ציטטה למחשבה

../images/Emo20.gif ציטטה למחשבה ../images/Emo20.gif

"רגש - גשר בין ההוויה לגוף" תודות ללימודי הקינסולוגיה שאני לומדת, התחלתי לשים
הרבה יותר
לגוף. איך הגוף מגיב לרגשות
לרגשות
מהו האפקט הלכה למעשה במידי, על הגוף. מוזמנים לשים
איך הגוף שלכם מגיב, באיזה איבר/ים התחושות באות לידי ביטוי. מוזמנים לשתף במה שנכון עבורכם. יום מחוייך לכולם

נכון מאוד!!!!

קינסיולוגיה? איזה כיף לך... גמני רוצה ...
אוטוטו אחרי ה...... וה......
אצלי הקשר בין רגשות לתחושות גוף חזק מאוד. כשאני שמחה זה מתבטא ברגליים (קלילות) בכתפיים ,בידיים, בפנים... כשאני עצבנית, כועסת מתבטא בדופק מהיר. כשאני חרדה הכל על הכתפיים... אבן...
יש עוד משהו שאת רוצה לדעת?

על ../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif ונפילות

נתקלתי בזה שוב הבוקר אהבתי ומביאה לכם מאת ורד מוסנזון לפני כמה לילות דיברתי עם איש אחד שהיה לי חכם נורא. דיברנו הרבה על אהבות ואכזבות וחתולים. אמרתי לו שהתכונה שאני הכי אוהבת מעריצה בחתולים וקצת גם בי זה שלא משנה מאיזה גובה הם יפלו או מאיזה גובה יזרקו אותם תמיד הם ינחתו על הרגלים יחייכו חיוך חתולי אדיש ומתנשא וימשיכו ללכת כאילו כלום לא קרה ואף אחד לא נפל ובטח לא הם. כשאמרתי את זה לאיש שהיה לי חכם נורא הוא שתק רגע ואחר כך, ענה שזה בכלל לא ככה אלא אחרת לגמרי, שבעצם, החתולים רק עושים כאילו שכלום לא כואב והם נפלו על הרגלים. בעצם הם נופלים על הגב ונשברים כל פעם מחדש לרסיסים אבל הם חתולים ויודעים שזה חלק מהתדמית שלהם, ושכולם מצפים שהם יפלו תמיד על הרגלים אז הם לא מראים לאף אחד שזה בכלל לא ככה באמת. *************************** האיש הזה לא ראה את הפנים שלי בלילה ההוא, כשאמר את המילים האלו וטוב שלא ראה. כי אם היה רואה את הפנים שלי, בטח, שהוא היה מוריד ת´עינים ורואה ת´רסיסים שלי על הרצפה

jozefin3

New member
../images/Emo140.gifפשוט אהבתי את השיחה הזו בינך לבין האיש

יש משהו במה שכתבת
שהוא כל כך כזה....אמיתי

../images/Emo79.gif

"הגברים בוכים בלילה לא נשמע קולם הגברים בוכים בלילה בכי נעלם
אשריי הגבר שצלח את מחסום התדמית. אשריי האישה שמתרסקת ואיננה פוחדת ממה יראו. אשריי מייה שחשפת אותי לסיפור המדהים הזה, תודה ענקית
ברשותך
העברתי במייל לכל מתאמני וחברי.

jozefin3

New member
../images/Emo24.gifאהבתי את הציטטה..הזו..../images/Emo13.gif

הרי הרגש תמיד נוגע בנו בגוף פיזית..באיזשהו מקום .. לי זה נוגע בדרך כלל בפנוכו של הבטן...
וגם
אני מזמן חשתי ושמתי לב...שהרגשות מאוד מאוד משפיעות לנו על הגוף ...פנימה והחוצה..
תודה ויום מקסים

גוזפינה לא הבנתי ../images/Emo163.gif

התחושות
ו
משפיעות עליך באותו מקום בגוף בבטן? געגעתי

jozefin3

New member
../images/Emo9.gifכן משהו כזה עידית..זה לפעמים מתחיל קצת

מהבטן התחתונה ועולה..בשני המצבים
גם אני

bat41

New member
כשאני חלשה

ומרגישה ש "נגמר לי הסוס" , אז הרבה פעמים נתפס לי הגב. כאילו שהגוף אומר לי: או. קיי , עכשיו תנוחי ותאגרי כוחות.

bat41

New member
בימים אלה ממש ?

מרגישה את החיוניות בכל הגוף. אבל אם להתמקד באיברים אז הגב מאוד חזק ומרגישה את השמחה בלב. ולא כאילו...

מתחברת לחיוניות ../images/Emo13.gif

כמוך, ב
כל האברים מלאי אנרגיות, קלה כמו איילה ומרגישה ריחוף
בסיטואציות
מרגישה את הגוף כבד
שוקלת 500 ק"ג

למעלה