עידכונים

DesertRose7

New member
../images/Emo20.gif עידכונים ../images/Emo20.gif

הגלריה עודכנה - ניפתחה קטגוריה חדשה I'll Be Ok תרגישו חופשיים להעלות לשם תמונות מתוך הקליפ.
המאמרים עודכנו - נפתחנ קטגורית אלבומים שכוללת כרגע 3 מאמרים על Wonderland (תודה ליערה על 2) ועוד מאמר על Room On The Third Floor יש לכם משהו להוסיף? מאמר שאתם חושבים ששכחתי? סתם משהו שמציק לכם? מכתבי נאצה? זה הזמן והמקום

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif מגניב../images/Emo9.gif

תודה שחר

danirit1

New member
שחר תודה רבה! ונצל"ש

אני מנצלש"ת חבל"ז הא? טוב מה אכפת לי קיצר נכון המנגינה של אול אבאוט יו? אז אניר שמתי ליריקס אחרים :) נו משעמום... It's all about you It's all about you danny It's all about you It's just about you Yesterday I cried a lot Cause the thoughts of you I was sitting alone just thinking Of what I will do Baby-lad you don't know How much I wanted you Now my heart is racing quickly It's all about you And I would show you all my love Just to conquer you though, I know, I ain't got the most beautiful face But my love still grows So let me love you I have a lot of words to say Cause when you smile, the sun is shining My problems fade away And I would show you all the beauty Behind the clouds But the heaven still remains, I can see it Lookin in your eyes So let me hug you, kiss you Be with you forever more You know I love you from the first stare You know I will never dare To say 'no' to you, oh baby-lad It's all about you It's all about you It's all about you danny It's all about you It's all about you danny It's all about you It's all about you danny It's all about you It's all about you It's all about you

DesertRose7

New member
../images/Emo18.gif לא חשבתי שזה יקרה

לא חשבתי שאני אצטרך לכתוב על זה בכלל.. אבל כנראה שכן.. שימו לב לשפה שבה אתם מדברים שימו לב שאתם לא עוברים את הגבול. אני לא אסתום פיות ולא אחסום לאנשים את זכות הביטוי. אבל בברגע שזה פוגע באנשים אחרים זה פשוט לא בא בחשבון. קחו לתשומת ליבכם - הודעות כאלה ימחקו בלי שום אזהרה מוקדת

DesertRose7

New member
זה לא משנה כרגע

היה ונמחק - וגם לא יחזור על עצמו עוד פעם.

danirit1

New member
שחר במי זה יכול לפגוע?

אוף חבל שרשמתי את זה זה היה מצחיקקקקקקקקק אוף מצטערת
הכי שבעולם מבטיחה לחשוב פעם הבאה !

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif לא זה ממש לא היה מצחיק.

בדקות הראשונות תהיתי אם נכנסתי לפורום הנכון, כזה שאפשר להיכנס אליו מתחת לגיל 18. ואז ראיתי ששחר כחולה אז הבנתי שהגעתי למקום הנכון. וזה לא היה נחמד לראות הודעות כאלו. בקיצור, אלו לא הודעות שמתאימות לפורום הזה באיזשהו באופן. ושחר ביקשה לא לעשות את זה שוב, אז פשוט אל תכתבי הודעות כאלו שוב וזהו.

danirit1

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo67.gifסורי סורי סורי

אמרתי ואני אומרת עוד פעם מצטערת! אתן צודקות ב-100% פשוט זה היה כל כך מתאים לתמונה אבל בסדר הבנתי! אל תחשבו שאני דאגי 2 או משהו כזה אני לא כזאתי אל תחשבו עליי ככה נו ואני מה זה מצטערת אתן צודקות ממש פאדיחות לעצמי מצטערתת מצטערת סורי!!!

bustedit

New member
נצל"ש- אגב מנגינות..

מי שרואה פיק אפ.. שמתם לב למנגינה של שיר הפתיחה של "פיק אפ"? כאילו.. זאת רק אני.. או שממש ההתחלה של שיר הפתיחה דומה בול לפתיחה של obviously?? יענו יש כזה קטע של גיטרה.. לבד.. רגילה.. וזה פשוט דומה בטירוף וזה כ"כ דומה!!!! בהתחלה ששמעתי ת'שיר של פיק אפ ההתחלה הייתה בול כמו של אוביוסלי ואני כזה "הייתכן?!?!?!??!" ואז הבנתי שלא.. חחח לומשנה.. קיצר, זה ממש דומה!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifתודע רבע../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

למעלה