפרט) שהם צריכים לאכול פחות בשביל שליוסי, עינב, ונסה ורנין יעשנו בלי סוף כי הם כבר מכורים. זה לא פייר (ד"א סתם שאלה: את מעשנת?) תראי: זה לא שהמעשנים קונים רק סיגריות... הם גם רוצים לאכול נכון? הם לא יכולים לתפוס משני הכיוונים הם חייבים גם לוותר... וזה לא נכתב בטון של ויכוח או כעס אלא אני מנהל איתך דיון נקי מאלימות

BMCB

New member
ולמה שהם יעשו את זה?

כי עינב ויוסי רוצים סיגריה? נו באמת.

rinatt1

New member
אה עוד משהו.. אני חוששת שזה עלול לגרום לו ..

לפרוש.. כי בנאדם שמכור ככה לסיגריות יכול לעשות שטויות בשביל סיגריות .. וחבל שזה מה שעלול לקרות... ושי ושיפרה ירקדו על זה...

KroKodil1

New member
הם הסכימו מלחתחילה (עוד לפני המשימה)

לותר על סיגריות במידה והם מפסידים. שיעמדו במילותם!

santa barbara

New member
באיזה סרט את חיה?!..

הוא בחיים לא יפרוש בגלל הסיגריות. ואם תאורתית היה פורש היה עושה טובה גדולה לכולנו. לא יאומן איך הקהל מחזק את שני הערסים הברבריים האלה. זה או שרוב הצופים הם ילדים בני 12 שלא מבינים מהחיים שלהם או שהם בדיוק כמוהם וזה חבל. אחרת פשוט אין לי הסבר לתופעה. אף בן אדם נורמלי לא היה מצדד אותם. פשוט מגעיל לראות אותם על המסך.

KroKodil1

New member
גם אני ראיתי בהתחלה ביוסי ועינב זוג ברברים

אך נוכחתי לדעת דברים נוספים עליהם: עינב נראתה לי בהתחלה כפרחה תיפוסית אך כעת אני רואה בה אישה כנה ואמיתית שלא תהסס להגיד לך את כל האמת בפרצוף, גם אם היא כואבת. זוהי תכונה שניתנת להערצה... כמו כן יש לה חוכמת חיים, היא עוזרת רבות במטבח ומערכת היחסים הכל כך נעימה לעין שלה ושל לאון גרמה לי לאהוב אותה עוד יותר מה לעשות. היא בין היחידים שלא שפטו בהתחלה את לאון לפי משיכתו המינית... לגבי יוסי גיליתי בן אדם מצחיק עם שמחת חיים (כמובן שאני מדבר רק לפי איך שהוא מציג את עצמו בטלוויזיה). אוהב את בתו ללא תנאים ויעשה הכל בשבילה. יש לו מגרעות זה נכון אבל בסה"כ אין הרבה כמוהו...

קפרי

New member
אני אתייחס לנקודה של להגיד הכל בפנים, זו לא

תכונה טובה תמיד כי לפעמים זה מעיד על חוסר טאקט, רגישות. לא כולם היו רוצים תמיד לשמוע את האמת, גם לא נעים תמיד לשמוע את האמת, לא תמיד האמת דחופה וזה קצת מורכב אבל להגיד הכל בפנים מתי שבא לך? אף אחד לא יסכים.

טלטוש

New member
אני כנראה באנשים הלא נורמלים

כמו שאת מגדירה אותם. אני רואה יותר מדי רוע בחיים מסביב, לא רוצה לראות גם אנשים רעים על המסך - יש לי רצון מוזר מאוד להעניש אותם. לכן דווקא יוסי ועינב מסמלים עבורי אולי את הצעקנית והמוזר אבל אנשים טובים. וזה לעומת שי ש"משפריץ" רוע. לגבי כל השאר, אני די אדישה. אם אתה נגעל מהם, אז תמיד אפשר לסגור את הטלויזיה - זה לא אש התמיד.

cookies10

New member
מאד עצוב לי על יוסי

מסכן, להם יש סיגריות והם עד כדי כך אכזריים והם לא נותנים לו כי הם רוצים לשבור אותו, למה ככה להיות אכזריים מה התוכנית הזאת עושה לאנשים להיות אכזריים עד איפה היגענו ולשמוח בעצבות של יוסי שיתנו לו סיגריות, זה כמו לקחת לאלכואליסט את הבקבוק, למה שאנחנו נסכים שיהפכו אותנו לאכזריים, בשביל תוכנית כזאת זה לא פאייר... שמישהו יעשה משהו ויתן לו סיגריות מה אין להם לב טוב עליו.. וגם בפורום שמחים שהוא סובל מה קורה...עד איפה היגענו.

אבל יוסי הימר על 50% ואמר אז בלי סיגריות

כשהוא אמר להמר על 50%, שפרה אמרה לו במפורש אם נפסיד לא יהיו סיגריות ויוסי ענה אז לא יהיו.. במריבה שפרצה אחרי זה ושפרה הזכירה לעינב .. עינב אמרה אבל אבא שלי הוא זה שאמר שלא אכפת לו בלי סיגריות לא אני. אם הוא ידע שהוא לא יכול בלי סיגריות, למה התעקש על 50%?

KroKodil1

New member
בדיוק../images/Emo45.gif

ולא אהבתי את התגובה של עינב לנאמר
קצת כבוד ובגרות...

bibaso

New member
עד כמה שראיתי הוא באמת לא רב על סיגריות

עינב פחות יודעת להפסיד בכבוד אבל עדיין לא היה יפה לראות את שיפרה נלחמת מראש, שחס וחלילה לא יזרקו להם איזה "עצם" קטנה.

ororking

New member
ההפקה מעבירה כמה מסרים חשובים

לקחה לעצמה שעה חופש כדי לעשות סדר לדיירים בראש ולעדכן אותם בכמה דברים חשובים בלי שנדע. שימו לב שהכל בנון שאלאנטיות ובשיא הטבעיות... מכבים מצלמות ואומרים מה שהם צריכים. מה זה משנה גם ככה אף אחד לא אומר להם כלום.

דורוN

New member
למה מנהל הפורום עוד לא חסם אותו??

הוא עדיין נכנס לפה וכותב שקרים כדי שיכנסו לאתר שלו.

למעלה