פינת העונג המתוק עם ביוטי

BEAUTY האחת

New member
../images/Emo20.gifפינת העונג המתוק עם ביוטי../images/Emo20.gif

עסיסית ומתובלת .......
 

BEAUTY האחת

New member
../images/Emo20.gifאפרסמונים ...אפרסמונים ../images/Emo20.gif

כמה צבע לאפרסמונים
 

BEAUTY האחת

New member
../images/Emo20.gifעוגת אפרסמון מתובלת ועסיסית ../images/Emo20.gif

ומצופה בגנאש שוקולד מושחת ..... עוגת אפרסמונים מתובלת לחה ועסיסית ציוד : תבנית קפיץ עגולה 24 רכיבים לעוגה 2 כוסות רסק אפרסמון מקולף (בערך 5 אפרסמונים בינוניים בשלים ) 4 ביצים 1/2 כוס סוכר לבן 1/2 כוס סוכר חום כהה 1/2 1 כוסות קמח 2 כפות קוקוס 115 גרם חמאה מרוככת 3/4 כוס רוויון 1 כוס פאקן קלוי קצוץ 1 כפית תמצית וניל 1 כפית א.אפיה 1 כפית א.סודה קורט מלח 1/2 כפית מוסקט 1 כפית קינמון 1/2 כפית הל למי שאוהב (אני לא אהבתי עם הל) אופן ההכנה לחמם תנור ל- 180 מעלות בקערת המיקסר וו גיטרה לערבב אפרסמון חמאה ריוויון ווניל בקערה אחרת לערבב יבשים - קמח שני סוכרים א.אפיה א.סודה מלח ותבלינים לקפל יבשים לתוך בלילת האפרסמונים עד אחידות להוסיף אגוזים לאפות ולא בטורבו בין 40-45 דקות כשהשוליים חומים ויבשים והמרכז מעט לח ורוטט , העוגה מוכנה. להוציא מהתנור ולצנן בטמפרטורת החדר. הציפוי אותו ציפוי מהפוסט הזה . ציפוי שוקולד 100 גרם שוקולד מריר (הפרה הפשוט) אין צורך במרירים יותר . 100 מ`ל שמנת מתוקה 20 גרם חמאה ממיסים הכל יחד במיקרו למשך 30 שניות מערבבים קלות אם יש צורך מכניסים לעוד 10 שניות מערבבים עד להמסה מלאה . מחכים כמה דקות ושופכים מעל העוגה הקרה. *****טיפטיפון****** לא לאפות את העוגה בטורבו מי שלא אוהב הל לתבל ללא ההל, לי לא היה טעים עם הל. להזהר מאפיית יתר למרות שהיא יוצאת מאוד לחה ועסיסית . סוף שבוע רגוע שיהיה ומתוק כמובן
 

א פרח

New member
פליליתתתתתתתתתתת!

וואי כמה שאני אוהבת אפרסמונים, העוגה נראית יאמי לגמרי
 

uriler

New member
חשוב!!! שימו ../images/Emo23.gif!!!

בתור חקלאי שאבא שלו מגדל אפרסמונים כבר שנים (וכל שנה אני עובד בקטיף
) - יש בארץ שני זני אפרסמונים: 1. זן הטריומף - בעל גרעינים, קשה וטעים - דורש הבחלה (החזקת הפרי במיכל מלא CO-2 למשך כ 24 שעות) לצורך ביטול טעם הלוואי ש"תופס את הפה" (מעניק תחושה כאילו נרדם החיך). 2. זו הפויו - חסר גרעינים, רך יותר ואינו טעים. אפרסמונים מזן טריומף חוזרים למצבם הטבעי לאחר חימום - משמע, אם משתמשים בהם לעוגה - היא "תתפוס את הפה".
 

uriler

New member
חשוב 2 - שימו ../images/Emo23.gif

הפכתי בטעות - הטריומף, הזן שאינו מתאים לאפייה / בישול, הינו חסר גרעינים. זן הפויו הינו בעל הגרעינים.
 

בלוביי

New member
ביוטי יה מתתעללת זה נראה וואהו,באלי ביס

מהמסך. אגב לולא האפרסמונים המקשטים לא הייתי מעלה בדעתי. איזה צבבע,איזה שוקולד שם בציפוי.ואני רק על הכוס קפה שלי. מ ד ה י ם.
 
למעלה