פינת העונג המתוק עם ביוטי

BEAUTY האחת

New member
../images/Emo20.gifפינת העונג המתוק עם ביוטי ../images/Emo20.gif

מתוקה עם ניחוח של אייריש קרים.
 

BEAUTY האחת

New member
../images/Emo20.gifעוגת ספוג אייריש קרים דו חלבית ../images/Emo20.gif

כל כך ספוגית ונעימה סופגת את המיצים החלביים.
 

BEAUTY האחת

New member
../images/Emo20.gifלמתכון ../images/Emo20.gif

עירוב טעמים מנצח של שני חלבים - חלב קוקוס, חלב מרוכז, שמנת מתוקה ואייריש קרים קטיפתי . יש לאכול תוך ניענוע מסיבי של הראש מצד לצד כדי לוודא שאין חטיפה ממוקדת מגורם אחר ..... עוגת אייריש קרים דו חלבית . ציוד : תבנית עגולה 26 משומנת היטב. רכיבי התענוג לעוגה 6 חלבונים 6 חלמונים 1 כוס סוכר 1 כוס קמח סירופ/רוטב להספגת העוגה 2/3 כוס שמנת מתוקה 1/2 כוס חלב קוקס 1 כף אייריש קרים 1 פחית חלב מרוכז להגשה 1 שמנת מתוקה 2 כפות א.סוכר או סוכר רגיל אופן ההכנה לחמם תנור ל - 165 מעלות . בקערת המיקסר להקציף חלמונים וסוכר עד שמתקבלת מקצפת אוורירית ובהירה ,בערך 5 דקות. להעביר את המקצפת לקערה אחרת, לשטוף היטב את קערת המיקסר והמקציף ליבש לחלוטין , להקציף חלבונים במהירות בינונית כ- 1/2 1 דקות עד מתקבלת מקצפת עדינה ובועית לא לבנה ודחוסה. לאחד את המקצפות בעדינות בתנועות קיפוליות עד אחידות. להוסיף את הקמח , לקפל עד אחידות . להמנע מערבוב יתר כדי לא לפגום באווריריות הבלילה. לשפוך את הבלילה לתבנית ולאפות עד שמזהיב והעוגה נפרדת משולי התבנית בערך 20-25 דקות . בנתיים להכין את הסירופ להספגה בעוגה: בקערה לערבב את שני החלבים - ( חלב מרוכז וחלב קוקוס)שמנת מתוקה ואייריש קרים ולהניח בצד. כשמוציאים את העוגה מהתנור לצנן מעט, בערך רבע שעה . לחורר את העוגה בעזרת שיפוד כדי לעזור לסירופ להספג. לשפוך את הסירופ מעל העוגה לדאוג שנספג בכל המקומות (רוב הטעמים של העוגה מגיעים מהסירופ / רוטב) לצנן עוד חצי שעה בערך. לאטום את העוגה ולהכניס לצינון במקרר לפחות 4 שעות הכי מומלץ לילה במקרר כדי לתת לטעמים להיספג. מומלץ להגיש עם קצפת - להקציף שמנת מתוקה עם 2 כפות א.סוכר או סוכר רגיל ולהתענג. *****טיפטיפון***** מומלץ לחורר את פני העוגה כמה שיותר על מנת לאפשר לכל כמות הסירופ/רוטב להספג היטב בעוגה, הוא נותן לה טעם נפלא. הכי טעים להכין יום לפני ההגשה , כך הטעמים ייספגו היטב. היא רק משתבחת בטעמה עם הזמן. לבריאות וסוף שבוע טעים ומתוק
 

א פרח

New member
וואי, וואי קוראת מחשבות שכמותך

בדיוק השבוע הבת ביקשה שהוסיף אייריש קרים לעוגה, דקה וחצי אחרי שכבר הצפתי אותה בברנדי, עכשיו אכין לה עוגת אייריש קרים. תבורכי
 

סמד13

New member
את והלב הרחום וחנון שלך

יפה שלי ככהה עוד רק התחיל היום אבל זה היככב אצלי שבוע הבא נשיקות סמדי
 

BEAUTY האחת

New member
../images/Emo24.gifתודה יקירים ושבת שלום מלאה שחיתות../images/Emo8.gif

אבל מהסוג המתוק .
 
למעלה