צריכה המלצה לצימר מדהים לשני

../images/Emo20.gif צריכה המלצה לצימר מדהים לשני

זוגות עם תינוקות. מקום שיהיה מצד אחד באווירה רומנטית ושקטה. עדיף עם ארוחות במקום. תודה
שירלי.

המלצה חמה

היינו לפני חודש וחצי במקום מדהים בכורזים (קרוב לראש פינה) שנקרא בית הארז. זוג נחמד (אבל קצת פטפטן...) עם כמה בקתות חמודות עם ג´קוזי אמיתי בפנים, וארוחות בוקר נהדרות. את יכולה לראות את האתר שלהם בקישור למטה. אפשר להזמין לשם גם כל מיני טיפולים. המטפלת שלנו היתה נהדרת, ובכלל נהננו נורא וצברנו הרבה כוחות.

בישוב מתת יש צימרים שאפשר לבוא

עם חברים ועם ילדים, לאחד קוראים חוות הבורדר ואפשר לבוא לשם אפילו עם כלבים.... לא הייתי שם, אבל חברה טובה שלי נוסעת לשם כל שנה עם בעלה ושני ילדיה הקטנים והיא ממליצה בפה מלא!!!!

עינתפ

New member
בעמוקה ליד צפת

ישנם צימרים מדהימים +ילדים או בלי. יש אתר של צימרים לא זוכרת את הכתובת אבל נסי, ישנן גם תמונות.

ברלה

New member
חרשים! חרשים! חרשים!

אנחנו מגיעים לשם כל שנה, לפחות פעם בשנה. אצל משפחת לביא. יש גם את עפרוני, והיינו פעם אחת, פחות מומלץ. נכון, אין שם ג´קוזי, אך מדהים שם, ובמיוחד בחורף. בכל אופן יש אתר שמרכז פרטים על צימרים בארץ. אני מבינה שאת מחפשת המלצה אישית, אבל בכל זאת אם יעניין אותך: www.zimmer.co.il בילוי נעים. וללא ספק זו תקופה נהדרת לנפוש. אחי ממליץ בחום על אבירים. שם יש ג´קוזי, המשקיף אל החורש.

יש לי מקום נפלא בשבילכם...../images/Emo39.gif

"צימר וסימפטיה" במושב בן-עמי, בגליל המערבי. יש להם שני צימרים, בקתות עץ מקסימות, שנמצאים בתוך מטע האבוקדו. יש מדשאה שאפשר "לשחרר" בה את הילדים ובכלל, המקום מעולה לקטנטנים. הצימרים מופרדים מבית המשפחה ככה שיש שקט ופרטיות. מוגשת ארוחת בוקר מדהימה, והמארחים אנשים מקסימים וחמים. בצימרים יש אפשרות לבשל, יש ג´קוזי ובכלל כייף. תמצאי תמונות, מספרי טלפון ופרטים אחרים באתר weekend. תבלו.

טוב

New member
"ההבדל הקטן" בכרם בן זמרה

מקום מקסים, מעוצב בצורה ייחודית. רק מה, הם בסופי שבוע לא מתלהבים מתנוקות, כדי שלא יפריעו לשאר הנופשים. אבל כיוון שיש להם רק 3 יחידות, ואתם כבר 2 זוגות, אולי לא יעשו בעיות. את הטלפון שלהם אפשר למצוא גם בדפי זהב, וגם באינטרנט בכל אתרי ריכוז של צימרים (חפשי במנוע של בתפוז).

טוב

New member

מקום מקסים, מעוצב בצורה ייחודית. רק מה, הם בסופי שבוע לא מתלהבים מתנוקות, כדי שלא יפריעו לשאר הנופשים. אבל כיוון שיש להם רק 3 יחידות, ואתם כבר 2 זוגות, אולי לא יעשו בעיות. את הטלפון שלהם אפשר למצוא גם בדפי זהב, וגם באינטרנט בכל אתרי ריכוז של צימרים (חפשי במנוע של בתפוז).

וואו, אתם נפלאים. תודה לכולכם ../images/Emo23.gif

ממש כיף לקבל כל-כך הרבה המלצות
אחרי שנסע (אם נסע) ונחזור אתן דווח מפורט והמלצה משלי. אפשר להוסיף כמובן המלצות נוספות! שירלי.

טוב

New member

**סיגל**

New member
לא כתבת איפה, אז - המלצה מקורית!!

גם לנו, פה בערבה, יש צימרים מקסימים ונעימים. ומיותר לציין איפה הכי כדאי לבלות בחורף

סיגל חמודה, האזור בהחלט בא בחשבון

רק אשמח לקבל המלצה ספציפית למקום באמת באמת שווה
תודה
שירלי.

טוב

New member
מצטערת על התגובה החוזרת

זה בגלל הבעיות של תפוז בשליחת הודעות...(הסרתי ממני את האשמה)

צימר באופן טבעי בראש פינה

פשוט יפיפה ומומלץ ביותר. רני וחדווה כשר המקסימים, ושלושת ילדיהם המקסימים גם הם, מנהלים את הצימר (טוב הילדים לא ממש מנהלים) הם אוכלים בריא וכל זה (סוכר חום, קמח מלא), ולמרות שאני אלרגית לבריאות היה ממש מהנה וטעים (כמעט ולא הרגשתי שזה אוכל בריא
) הנה קישור לאתר שלהם.

אורית ג.

New member
ארבעה ילדים (או שאת לא סופרת בנות

) ובראש פינה שלג עכשיו
ויש לי גם המלצה לאן לא ללכת : ל"על שפת הנחל " בקיבוץ ניר דוד מקום יפה. בקתות עץ מקסימות ניהול חלש עד כושל (ואני עוד נתתי סופשבוע שם כמתנת יום הולדת... איזה בעסה) חבל

משפחת חמיאל או חניאל באמירים

חפשי באתר. יש להם שם גם מסעדה. והכי חשוב - ביתן מרווח עם שני חדרי שינה, גלריה לילדים גדולים יותר וסלון, שני חדרי שרותים - וכל זה בלב חורשה. ממליצה לרכוז בפרוטות ערסל או שניים לילדים....

למעלה