always be me mc
New member
../images/Emo20.gifפינת הראיון הבדיוני והפעם:
אליסה מילאנו מתארחת אצל אופרה וינפרי
הפעם החלטתי ללכת עם הפינה לכיוון קצת שונה.. לקחת את הראיון הבדיוני למקום רציני יותר(כי אמרתם שעשיתי את אליסה "בלונדינית" אז עכשיו תסבלו!
) אני מקווה שתאהבו את זה. זה דיי נסיון אם תאהבו אני אנסה לעשות עוד.. חשבתי לעשות את זה כי ככה זה ישמע פחות הזוי ויותר הגיוני. אבל מקווה שתעריכו כי זה לקח לי 8 עמודים.. לכן פה זה יהיה ראיון בשני חלקים. אליסה אצל אופרה וינפרי- חלק א' (התוכנית מתחילה רואים את אופרה יושבת על הספה עם הפנים לכיוון הקהל, היא מציגה להם את האורחת שלה)
אופרה: היא התחילה את דרכה במחזמר "אנני" ומשם כעבור זמן לא רב היא עברה להתבגר בתוכנית "מי הבוס?" שאחריה עברה עליה תקופה לא קלה אבל כיום היא נחשבת לאחת הנשים הסקסיות ביותר בתעשייה והיא גם מהווה אחת משלושת המרכיבים הקסומים לסידרה "מכושפות" קבלו בבקשה את... אליסה מילאנו! (הקהל מוחא כפיים אליסה המאוכזבת קצת שכל הקהל נשים. מגיעה ומתיישבת ליד אופרה)
אליסה: שלום לכולם! ואו כשקיבלתי הזמנה מאופרה היה לי קשה להאמין בהתחלה שמדובר באופרה הזאת! זה ממש כבוד בשבילי להיות פה.
אופרה: ואני שמחה שבאת. שמעתי על כל המעשים הנהדרים שאת עושה עבור יוניצף וגם על העבר שלך שמעתי..
אליסה: מי סיפר לך? אני אהרוג אותו!(צוחקת וגם הקהל)
אופרה: פשוט הייתי חייבת להזמין אותך לפה. את נשמעת לי בן אדם מדהים!
אליסה: מדהימה, מקסימה.. מושלמת תבחרי אחד.. זה מה שכולם אומרים ואת מוזמנת להצטרף (צוחקת) סתם.. אני באמת לא חושבת על עצמי שאני מדהימה וכל הדברים האלה כי אני באמת שלא.. כל אותם אנשים שנמצאים בהודו ובאנגולה וגם החיילים של הצבא שלנו וכבאי האש. הם הגיבורים האמיתיים!
אופרה: אני מאוד מסכימה איתך אבל בכל זאת אם אפשר אני רוצה להתחיל מתקופת הילדות שלך.
אליסה: או או הנה זה מתחיל.. (הקהל צוחק)
אופרה: אני אישית יודעת על הילדות שלך אבל בשביל אלו שלא יודעים יהיה נחמד אם תספרי לנו..
אליסה: אוקי אז הכל התחיל כשהייתי קטנה והייתי עושה הרבה צרות.. אפילו השמרטפית לא הצליחה להשתלט עליי אבל היא ראתה שיש אודישנים למחזמר בשם אנני והיא החליטה לקחת אותי לשם. מה שמסתבר הייתה טעות גדולה ... (צוחקת)
אופרה: ואז מה?
אליסה: ראיתי קבוצת בנות רוקדות ושרות והיא שאלה אותי אם אני רוצה להיבחן ואמרתי "בטח גם אני יכולה לעשות את זה" ואז עשיתי את זה.
אופרה: והצלחת..
אליסה: כן, השמרטפית כל כך פחדה ממני שהיא איימה עליהם ואמרה מה היא תעשה להם אם הם לא יקבלו אותי.. סתם. אני צוחקת. עברתי אודישן והצלחתי. אני ועוד 4 ילדות מתוך 1500 ילדים. במשך שנה יצא ששיחקתי את הדמות במסע הופעות שלנו ומשם עברתי לעוד כמה מחזות שונים.
אופרה: למדת משהו בתקופה הזאת?
אליסה: או כן.. על שיתוף פעולה ועבודת צוות, כיצד להופיע: לשיר ולרקוד..
אופרה: רוצה להדגים לנו?
אליסה: או לא אני לא יכולה .. נתנו לי כסף כדי שאני אפסיק עם זה והסכמתי(צוחקת)
אופרה: אוקי.. אז במשך תקופה מסויימת שיחקת בכל מיני מחזות כמו "ג'יין אייר" וכדומה אבל אני רוצה ברשותך לקפוץ לתקופה שבה התחלת לשחק ב"מי הבוס?"
אליסה: הו כן.. זו הייתה תקופה מעניינת..
אופרה: בת כמה היית כשהתחלת?
אליסה: 10 או 11 וסיימתי בגיל 19
אופרה: איך האודישן הלך?
אליסה: ההורים שלי שלחו קלטת שלי לתוכנית שבהתחלה נקראה בשם "אתה הבוס" המלהקת התעניינה בי והזמינה אותי לאודישן .
אופרה: התרגשת?
אליסה: מאוד.. אבל ההורים שלי הבהירו לי כבר אז שאם אני לא אזכה בתפקיד אז זה לא נורא ויש תפיקידים אחרים בחיים. בקריירה ובכלל.
אופרה: זהו מסר נהדר.
אליסה: כן ההורים שלי גידלו אותי טוב ככל שיכלו זה שיצאתי כמו שיצאתי, מופרעת זה לא אשמתם (צוחקת) סתם.. טוב בכל מקרה נפגשתי עם המלהקת, עברתי אודישן
אופרה: איך עבר האודישן ? כי שמעתי שאת דיסלקטית
אליסה: כן, אני כן אבל אמא שלי עזרה לי בבעיה הזאת והיה קשה אבל הצלחתי להתגבר על הבעייה הזאת בעזרת התמיכה שלה.
אופרה: והאודישן?
אליסה(בחיוך): כעבור כמה זמן המלהקת, איב חזרה והיא חיבקה אותי ואמרה לי שקיבלתי את התפקיד ומשם החיים שלי החלו רק להדרדר(צוחקת)
אופרה: מצטערת זה ממש מעניין רק שאנחנו חייבים לצאת להפסקת פירסומות אבל כשנחזור נמשיך לדבר איתך על החוויות שלך בתור ילדה ועוד.. מיד נחזור. (הפסקת פירסומות) חלק ב' של הראיון יגיע מיד!
אליסה מילאנו מתארחת אצל אופרה וינפרי