קוויז אחים ואחיות

blck angel1

New member
../images/Emo20.gif קוויז אחים ואחיות ../images/Emo20.gif

היכונו היכונו להפגזת נומי צאן (אני) אני הוכלת לשמח לכם קצת את הפורום בפילפל ספרדי טוב .. גדוש בסוכר (לא הולך טוב
טוב אצל זה כן XD) טוב אז עד כמה את באמתאחים? אז נתחיל בקוויז?
האם צבע העניים שלך דומה לצבע עניים של יתר האחים?
יש לי כמה אחים, חלקם עם הצבע שלי וחלקם לא
לכל האחים יש את אותו הצבע
לכל אח יש צבע שונה
אחר... (יש אחר?
)
מה טטוח השנים בנייך לבין האחם שלך?
רב- 8-15 שנה בערך
בינוני 5-8 שנה בערך
קטן- 0.5 -5 שנה בערך (0.5 לא לסקול אותי.. זה חצי שנה)
אחר
האם למרות טווח הגילאים (רק אם יש), האם אתם מסתכלים אחד על השני במובן של בגרות כשווים?
לא אני קטן יותר! אני חייב ללמוד מאחי הגדול!
לא! אני הקטן יותר שילמד ממני!
לא, אני הגדול יותר שהקטן ילמד ממני
כן, לא משנה הגיל שנינו בוגרים , שנינו בני אדם אפשר ללמוד קצת מכל אחד.
תלוי, פעם הבגרות שלי משחקת תפקיד ופעם הבגרות של אחיי משחקת תפקיד, זה תלוי במצב ולא בגיל.
האם אי פעם רבתם? ריב גדול שגרם לריחוק ממושך?
בחיים לא! חלילה! טפו טפו טפו! שאנחנו נריב?! ועוד לריחוק?!
רבנו הרבה אבל זה לא גרם לריחוק
רבנו מידי פעם , אבל הכל בצחוקים
בטח! העפתי אותו ממני! שילך כבר!
אחר..
אם היה קורה (טפו טפו טפו
) מצב של ריחוק , מה היה קורה אז?
שילך כבר ויחנק גם בדרך!
מנסה לתקן את הנעשה
אתן לזמן לתקן
אחר..
האם אתה זוכר את תאריכי היום הולדת של האחים שלך?
את שלי אני לא זוכר אז את שלהם?!
בטח! אני גם דואג למסיבה/מתנה/בלונים/בילוי/ברכה!
זוכר בטח זוכר...אני דואג לדעת כמה ימים מראש...
זוכר.. מה עכשיו?
יצא פעם ששכחתי.. לא ביג דיל..
אם אחיך היה צריך לעשות משהו לא חוקי ...כדי לעשות משהו שחשוב לו..והוא צריך את עזרתך... אתה?
עוזר בטח עוזר! הוא אחי בלב ובנפש!
מנסה לשבת איתו ולחשוב מה אפשר לעשות בדרך חוקית
מה אני עבריין?!
מסגיר אותו למשטרה/אמא XD
אחר...
אם לאחד מהאחים שלך היה סוד גדול , והוא ספר לך אותו, ואתה יודע שהדבר הנכון לעשות זה לספר להורים על הסוד, אבל נישבעת לאח שלך לא לספר, ואם תספר אתה תאבד קשר איתו.. חשוב להזכיר שאם הוא סיפר לך אתה קרוב לו מאד.. אתה..?
מספר להורים רק כדי לדפוק אותו
מספר להורים כי זה הדבר הנכון לעשות והטוב בשביל אחי גם אם זה יגרום לריחוק בנינו!
לא אספר בשום הון שבעולם! הוא סומך אליי!
אשקול בכובד ראש אם לספר להורים, או שאולי אספר להורים סיפור בעל חצאי פרטים שיכלול את הסיפור של אחי במסווה של עצה "לחבר טוב שלי"
אחר..
יחסך עם האחים שלך הם:
מעולים!! אני והוא/היא כמו דבק מגע אחת שתיים שלוש!
פסדר, רגילים..
גרוע... שילך מפה כבר!!
אחר.. תהנו

|נדחפתלפורום|

האם צבע העניים שלך דומה לצבע עניים של יתר האחים? יש לי כמה אחים, חלקם עם הצבע שלי וחלקם לא לכל האחים יש את אותו הצבע
לכל אח יש צבע שונה אחר... (יש אחר?) מה טטוח השנים בנייך לבין האחם שלך? רב- 8-15 שנה בערך בינוני 5-8 שנה בערך
קטן- 0.5 -5 שנה בערך (0.5 לא לסקול אותי.. זה חצי שנה) אחר האם למרות טווח הגילאים (רק אם יש), האם אתם מסתכלים אחד על השני במובן של בגרות כשווים? לא אני קטן יותר! אני חייב ללמוד מאחי הגדול! לא! אני הקטן יותר שילמד ממני! לא, אני הגדול יותר שהקטן ילמד ממני כן, לא משנה הגיל שנינו בוגרים , שנינו בני אדם אפשר ללמוד קצת מכל אחד.
תלוי, פעם הבגרות שלי משחקת תפקיד ופעם הבגרות של אחיי משחקת תפקיד, זה תלוי במצב ולא בגיל. האם אי פעם רבתם? ריב גדול שגרם לריחוק ממושך? בחיים לא! חלילה! טפו טפו טפו! שאנחנו נריב?! ועוד לריחוק?! רבנו הרבה אבל זה לא גרם לריחוק רבנו מידי פעם , אבל הכל בצחוקים
בטח! העפתי אותו ממני! שילך כבר! אחר.. אם היה קורה (טפו טפו טפו ) מצב של ריחוק , מה היה קורה אז? שילך כבר ויחנק גם בדרך! מנסה לתקן את הנעשה אתן לזמן לתקן
אחר.. האם אתה זוכר את תאריכי היום הולדת של האחים שלך? את שלי אני לא זוכר אז את שלהם?! בטח! אני גם דואג למסיבה/מתנה/בלונים/בילוי/ברכה!
זוכר בטח זוכר...אני דואג לדעת כמה ימים מראש... זוכר.. מה עכשיו? יצא פעם ששכחתי.. לא ביג דיל.. אם אחיך היה צריך לעשות משהו לא חוקי ...כדי לעשות משהו שחשוב לו..והוא צריך את עזרתך... אתה? עוזר בטח עוזר! הוא אחי בלב ובנפש! מנסה לשבת איתו ולחשוב מה אפשר לעשות בדרך חוקית
(אם לא, בכל זאת אעזור בדרך הלא חוקית! מוחעחעחע) מה אני עבריין?! מסגיר אותו למשטרה/אמא XD אחר... אם לאחד מהאחים שלך היה סוד גדול , והוא ספר לך אותו, ואתה יודע שהדבר הנכון לעשות זה לספר להורים על הסוד, אבל נישבעת לאח שלך לא לספר, ואם תספר אתה תאבד קשר איתו.. חשוב להזכיר שאם הוא סיפר לך אתה קרוב לו מאד.. אתה..? מספר להורים רק כדי לדפוק אותו מספר להורים כי זה הדבר הנכון לעשות והטוב בשביל אחי גם אם זה יגרום לריחוק בנינו! לא אספר בשום הון שבעולם! הוא סומך אליי!
אשקול בכובד ראש אם לספר להורים, או שאולי אספר להורים סיפור בעל חצאי פרטים שיכלול את הסיפור של אחי במסווה של עצה "לחבר טוב שלי" אחר.. יחסך עם האחים שלך הם: מעולים!! אני והוא/היא כמו דבק מגע אחת שתיים שלוש!
פסדר, רגילים.. גרוע... שילך מפה כבר!! אחר..

Kouga

New member
עונה *ולאקשורהלפורום*

האם צבע העניים שלך דומה לצבע עניים של יתר האחים? אחר... (יש אחר?) מה טטוח השנים בנייך לבין האחם שלך? אחר האם למרות טווח הגילאים (רק אם יש), האם אתם מסתכלים אחד על השני במובן של בגרות כשווים? כן, לא משנה הגיל שנינו בוגרים , שנינו בני אדם אפשר ללמוד קצת מכל אחד. האם אי פעם רבתם? ריב גדול שגרם לריחוק ממושך? רבנו הרבה אבל זה לא גרם לריחוק אם היה קורה (טפו טפו טפו ) מצב של ריחוק , מה היה קורה אז? אחר.. האם אתה זוכר את תאריכי היום הולדת של האחים שלך? יצא פעם ששכחתי.. לא ביג דיל.. אם אחיך היה צריך לעשות משהו לא חוקי ...כדי לעשות משהו שחשוב לו..והוא צריך את עזרתך... אתה? מנסה לשבת איתו ולחשוב מה אפשר לעשות בדרך חוקית. אם לאחד מהאחים שלך היה סוד גדול , והוא ספר לך אותו, ואתה יודע שהדבר הנכון לעשות זה לספר להורים על הסוד, אבל נישבעת לאח שלך לא לספר, ואם תספר אתה תאבד קשר איתו.. חשוב להזכיר שאם הוא סיפר לך אתה קרוב לו מאד.. אתה..? אשקול בכובד ראש אם לספר להורים, או שאולי אספר להורים סיפור בעל חצאי פרטים שיכלול את הסיפור של אחי במסווה של עצה "לחבר טוב שלי" יחסך עם האחים שלך הם: אחר..

blck angel1

New member
אני ^^

האם צבע העניים שלך דומה לצבע עניים של יתר האחים? יש לי כמה אחים, חלקם עם הצבע שלי וחלקם לא לכל האחים יש את אותו הצבע לכל אח יש צבע שונה
אחר... (יש אחר?) מה טווח השנים בנייך לבין האחם שלך? רב- 8-15 שנה בערך
בינוני 5-8 שנה בערך קטן- 0.5 -5 שנה בערך (0.5 לא לסקול אותי.. זה חצי שנה) אחר האם למרות טווח הגילאים (רק אם יש), האם אתם מסתכלים אחד על השני במובן של בגרות כשווים? לא אני קטן יותר! אני חייב ללמוד מאחי הגדול! לא! אני הקטן יותר שילמד ממני! לא, אני הגדול יותר שהקטן ילמד ממני
כן, לא משנה הגיל שנינו בוגרים , שנינו בני אדם אפשר ללמוד קצת מכל אחד. תלוי, פעם הבגרות שלי משחקת תפקיד ופעם הבגרות של אחיי משחקת תפקיד, זה תלוי במצב ולא בגיל.
האם אי פעם רבתם? ריב גדול שגרם לריחוק ממושך? בחיים לא! חלילה! טפו טפו טפו! שאנחנו נריב?! ועוד לריחוק?! רבנו הרבה אבל זה לא גרם לריחוק רבנו מידי פעם , אבל הכל בצחוקים בטח! העפתי אותו ממני! שילך כבר!
הסיפור של אחי... אחר.. אם היה קורה (טפו טפו טפו ) מצב של ריחוק , מה היה קורה אז? שילך כבר ויחנק גם בדרך! מנסה לתקן את הנעשה אתן לזמן לתקן
אחר.. האם אתה זוכר את תאריכי היום הולדת של האחים שלך? את שלי אני לא זוכר אז את שלהם?! בטח! אני גם דואג למסיבה/מתנה/בלונים/בילוי/ברכה!
זוכר בטח זוכר...אני דואג לדעת כמה ימים מראש... זוכר.. מה עכשיו? יצא פעם ששכחתי.. לא ביג דיל.. אם אחיך היה צריך לעשות משהו לא חוקי ...כדי לעשות משהו שחשוב לו..והוא צריך את עזרתך... אתה? עוזר בטח עוזר! הוא אחי בלב ובנפש! מנסה לשבת איתו ולחשוב מה אפשר לעשות בדרך חוקית מה אני עבריין?! מסגיר אותו למשטרה/אמא XD
אחר... אם לאחד מהאחים שלך היה סוד גדול , והוא ספר לך אותו, ואתה יודע שהדבר הנכון לעשות זה לספר להורים על הסוד, אבל נישבעת לאח שלך לא לספר, ואם תספר אתה תאבד קשר איתו.. חשוב להזכיר שאם הוא סיפר לך אתה קרוב לו מאד.. אתה..? מספר להורים רק כדי לדפוק אותו מספר להורים כי זה הדבר הנכון לעשות והטוב בשביל אחי גם אם זה יגרום לריחוק בנינו!
לא אספר בשום הון שבעולם! הוא סומך אליי! אשקול בכובד ראש אם לספר להורים, או שאולי אספר להורים סיפור בעל חצאי פרטים שיכלול את הסיפור של אחי במסווה של עצה "לחבר טוב שלי" אחר.. יחסך עם האחים שלך הם: מעולים!! אני והוא/היא כמו דבק מגע אחת שתיים שלוש! פסדר, רגילים.. גרוע... שילך מפה כבר!! אחר..היו מעולים עם אחי עכשיו לא..;-; תהנו

WOW, מזדרזת לענות

לאחי יש עיניים ירוקות מדהימות- לאחותי ולי חומות. טווח השנים- ביני לבין אחי 4 שנים, ביני לבין אחותי 11 שנים אני מרגישה שכולנו עברנו כמה דברים בחיים ויש לנו הרבה משותף מחיינו הבוגרים יותר מאשר מהילדות. לא רבתי עד כדי ריחוק- יש חילוקי דעות כמו בין בני אדם שאינם אחים. לא אתן שיהיה ריחוק בנינו. כן, זוכרת את תאריכי ימי ההולדת לא עושה מעשים לא חוקיים אבל אני לא יכולה לומר בפה נחרץ שלא הייתי עוזרת בדרך כל שהיא. אם סיפרו לי סוד וביקשו שלא אגלה- לא "אמכור" אף אחד מהם ואחשוף את סודו. אני מגדירה את יחסינו כנהדרים.

../images/Emo26.gif

האם צבע העניים שלך דומה לצבע עניים של יתר האחים?יש לנו אוות צבע עיניים רק בגוון מעט שונה
מה טווח השנים בינך לבין האחם שלך? הפרש של 4 שנים
האם למרות טווח הגילאים (רק אם יש), האם אתם מסתכלים אחד על השני במובן של בגרות כשווים?לא משנה הגיל שנינו בוגרים , שנינו בני אדם אפשר ללמוד קצת מכל אחד.{אבל תקווה יותר בוגרת
)
האם אי פעם רבתם? ריב גדול שגרם לריחוק ממושך? בחיים לא! חלילה! טפו טפו טפו! שאנחנו נריב?! ועוד לריחוק?!{תקווה ודוד זה כמו גרעין וקליפה!!}
אם היה קורה (טפו טפו טפו ) מצב של ריחוק , מה היה קורה אז? שילך כבר ויחנק גם בדרך!{ואם אפשר מגרעינים אז עוד יותר טוב!}
האם אתה זוכר את תאריכי היום הולדת של האחים שלך?שאני ודוד לא נזכור תת'אריכים אחד של השני?הרי כל שנה אימא שלנו מכינה לנו עוגה במיוחד בשבילנו(כי אנחנו הרי קרובים בתאריך)הבעיה מתחילה כשדוד רוצה שיהיו בה גרעינים שחורים ואני רוצה לבנים...
אם אחיך היה צריך לעשות משהו לא חוקי ...כדי לעשות משהו שחשוב לו..והוא צריך את עזרתך... נו זה כבר קרה! דוד כל הזמן מסתבך בפלילים ...הוא כבר חייב למכולת 99 אגורות ומסטיק!
אם לאחד מהאחים שלך היה סוד גדול , והוא ספר לך אותו, ואתה יודע שהדבר הנכון לעשות זה לספר להורים על הסוד, אבל נישבעת לאח שלך לא לספר, ואם תספר אתה תאבד קשר איתו.. חשוב להזכיר שאם הוא סיפר לך אתה קרוב לו מאד.. אתה..? לא יכולה לענות{תקווה} דוד מסתכל...
יחסך עם האחים שלך הם: מעולים!!נו כבר אמרנו שאני והוא זה כמו גרעין וקליפה,כמו סיח ומקל עץ{דוד העץ כן..} ב-
דוד ותקווה לנצח

jKiTTiE

New member
אני אני =]

האם צבע העניים שלך דומה לצבע עניים של יתר האחים? לכל האחים יש את אותו הצבע מה טטוח השנים בנייך לבין האחם שלך? בינוני 5-8 שנה בערך האם למרות טווח הגילאים (רק אם יש), האם אתם מסתכלים אחד על השני במובן של בגרות כשווים? לא אני קטן יותר! אני חייב ללמוד מאחי הגדול! לא, אני הגדול יותר שהקטן ילמד ממני האם אי פעם רבתם? ריב גדול שגרם לריחוק ממושך? רבנו הרבה אבל זה לא גרם לריחוק אם היה קורה (טפו טפו טפו ) מצב של ריחוק , מה היה קורה אז? אתן לזמן לתקן האם אתה זוכר את תאריכי היום הולדת של האחים שלך? זוכר.. מה עכשיו? אם אחיך היה צריך לעשות משהו לא חוקי ...כדי לעשות משהו שחשוב לו..והוא צריך את עזרתך... אתה? מנסה לשבת איתו ולחשוב מה אפשר לעשות בדרך חוקית אם לאחד מהאחים שלך היה סוד גדול , והוא ספר לך אותו, ואתה יודע שהדבר הנכון לעשות זה לספר להורים על הסוד, אבל נישבעת לאח שלך לא לספר, ואם תספר אתה תאבד קשר איתו.. חשוב להזכיר שאם הוא סיפר לך אתה קרוב לו מאד.. אתה..? אשקול בכובד ראש אם לספר להורים, או שאולי אספר להורים סיפור בעל חצאי פרטים שיכלול את הסיפור של אחי במסווה של עצה "לחבר טוב שלי" יחסך עם האחים שלך הם: פסדר, רגילים..

eris1515

New member
קודם-כל הכבוד לך......./images/Emo2.gif עונה-../images/Emo9.gif

האם צבע העניים שלך דומה לצבע עניים של יתר האחים?
יש לי כמה אחים, חלקם עם הצבע שלי וחלקם לא
לכל האחים יש את אותו הצבע
שחור
לכל אח יש צבע שונה
אחר... (יש אחר?
)
מה טטוח השנים בנייך לבין האחים שלך?
רב- 8-15 שנה בערך
בינוני 5-8 שנה בערך
קטן- 0.5 -5 שנה בערך (0.5 לא לסקול אותי.. זה חצי שנה)
אחר
האם למרות טווח הגילאים (רק אם יש), האם אתם מסתכלים אחד על השני במובן של בגרות כשווים?
לא אני קטן יותר! אני חייב ללמוד מאחי הגדול!
לא! אני הקטן יותר שילמד ממני!
לא, אני הגדול יותר שהקטן ילמד ממני
כן, לא משנה הגיל שנינו בוגרים , שנינו בני אדם אפשר ללמוד קצת מכל אחד.
תלוי, פעם הבגרות שלי משחקת תפקיד ופעם הבגרות של אחיי משחקת תפקיד, זה תלוי במצב ולא בגיל.
האם אי פעם רבתם? ריב גדול שגרם לריחוק ממושך?
בחיים לא! חלילה! טפו טפו טפו! שאנחנו נריב?! ועוד לריחוק?!
רבנו הרבה אבל זה לא גרם לריחוק
רבנו מידי פעם , אבל הכל בצחוקים
בטח! העפתי אותו ממני! שילך כבר!
אחר..
-היה לי ריב עם אח שלי-שלא דיברנו 3 חודשים-ואז הוא הבין את עצמו...
אם היה קורה (טפו טפו טפו
) מצב של ריחוק , מה היה קורה אז?
שילך כבר ויחנק גם בדרך!
מנסה לתקן את הנעשה
אתן לזמן לתקן
אחר..
לא יודעת-תלוי מי טעה ולא היה בסדר...
האם אתה זוכר את תאריכי היום הולדת של האחים שלך?
את שלי אני לא זוכר אז את שלהם?!
בטח! אני גם דואג למסיבה/מתנה/בלונים/בילוי/ברכה!
זוכר בטח זוכר...אני דואג לדעת כמה ימים מראש...
זוכר.. מה עכשיו?
יצא פעם ששכחתי.. לא ביג דיל..
(שוכחים פעם אחת לא?
)
אם אחיך היה צריך לעשות משהו לא חוקי ...כדי לעשות משהו שחשוב לו..והוא צריך את עזרתך... אתה?
עוזר בטח עוזר! הוא אחי בלב ובנפש!
מנסה לשבת איתו ולחשוב מה אפשר לעשות בדרך חוקית
מה אני עבריין?!
מסגיר אותו למשטרה/אמא XD
אחר...
אם לאחד מהאחים שלך היה סוד גדול , והוא ספר לך אותו, ואתה יודע שהדבר הנכון לעשות זה לספר להורים על הסוד, אבל נישבעת לאח שלך לא לספר, ואם תספר אתה תאבד קשר איתו.. חשוב להזכיר שאם הוא סיפר לך אתה קרוב לו מאד.. אתה..?
מספר להורים רק כדי לדפוק אותו
מספר להורים כי זה הדבר הנכון לעשות והטוב בשביל אחי גם אם זה יגרום לריחוק בנינו!
לא אספר בשום הון שבעולם! הוא סומך אליי!
אשקול בכובד ראש אם לספר להורים, או שאולי אספר להורים סיפור בעל חצאי פרטים שיכלול את הסיפור של אחי במסווה של עצה "לחבר טוב שלי"
אחר..
יחסך עם האחים שלך הם:
מעולים!! אני והוא/היא כמו דבק מגע אחת שתיים שלוש!
פסדר, רגילים..
גרוע... שילך מפה כבר!!
אחר..
-פעם מסתדרים פעם מתווכחים...
אחלה שאלון

lolypop12

New member
עונה:::

האם צבע העניים שלך דומה לצבע עניים של יתר האחים? יש לי כמה אחים, חלקם עם הצבע שלי וחלקם לא לכל האחים יש את אותו הצבע לכל אח יש צבע שונה
אחר... מה טטוח השנים בנייך לבין האחם שלך? רב- 8-15 שנה בערך בינוני 5-8 שנה בערך קטן- 0.5 -5 שנה בערך
אחר האם למרות טווח הגילאים (רק אם יש), האם אתם מסתכלים אחד על השני במובן של בגרות כשווים? לא אני קטן יותר! אני חייב ללמוד מאחי הגדול! לא! אני הקטן יותר שילמד ממני! לא, אני הגדול יותר שהקטן ילמד ממני כן, לא משנה הגיל שנינו בוגרים , שנינו בני אדם אפשר ללמוד קצת מכל אחד. תלוי, פעם הבגרות שלי משחקת תפקיד ופעם הבגרות של אחיי משחקת תפקיד, זה תלוי במצב ולא בגיל.
האם אי פעם רבתם? ריב גדול שגרם לריחוק ממושך? בחיים לא! חלילה! טפו טפו טפו! שאנחנו נריב?! ועוד לריחוק?! רבנו הרבה אבל זה לא גרם לריחוק
רבנו מידי פעם , אבל הכל בצחוקים בטח! העפתי אותו ממני! שילך כבר! אחר.. אם היה קורה (טפו טפו טפו ) מצב של ריחוק , מה היה קורה אז? שילך כבר ויחנק גם בדרך! מנסה לתקן את הנעשה
אתן לזמן לתקן אחר.. האם אתה זוכר את תאריכי היום הולדת של האחים שלך? את שלי אני לא זוכר אז את שלהם?! בטח! אני גם דואג למסיבה/מתנה/בלונים/בילוי/ברכה!
זוכר בטח זוכר...אני דואג לדעת כמה ימים מראש... זוכר.. מה עכשיו? יצא פעם ששכחתי.. לא ביג דיל.. אם אחיך היה צריך לעשות משהו לא חוקי ...כדי לעשות משהו שחשוב לו..והוא צריך את עזרתך... אתה? עוזר בטח עוזר! הוא אחי בלב ובנפש! מנסה לשבת איתו ולחשוב מה אפשר לעשות בדרך חוקית
מה אני עבריין?! מסגיר אותו למשטרה/אמא XD אחר... אם לאחד מהאחים שלך היה סוד גדול , והוא ספר לך אותו, ואתה יודע שהדבר הנכון לעשות זה לספר להורים על הסוד, אבל נישבעת לאח שלך לא לספר, ואם תספר אתה תאבד קשר איתו.. חשוב להזכיר שאם הוא סיפר לך אתה קרוב לו מאד.. אתה..? מספר להורים רק כדי לדפוק אותו מספר להורים כי זה הדבר הנכון לעשות והטוב בשביל אחי גם אם זה יגרום לריחוק בנינו! לא אספר בשום הון שבעולם! הוא סומך אליי! אשקול בכובד ראש אם לספר להורים, או שאולי אספר להורים סיפור בעל חצאי פרטים שיכלול את הסיפור של אחי במסווה של עצה "לחבר טוב שלי"
אחר.. יחסך עם האחים שלך הם: מעולים!! אני והוא/היא כמו דבק מגע אחת שתיים שלוש! פסדר, רגילים..
גרוע... שילך מפה כבר!! אחר..

sivanshain

New member
קצת באיחור אבל חולת קוויזים

האם צבע העניים שלך דומה לצבע עניים של יתר האחים? לכל אח יש צבע מה טווח השנים בנייך לבין האחם שלך? אחר האם למרות טווח הגילאים (רק אם יש), האם אתם מסתכלים אחד על השני במובן של בגרות כשווים? לא משנה הגיל שנינו בוגרים , שנינו בני אדם אפשר ללמוד קצת מכל אחד. האם אי פעם רבתם? ריב גדול שגרם לריחוק ממושך? רבנו הרבה אבל זה לא גרם לריחוק אם היה קורה (טפו טפו טפו ) מצב של ריחוק , מה היה קורה אז? מנסה לתקן את הנעשה האם אתה זוכר את תאריכי היום הולדת של האחים שלך? בטח! אני גם דואג למסיבה/מתנה/בלונים/בילוי/ברכה! אם אחיך היה צריך לעשות משהו לא חוקי ...כדי לעשות משהו שחשוב לו..והוא צריך את עזרתך... אתה?מנסה לשבת איתו ולחשוב מה אפשר לעשות בדרך חוקית מה אני עבריין?! אם לאחד מהאחים שלך היה סוד גדול , והוא ספר לך אותו, ואתה יודע שהדבר הנכון לעשות זה לספר להורים על הסוד, אבל נישבעת לאח שלך לא לספר, ואם תספר אתה תאבד קשר איתו.. חשוב להזכיר שאם הוא סיפר לך אתה קרוב לו מאד.. אתה..? אשקול בכובד ראש אם לספר להורים, או שאולי אספר להורים סיפור בעל חצאי פרטים שיכלול את הסיפור של אחי במסווה של עצה "לחבר טוב שלי" יחסך עם האחים שלך הם: פסדר, רגילים.. תהנו

למעלה