פינת המיחזור - פ ק ק י ם

ים כחול

New member
../images/Emo20.gif פינת המיחזור - פ ק ק י ם ../images/Emo20.gif

אחרי הבקבוקים הגיע תורם של הפקקים - שלא ישארו מקופחים בצד
נתן להם את הכבוד המגיע להם
פקקים מפלסטיק , משעם , מזכוכית , פקקי מתכת של בירה , פקקים של בקבוק בושם ושל בקבוקי חלב ... יש מיגוון רחב ובגדלים שונים וניתן ליצור מהם דברים מדליקים וחמודים , לבית ולילדים
מזמינה אתכן להצטרף ולתת רעיונות שעולים לכן\ם ואם הכנתן\ם בעבר - נשמח לראות תמונות

ים כחול

New member
רעיונותיי ../images/Emo62.gif

מגנטים :
לצבוע בצבעים משמחים ובתוכם להדביק תמונה חמודה או דמות פימו שתשב בתוך הפקק ולהצמיד מגנט מאחור . מוביילים מהרבה פקקים צבעוניים מקושטים מחוברים זה לזה בחוט דייג , (לחורר את הפקקים עם מקדח לפני הקישוט) תחתיות לסירים מפקקי מתכת שצמודים זה לזה על תחתית עץ מקושטים בצבעים באותו גוון ומקושטים , בכל זוית הדביקו נגץ כדי ליצור מירווח בין הסיר לעבודה
אפשר גם ליצור תמונה פסיפס לחדרי ילדים מפקקים עם דמויות שונות , פרחים פרפרים ועוד... ... (אחשוב על עוד ואכתוב בהמשך , חייבת לחזור לסיים עבודות) הנאה ביצירה
מיפעתי

שגיגאיה

New member
לא יצירות אבל בכל זאת

אני תמיד משתמשת במכסים של קפה לשים דבק פלסטיק לילדים. או לצבעי גואש

אילנית03

New member
לפני כמה שנים עשיתי

לצערי לא צילמתי,1) וילון (כמו הוילון חרוזים) מפקקי שעם. עם מחט עבה, וחוט נילון מעבירים בין פקפ לפקק ומעטרים ברפיה מכל מיני צבעים או בגוון טיבעי. יוצא מהמם. לצערי לא חשבתי לצלם את זה לפני שנתתי מתנה. עכשיו אני שוב אוספת פקקי שעם כדי ליצור עוד וילון כזה. 2) משחק השחלה לילדים קטנים לוקחים את הפקקים של בקבוקי הקולה ומים מינלים מדביקים עליהם דיבקיות בצבעים שונים, לוקחים קופסא של החומוס (של הקילו) עושים חור בגודל של הפקק אולי טיפה יותר ויש משחק השחלה , למידה של צבעים, ומיון. כמובן שאפשר לקשט גם את הקופסא של החומוס בצבעים, דיבקיות גזרי עיתון וכו' 3) סל לטיול - לוקחים את הפקקים של הבירה למינהם , וחוט ברזל דק ומדביקים את הפקקים אחד לשני ולחוט ברזל עם דבק U עד שיוצרים את גודל הסל שרוצים ומעטרים עם פרחים מיובשים, ובד יוטה. שיהיה לכם בכייף

רעיונות

אפשר להדביק פקקים לחתיכת עץ , לקשט יפה ולתלות- הפקקים ישמשו בתור מתלים לדברים קלים. פקקים מפלסטיק אפשר לחורר בעזרת מחט חמה, להשחיל על חוט ולעשות תולעת ארוכה/נחש.. אפשר לקשט או לצייר פרצופים חמודים ולהשתמש בתור מגנטים למקרר אפשר לעשות בובות חמודות (קישור מצורף)

ים כחול

New member
יאא איזה רעיונות נהדרים בנות../images/Emo140.gif

ממש אהבתי
עושה חשק כבר ליצור

ים כחול

New member
רעיונות של הדסי חברתי ../images/Emo41.gif

אין לה זמן להיכנס למחשב הרבה אז קיבלתי ממנה בטלפון בחורה כשרונית ןיצירתית
:
קישוט מסגרות לתמונות מפקקים צבעוניים
הדבקת פקקים לקופסאות כמו פסיפס
שעון לחדר ילדים במקום מספרים להדביק פקקים מקושטים
פמוטים לנרות - לנוי בלבד כי זה דליק
חנוכיות
ידיות מדליקות לארון תודה הדסי, אחלה רעיונות

אור לנו

New member
חותמות מפקקים

על החלק הסגור של הפקק (רצוי פקקים גדולים יותר כמו מהבקבוקים של פריגת) מדביקים כמה צורות של סול (אותה צורה כמה פעמים) צורה על צורה כדי ליצור נפח ויש לנו חותמת - אפשר עם גואש ואפשר עם כרית דיו. אנחנו משתמשים בפקקים כידית למשל לסביבונים שאנחנו מכינים מדיסקים.

../images/Emo43.gif ותראו מה אני מצאתי

זה מהאתר הנהדר הזה. יש שם המון המון תמונות מגניבות של יצירות בחומרי מיחזור.

ים כחול

New member
../images/Emo45.gifיאאא אילאיל זה מדהיםםםם../images/Emo12.gif

איזה יופי תודהההההה

Ella Bella

New member
פקקים של בקבוקי בירה (לא חינוכי)../images/Emo8.gif

הצמדנו מאחור פלסטלינה והדבקנו מגנט, כך שהמגנט שרואים הוא בעצם הפקק. היו לי המון פקקים של בירה מחו"ל וזה צבעוני ומענין על המקרר. רק להיזהר מהקצוות החדים.

ים כחול

New member
בזכותכן אני נהנית מהפינה תודה../images/Emo23.gif

תודה על רעיונות מבריקים ואתרים שווים
וחשוב לי לומר שאם תתקלו בחומר נחמד למיחזור תשלחו לי מסר אישי ואני ארשום הכל ואעלה בכל שבוע .

למעלה