תשובות לענת ../images/Emo13.gif
תגידי 3 תכונות טובות שאת אוהבת בעצמך ו-3 תכונות שאת לא אוהבת בעצמך! אני אוהבת שאני חולמנית (זה כיף
) ושאני נחמדה לאחרים שהם אלי, וזהו אני אשלים עם מה שאני לא אוהבת חח אוקי אז אני לא אוהבת שאני די ביישנית לפעמים, ושאני קמצנית (עכשיו פחות מפעם), ושאני מתרגזת נורא מהר, וגם אני לא אוהבת שאני ממש לא חברותית, אבל ממש לא =\ מה את מעדיפה לקרוא ספר טוב או לראות סרט טוב? ספר, סרטים משעממים אותי לרוב את אוהבת להתקלח בערב או בבוקר? (סליחה על הפולשניות) חח לא פלשנות זה בסדר, ואני אוהבת בערב כזה לפני השינה מה את חושבת שמייחד אותך משאר אנשי העולם? שאני מוזרה חח מה החלום שלך? הרבה חלומות, אבל הייתי רוצה להיות משוררת וסופרת מה הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? וואי הרבה.. עד שאני כבר לא זוכרת =\ מה הדבר הכי מגניב שעשית? מגניב? חח שום דבר =\ את מי את הכי אוהבת בעולם? וואי שאלה קשה... אני חושבת שקודם המשפחה הממש קרובה. מה הדבר שאת הכי גאה בעצמך שעשית? אממ, וואי יש לי זיכרון גרוע, אז שאת שואלת את הדברים האלה אני לא יודעת מה לענות לך
מי הדמות לחיקוי שלך? אף אחד, אני זאת אני. מה את מעדיפה לישון או לרבוץ מול הטלוויזיה בלי לעשות כלום? תלוי, אם אני רואה טלויזיה אז רק משהו שאני אוהבת לא להשתעמם. אבל את האמת אני גם הייתי רוצה לישון, הבעיה שהייתי רוצה. אני לא מצליחה לישון טוב, רק בלילה יושנת קצת. ארץ נהדרת או היכל התרבות? ארץ נהדרת היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח? שום דבר
נינט או שירי? (מזכיר לכם משהו מן העבר...?) חח אמ שירי חומוס או טחינה? חומוס יאמי
מי הבן אדם שהשפיע עלייך הכי הרבה? וואי איזו שאלה... טוב יש לי תשובה אבל לעצמי אז מצטערת די אישי מאוד שמחתי לענות לך