ראיון צילומים למגזין SPIN

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo20.gifראיון צילומים למגזין SPIN../images/Emo20.gif

טוב, אז לי שרשרה את הסרטון החדש הזה לסכמ"ש, ושיערתי שלא כולם יראו אותו שם, אז תראו את הראיון החמוד של הצילומים למגזין :) http://www.spin.com/articles/my-chemical-romance-bounce-back-brink?page=0,1 איך אהבתי שג'רארד אמר: "How can you be black for your whole life?" וזו רק אני, או שפראנקי וג'רארד התייחסו לפרארד? O:

XoLilMissLolaoX

New member
חחחח כהה!! והראיון ממש חמוד!!! ../images/Emo3.gif

שאלו את פרנק איך היו השפתיים של ג'רארד והוא כזה "they were slimey" חחחחח ואז שאלו אותו דבר את ג'רארד והוא כזה זה תוצר של הרגע משו נורא אימפולסיבי לא שמנו לב אנחנו לא יודעים (איך זה היה) וכל מיני כאלה ואז המראיין אמר שפרנק אמר שהשפתיים שלו ריריות אז הוא אמר "OO he said mine were slimey?! well its because im singing" קטע מתוק *-* ואהבתי גם מה שפרנק אמר על זה שהוא מצא מקום חמים ובטוח במפשעה של הפנדה

NoAmItA ChAn

New member
כן! XDDDDDDDDD

למרות שזה בכלל לא המפשעה שלו 3: יא, ואיך אני מתה על הצחוק של פראנקי!! יש לו צחוק כזה חמודדדדד 3>

NoAmItA ChAn

New member
אין לך מושגגג

כמה חרשתי את הסרטון הזה. כשרק הכרתי אותם? פיייי, שמעתי את זה בלופים!

XoLilMissLolaoX

New member
ווואאייי גם אני!!!../images/Emo3.gif

לפעמים עדיין יש פעמים שבא לי להיזכר ואני רואה שוב

lilison13

New member
פספסתי את הקטע הזה :(

אני לא מבינה איך,אני צריכה פעם הבאה להקשיב טוב יותר ! :( ועכשיו זה לא טוען לי את הוידיאו :'(

XoLilMissLolaoX

New member
../images/Emo20.gif פרנק צייץ!

נדיר שפרנק מצייץ ואם כן אז זה לפנות בוקר אצלנו...חחחח זה מה שהוא כתב: FrankIero Hmm ok hotel, you got one right but how about we trade in this stupid fruit for a heater that works. http://plixi.com/p/62969401 מסכנים צריכים לקפוא בקור

XoLilMissLolaoX

New member
אהה הם בסנט לואיס

FrankIero Whoa just got to st louis. Damn its cold. Now i know how the dinosaurs died. חחח חמוד *-* אני מוכנה לחמם אותו

lilison13

New member
דווקא פרנקי מצייץ הרבה,לפחות פעם ביומיים

וראיתם את הציוץ של היד המדממת? מסכן :( והוא עוד אומר שהיה כיף! Good show tonight. Thank you san diego, i had a lot of fun. http://plixi.com/p/62685365

XoLilMissLolaoX

New member
חחח כהה ראיתי...מסכן יהיה טוב ../images/Emo3.gif

כהה אבל זה על ההופעות וזה רק התחיל לא מזמן אבל גרארד כבר לא מצייץ ומייקי... ריי מצייץ יחסית הרבה!!

XoLilMissLolaoX

New member
../images/Emo20.gifאוקי גם לינדסי צייצה על בנדיט *-*

lynzway spent the morning letting my bumble B try to color my hair in with crayons. she can't figure out why it doesn't work. cute חחח איזה ילדה אומנותית ומתוקה! בדיוק כמו ההורים שלה!!

NoAmItA ChAn

New member
איזו חמודההההה!! *-*

אין, הם כאילו, אחד הזוגות הכי חמודים שיש! *_____*

Ayush Cohen

New member
חח אייזה מתוקה

היא ניסתה לצבוע לה את השיערר בעפרונות צבעוניים חחח יאי אייזה מאמיי :)

ronali001

New member
כתבה מצחיקה במעריב לנוער <:

אני יודעת שזה לא קשור-אבל לא רציתי לפתוח שרשור חדש..... אה חח והראיון שלהם ממש חמוד!D: אז ככה-במעריב לנוער של שבוע שעבר (8/12) עשו כתבה קטנה על התגובה של ג'רארד על זה שמיילי סיירוס עקפה אותם במצעדים חח אמרו כאן שאסור להעלות כתבות אז אני לא יכולה להעלות,אבל אם יהיה מותר אני יכולה לכתוב מה כתוב בכתבה(היא קצרה...) חחחח זה ממש מצחיק-כדאי לכם לקרוא :)

XoLilMissLolaoX

New member
אההה נראה לי ראיתי את זה אצל חברה

זה שהוא אמר שזה כנראה גורל ובגלל זה הם לא יהיו במקום ראשון? משו כזה....לא?? אם כן זה ממש קצר אפשר למצוא את זה בגרסה האנגלית ולהעלות או להעתיק את העיברית בכתבה

למעלה