פגוש את הפורומיסט - 2

ayaliar

Well-known member
../images/Emo20.gifפגוש את הפורומיסט - 2../images/Emo20.gif

משחק ההכרויות נמשך ואחרי שקיבלנו תשובות מליאת, השבוע אנחנו שואלים כל מה שאנחנו רוצים את herut123 הידועה בכינויה... חרות
שרשרו שאלות וביום חמישי תקבלו תשובות מפורטות תעשו חיים

ranch22

New member
אז חירות......

למה קוראים לך חירות? מה הצבע האהוב עליך? אם לא היו קוראים לך חירות איך היו קוראים לך? מה התחביבים שלך? מה הסרט ההאהוב עליך? הסדרה האהובה עליך? השחקן/שחקנית אהוב/ה עליך? הזמר/ת אהוב/ה עליך. מי האדם האחרון שחבקת? מה הסרט האחרון שראית? מה המילה האחרונה שאמרת? מי האדם האחרון שאיתו דברת. איזה פרצוף את הכי אוהבת. מה העונה האהובה עליך בשנה? איך היית מתארת את עצמך מנקודת מבט חיצונית? מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות? מה המאכל האהוב עליך? מה השתיה האהובה עליך? מה האתר האחרון שבקרת בו? מה הטיול האחרון שיצאת אליו ולאן? מה הכי היית רוצה לעשות? מה את רוצה לעשות שתהיי גדולה? זה מה שעלה לי בינתיים...

herut123

New member
תשובות לרינת ../images/Emo13.gif

למה קוראים לך חירות? את זה גם אני לא הבנתי עד עכשיו
מה הצבע האהוב עליך? כתום ותכלת תורכיז כזה אם לא היו קוראים לך חירות איך היו קוראים לך? או ליברטי (באנגלית) למרות שאין לי מושג למה, או צליל נראה לי. אבל זה מה שההורים שלי רצו מה התחביבים שלך? לרקוד (כבר ממש הרבה שנים) ולכתוב (סיפורים ושירים) וגם לשיר ולשמוע מוסיקה (את אוהד
) מה הסרט ההאהוב עליך? צלילי המוסיקה מאז ומתמיד הסדרה האהובה עליך? טוב יש כמה, גם לא כולל שירות שכבר נגמר, גם השמיניה ואת כל התוכניות בערוץ 2 בערב השחקן/שחקנית אהוב/ה עליך? אממ לא מכירה ממש אבל קושניר חמוד הזמר/ת אהוב/ה עליך. אמממ בוא נחשוב.... בטח שאוהד :) מי האדם האחרון שחבקת? לא זוכרת מה הסרט האחרון שראית? יום בניורק (חצי סרט חח) וסרט עד הסוף שחקן על ארבע 5. מה המילה האחרונה שאמרת? אממ לא זוכרת אבל שניה.. טוב אמרתי עכשיו מה מי האדם האחרון שאיתו דברת. אח שלי הקטן איזה פרצוף את הכי אוהבת. מה? איזה פרצוף? אממ לא הבנתי את השאלה מה העונה האהובה עליך בשנה? את האמת, תמיד אהבתי קיץ, אבל עכשיו אני אוהבת חורף (וגם אז יש לי יום הולדת) אבל שבא החורף בא לי קיץ אז לא יודעת מה לאמר לך =\ איך היית מתארת את עצמך מנקודת מבט חיצונית? אממ עיניים שחורות חומות, שיער שחור קצת מתולתל בסוף, ודי רזה, לא גבוה ולא נמוכה ו.. זהו. מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות? לכתוב ולחלום מה המאכל האהוב עליך? קוואקר יאמי (וגם הכי בריא כדאי לכם) מה השתיה האהובה עליך? מים מה האתר האחרון שבקרת בו? כאן.. מה הטיול האחרון שיצאת אליו ולאן? וואי כמה זמן לא טיילתי, לצערי,אבל היה מן טיול כזה שהיינו בתל אביב. מה הכי היית רוצה לעשות? להיות בצבא מה את רוצה לעשות שתהיי גדולה? וואי זאת השאלה שהכי מטרידה אותי בזמן האחרון. ואני לא יודעת, ממש לא. אז שמחתי לענות לך

ranch22

New member
חירות....

קודם כל תודה רבה שענית לי על השאלות. דבר שני- לגבי השאלה עם הפרצופים התכוונתי לאיזה סמיילי את הכי אוהדבת(לא חייב מתפוז).. והשאלה לגבי "איך היית מתארת את עצמך מנקודת מבט חיצונית" לא התכוונתי למה שחשבת אלא אם היית מסתכלת עליך כאילו בתור אדם אחר בחדר שאת לא מכירה שצופה בך באותו הרגע-איך הוא היה מתאר אותך?

herut123

New member
אה אוקי אז...

הסמיילי שאני הכי אוהבת זה את הסמיילי הזה
חח מזכיר לך משהו? ואם הייתי רואה את עצמי בתור מישהי אחרת, אז אני לא יודעת כי אף פעם זה לא קרה אז סורי =\

חירותי../images/Emo13.gif שואלת:

יש לך שם מאוד יפה! אוקיי נתחיל: 1. מתי יש לך יום הולדת? 2. מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? 3. איזה מוזיקה את אוהבת? 4. מאכל אהוב? 5. שתיה אהובה? 6. מקצוע אהוב בבצפר? 7. מקצוע שנוא בבצפר? 8. שיר אהוב? 9. קליפ אהוב? 10. תחנת רדיו מועדפת? 11. דיסק אהוב? 12. מתי התחלת להעריץ את אוהד חיטמן ולמה? 13. מה את אוהבת לראות בטלוויזיה? 14. תגדירי את עצמך במשפט אחד? היה לי כיף לשאול אותך

herut123

New member
תשובות לליאת ../images/Emo9.gif

קודם כל תודה וגם שלך :) אוקי אז... 1. מתי יש לך יום הולדת? ב1.12.92 2. מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? לכתוב, לרקוד, לשיר, ולשמוע את אוהד
3. איזה מוזיקה את אוהבת? מוסיקה ישראלית רק, ושקטה 4. מאכל אהוב? קוואקר (מומלץ
) 5. שתיה אהובה? מיםם 6. מקצוע אהוב בבצפר? ספרות וגם ידיעת הארץ בסדר 7. מקצוע שנוא בבצפר? מתמטיקה ואנגליתתת 8. שיר אהוב? אין אחד... אבל כמובן את כל השירים של אוהד וגם "שתישאר צעיר לנצח" ו"מי שחלם" ו"יש מי שאוהב" וגם את השירים של עוזי חיטמן ז"ל. ועוד הרבה... 9. קליפ אהוב? "תגידי לו" 10. תחנת רדיו מועדפת? אני לא ממש שומעת רדיו 11. דיסק אהוב? של אוהד חח 12. מתי התחלת להעריץ את אוהד חיטמן ולמה? התחלתי ממש שישבתי בסלון והרדיו עבד, ואז שמעתי שיר נחמד כזה והגברתי וממש אהבתי את השיר שהיה "תגידי לו" ואז אמרו בסוף אוהד חיטמן וישר רצתי למחשב לחפש עליו. 13. מה את אוהבת לראות בטלוויזיה? אני ממש אוהבת את כל התוכניות בערוץ 2 וגם השמיניה ולא כולל שירות שנגמר. 14. תגדירי את עצמך במשפט אחד? ילדה שקטנה, חולמנית, ומתעצבנת כל כך מהר וזה מרגיז לא רק אנשים אלא גם אותי. אז שמחתי לענות לך

herut123

New member
בקשה :) ו

למה יום חמישי? לא יודעת ראיתי היום אז עניתי, ואם עוד מישהו יכתוב אז אני אענה לו

herut123

New member
אאאה

עכשיו הבנתי למה, הוא כתב שביום חמישי תקבלו תשובות מלאות חח אופס

ענת 19

New member
אז חירות....

כמה שאלות: תגידי 3 תכונות טובות שאת אוהבת בעצמך ו-3 תכונות שאת לא אוהבת בעצמך! מה את מעדיפה לקרוא ספר טוב או לראות סרט טוב? את אוהבת להתקלח בערב או בבוקר? (סליחה על הפולשניות) מה את חושבת שמייחד אותך משאר אנשי העולם? מה החלום שלך? מה הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? מה הדבר הכי מגניב שעשית? את מי את הכי אוהבת בעולם? מה הדבר שאת הכי גאה בעצמך שעשית? מי הדמות לחיקוי שלך? מה את מעדיפה לישון או לרבוץ מול הטלוויזיה בלי לעשות כלום? ארץ נהדרת או היכל התרבות? היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח? נינט או שירי? (מזכיר לכם משהו מן העבר...?) חומוס או טחינה? טוב זהו נראה לי... אולי אח"כ יהיה לי עוד
מי הבן אדם שהשפיע עלייך הכי הרבה?

herut123

New member
תשובות לענת ../images/Emo13.gif

תגידי 3 תכונות טובות שאת אוהבת בעצמך ו-3 תכונות שאת לא אוהבת בעצמך! אני אוהבת שאני חולמנית (זה כיף
) ושאני נחמדה לאחרים שהם אלי, וזהו אני אשלים עם מה שאני לא אוהבת חח אוקי אז אני לא אוהבת שאני די ביישנית לפעמים, ושאני קמצנית (עכשיו פחות מפעם), ושאני מתרגזת נורא מהר, וגם אני לא אוהבת שאני ממש לא חברותית, אבל ממש לא =\ מה את מעדיפה לקרוא ספר טוב או לראות סרט טוב? ספר, סרטים משעממים אותי לרוב את אוהבת להתקלח בערב או בבוקר? (סליחה על הפולשניות) חח לא פלשנות זה בסדר, ואני אוהבת בערב כזה לפני השינה מה את חושבת שמייחד אותך משאר אנשי העולם? שאני מוזרה חח מה החלום שלך? הרבה חלומות, אבל הייתי רוצה להיות משוררת וסופרת מה הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? וואי הרבה.. עד שאני כבר לא זוכרת =\ מה הדבר הכי מגניב שעשית? מגניב? חח שום דבר =\ את מי את הכי אוהבת בעולם? וואי שאלה קשה... אני חושבת שקודם המשפחה הממש קרובה. מה הדבר שאת הכי גאה בעצמך שעשית? אממ, וואי יש לי זיכרון גרוע, אז שאת שואלת את הדברים האלה אני לא יודעת מה לענות לך :( מי הדמות לחיקוי שלך? אף אחד, אני זאת אני. מה את מעדיפה לישון או לרבוץ מול הטלוויזיה בלי לעשות כלום? תלוי, אם אני רואה טלויזיה אז רק משהו שאני אוהבת לא להשתעמם. אבל את האמת אני גם הייתי רוצה לישון, הבעיה שהייתי רוצה. אני לא מצליחה לישון טוב, רק בלילה יושנת קצת. ארץ נהדרת או היכל התרבות? ארץ נהדרת היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח? שום דבר
נינט או שירי? (מזכיר לכם משהו מן העבר...?) חח אמ שירי חומוס או טחינה? חומוס יאמי
מי הבן אדם שהשפיע עלייך הכי הרבה? וואי איזו שאלה... טוב יש לי תשובה אבל לעצמי אז מצטערת די אישי מאוד שמחתי לענות לך

למעלה