פינת העונג המתוק עם ביוטי

BEAUTY האחת

New member
../images/Emo20.gifוהפעם משולש ברמודה מפתה בקלי קלות ../images/Emo20.gif

עוגת גבינה ואייריש קרים דיאטתית ללא סוכר וכמעט ללא פחמימות (דיאטטית לאוכלי תזונה דלת פחמימות וסוכר) ציוד : תבנית משולשת או אינגליש קייק מרופדות בנייר אפיה. למלית 2 מיכלים שמנת מתוקה הכי הרבה אחוזי שומן שאפשר 1/2 כוס חלב 1 פודינג וניל 2 כפיות תחליף סוכר "מתוק וקל"( או 1/2 כוס סוכר ) 250 גרם גבינה לבנה 5% אפשר גם 9% (1 גביע) 1 חבילת בישקוטים (לשונות חתול כפי שחלק קוראים להן) נוזל לטבילת הבישקוטים 1/2 כוס אספרסו חזק מוכן (מי שאין לו אפשר נס קפה חזק ) 3/4 כוס חלב 50 מ"ל אייריש קרים ציפויים ציפוי גנאש שוקולד מריר 100 גרם שוקולד מריר 100 מ"ל שמנת מתוקה להמיס יחד במיקרוגל כ- 30 שניות ולערבב עד המסה ציפוי רוטב מנגו חמצמץ פשוט לשפוך מעט תרכיז מנגו של פריגת ולהתענג. אופן ההכנה מקציפים יחד את חומרי המלית ללא הגבינה לקרם די יציב אך רך מוסיפים את הגבינה וממשיכים להקציך למספר דקות . מערבבים בצלחת רחבה ועמוקה את חומרי נוזל לטבילת הבישקוטים טובלים ביסקוט אחד טבילה מאוד קצרה לכמה שניות בלבד ומסדרים שכבה ראשונה בתבנית . מורחים חצי מהקרם מעל ומשטחים יפה טובלים שכבה שנייה של ביסקוטים על פי הצורך ומסדרים בתבנית מורחים את יתרת הקרם מעל ומשטחים יפה וחלק. מי שבוחר לצפות בגנאש - ואני ממליצה בחום , יש להמיס את השמנת ואת השוקולד ולשפוך מעל, לצנן במקרר ל- 4 שעות עדיף לילה במקרר, הכי ממליצה להקפיא שעתיים להתיצבות ואחר כך להוריד למקרר להפשרה. ההשראה מהבלוג של קיצי לעוד טיפים ותמונות נוספות - מוזמנים לבלוג שלי .

Master Stav

New member
גרררררררררררררררררררררררררררר

רררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר ררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר רררררררררררררררררררררררררר רררררררררררררררררררררררר רררררררררררררררררררררר רררררררררררררררררררר ררררררררררררררר רררררררררררררר ררררררררררר רררררררר ררררררר רררר רר רר ר אוף

סמד13

New member
יהההההההה אין את משהו משהו

הורסת כתמיד נשיקות לידייך וברכות סמדי

ללידי

New member
נראה מאלףףף, למה אני רגישה ללקטז.. אוףףף!

ביוטי המקסימה, למרות הרגישות המחורבנת שלי למוצרי חלב אני דווקא אוכלת מידי פעם גבינה לבנה כזו של 5% אממה... אסור לי חלב, אז יש תחליפים, ואני חולה על עוגות גבינה, יש מצב למתכון עם תחליף ולא שמנת צמחית? למשל עם איזה חלב או מעדן סויה אבל שתצא עוגת גבינה מוקרמת גבוהה כזו, יש לי ג'לטין בבית, עוד מימי עוגות הפירורים שאני מכינה, והפסקתי.. אשמח למתכון

פוקסי99

New member
חלב דל לקטוז

יש לתנובה חלב דל לקטוז (80% פחות לקטוז מהרגיל) כמו כן יש חלב סויה ללא סוכר ומלח המתאים לבישול ואפיה בהצלחה פוקסי

BEAUTY האחת

New member
תודה תודה לכולם על הפירגון הנפלא

עכשיו באתי תודה לפרח אוהבת...... סתיו פלילי מתמיד סמד תהייי מבורכת אייבורי חן חן גיל אוהב המשולשים ( : ללידי אנסה לחבר מתכון בשבילך שיהיה גם טעים וגם מתאים מבטיחה אז שבוע טוב שמח ומלא נחת שיהיה לכולם

למעלה