ןהפעם צ'ורוס ,סופגניות דרום אמריקאיות
צ`ורוס ריחות וטעם של ילדות אוהבת אוהבת והמתכון הזה מוצלח במיוחד מתכון אולטימטיבי של אורן גירון כל כך טעים כל כך אוורירי כל כך נמס בפה כלכך מזכיר לי ילדות קדימה לעבודה
צ`ורוס - סופגניה דרום אמריקאית החומרים: 80 גרם חמאה 300 מ"ל מים 1/2 כוס פחות 2 כפות (80 גר`) סוכר 1 כוס + 3.5 כפות (175 גר`) קמח 4 ביצים שמן לטיגון עמוק סוכר וקינמון מעורבבים יחדיו (אני וויתרתי על הקינמון) 1. שמים בסיר קטן את החמאה והמים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הקמח והסוכר. 2. מבשלים תוך כדי בחישה עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר. מסירים מהאש ומצננים מעט. 3. מעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרה ומערבלים כ-5 דקות, עד לצינון התערובת. 4. מוסיפים את הביצים אחת אחת ובוחשים היטב אחרי כל הוספה. 5. מחממים שמן לטיגון עמוק. 6. ממלאים שק זילוף בתערובת, ומזלפים לתוך השמן החם מהבצק וחותכים בעזרת סכין . 7. מטגנים עד שהבצק יזהיב. מטגנים כך את יתר הבצק. ציפויים שוקולד 100 גרם שוקולד 100 מיל שמנת מתוקה ממיסים שניהם יחד שמיקרו 30 שניות ומערבבים,טובלים ומתעלפים. ציפוי טופי קרמל בערך 20 סוכריות טופי קרמל אני השתמשתי בסוכריות של וורטר בשקית אחת יש כמה יותר שאפשר לנשנש בזמן ההכנה שופכים שמנת מתוקה עד כיסוי הסוכריות. מחממים יחד 30 שניות ומערבבים עד אחידות , לא להתיייאש הבלילה מעט צמיגה בהתחלה אך זה מסתדר והופך לרוטב קטיפתי. טובלים ומתענגים. מקור - אורן גירון המשך חג מקסים ומאיר פנים ואהבה .