פרסומת ברדיו לעמותת אלצהיימר

נילי41

New member
../images/Emo20.gif פרסומת ברדיו לעמותת אלצהיימר../images/Emo45.gif

היום שמעתי לראשונה ברדיו פרסומת לעמותת אלצהיימר. זה היה מדהים. לא ממש הקשבתי לרדיו ואני אפילו לא זוכרת איזו תוכנית זו היתה כי הייתי שקועה במשהו אחר, ופתאום עצרתי כל מה שעשיתי קפאתי על מקומי והקשבתי לפרסומת. זה תפס אותי חזק. נורא התרגשתי. פעם ראשונה ששמעתי את הפרסומת הזו ברדיו. אכן הגיע זמן שהעמותה תפרסם את עצמה ותגיע ליותר ויותר אנשים ובני משפחה של חולים ולתודעה של כולם. אני בטוחה שזה יתפוס חזק. אם רק יוכלו להמשיך ולפרסם ככה בכל יום עד שלכולם ייצרב בזיכרון שקיימת עמותה כזו ושאפשר לפנות אליה ושיש קבוצות תמיכה לבני המשפחה ושאפשר להיעזר בהם. ישר כוח גדול לעמותה

הפרסומת לקוו החם

העמותה פתחה קוו חם לכל סוגי הפונים והם מפרסמים גם בטלויזיה , בתי היום ראתה את ההודעה. זה חשוב מאד שיהיה טלפון אחד שאליו יוכלו לפנות בשאלות ולקבל תמיכה. כל הכבוד ובתקווה שיהיו עוד חידושים למען המשפחות. טובה

פרסומת לקוו החם

העמותה פתחה קוו טלפון לפניות מכל סוג מספר עם * , אנני זוכרת את המספר , רשום באתר של העמותה ולכן היא יצאה בקמפיין , גם ברדיו וגם בטלויזיה . נקווה שזה יביא למודעות גדולה יותר וגם יעורר את העמותה לפעילויות נוספות. כל הכבוד. הם גם מחפשים מתנדבים שיענו לפונים. לילה טוב, טובה

טיקו1

New member
פרסם העמותה

אכן, היום החלו בתשדירי הפרסום של העמותה גם ברדיו וגם בטלוויזיה דומני בערוץ 10. קו מקוצר למידע בשעות העבודה הינו *8999. האם אף אחד מהפורום לא השתתף בכנס שהיה היום בת"א "חיים עם אלצהיימר"?

frust

New member
זה אכן המספר המקוצר 8889*

ביומים הראשונים לתחילת הקמפיין ברדיו היו לנו כ-40 פניות בכל יום. גם התשדיר בטלויזיה תומך בקמפיין הרדיופוני וגם שיתוף הפעולה של העמותה עם קו התמיכה של רעות אשל. היה שיטפון של טלפונים, המון אנשים נרשמן כחברים, והיו כאלה שאפילו העמידו תרומות.המון אנשים הופנו לקבוצות התמיכה שלנו בערים השונות ונתנו מענה לסוגיות רבות ושונות המטרידות את המשפחות. אני מקווה שעזרנו לפונים ושהם ישארו בקשר עם העמותה. אםאכן יש כאן מבין משתתפי הפורום מי שמעוניין להתנדב לקו החם - אפשר לפנות אלי. אנחנו זקוקים לאנשים שמסוגלים לתת מענה איכותי למשפחות הפונות לקבל מידע ותמיכה בטלפון. אנו מצפים מן המתנדב לבוקר אחד (4 שעות) של התנדבות בחודש +מידי פעם, השתתפות בשתלמויות, בהם ירכשו המתנדבים ידע בנושאים הקשורים למחלה, לטיפול ולזכויות. אירית מרכז מידע - עמותת אלצהיימר

אנימו

New member
הפרסומת עושה גלים ומאוד "מושכת" את האוזן.

חשוב ביותר להביא לידיעת הציבור ובמיוחד למשפחות את העובדה שיש להם כתובת. רק אתמול מסרתי את מספר הטלפון לנזקקים. אני מוכנה להתנדב למבצע. מקווה שאוכל לעמוד בעומד הרגשי כי אני בשיקום וב"החלמה" מטיפול במשך שנים בבן הזוג שלי , עליו השלום. אבל מוכנה לנסות .

רציתי להשתתף

בתחילה אפילו בעלי ראה את ההזמנה ורצה לנסוע , אך כמובן שכח מהכל. אני ראיתי שהתוכנית כוללת את הסרט המוכר של אסתר ופרופ' ברק נדמה לי שגם היה בערב בבני ברק שבו הייתי ופגשתי את אריאלה ואביבה המקסימות. כך שבאמת לא היתה סיבה לנסוע לתל אביב שוב בערב בשביל זה , כי אין עדיין שום דבר חדש. חודש טוב לכולם , טובה

geryr

New member
פרסומת ברדיו ובטלויזיה

משלשום מתנהל קמפיין מקיף של העמותה ברדיו ובטלויזיה אשר ימשך כשבועיים. קיימות תוכניות נוספות אשר נפרסם אותם בהמשך. ביומיים האחרונים פנו לעומתה כ 100 איש. חלקם נרשמו כחברים חלקם תרמו מכספם, אבל חשוב מכל , כולם קיבלו מענה מצוות העמותה והמדענית אירית בראשם, אשר מרכזת את כל הפרוייקט קו החם - 8889* ועושה עבודה נהדרת יחד עם המתנדבים שהוכשרו לכך. אנחנו עדיין זקוקים לאנשים נוספים אשר יתנו מענה לפונים הרבים. יש לנו גם מספר פניות במסגרת התשדיר המשותף לעמותה ול"רעות אשל".

נילי41

New member
../images/Emo20.gif רק שבועיים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

עם כל הכבוד על היוזמה הברוכה. לדעתי האפקט של הפרסומת הוא עצום. אבל רק שבועיים זה לא מספיק. הפרסומת הזו צריכה לרוץ כל הזמן, לפחות ברדיו. תראו איזה אפקט היה בימים הראשונים, זה סימן שלהמון אנשים לא היה מושג לאן לפנות ועם מי לדבר. וזה יהיה ככה כל הזמן וגם ילך ויגבר, הצורך לשוחח עם מישהו שמבין. הקו החם הוא פתרון מצויין אבל חייבים לגבות אותו בפרסומת שתגיע לאוזניהם של כ-ו-ל-ם תמיד. הלוואי שתצליחו לגייס כספים לפחות כדי להשמיע את הפרסומת ברדיו באופן רצוף כל הזמן
.

למעלה