ראש בראש!

MyUsedRomance

New member
../images/Emo20.gifראש בראש!../images/Emo20.gif../images/Emo135.gif

אז בשבוע שעבר ניצח (איזו הפתעה) WTTBP
השבוע: מישהו אמר מיוז?
כן, הפעם זו מלחמת האלבומים: Absolution Vs. Black Holes & Revelations אני כבר בחרתי באבסולושיון
עכשיו תורכם

נו ברור - Absolution ../images/Emo223.gif

שמעתי את BH&R כמה פעמים אבל הוא לא נכנס לי לראש מספיק חזק כמו אבסולושין.. הי החתימה שלך מגניבה

Black Holes & Revelations

כניראה שאני לבד בבחירה שלי . אני פשוט מכורה אליו עכשיו .במיוחד כמובן שאבסלושן מדהים לא פחות

CitizenErased

New member
לא לבד../images/Emo9.gif

הסיבה שבלאק הולס מתעלה על אבסולושן זה בגלל שכל שיר בו מיוחד ברמות יוצאות דופן ושונה לגמרי מכל מה שמיוז עשו בעבר (טוב, חוץ מStarlight
חח) חוץ מזה שהוא האלבום האולטימטיבי להופעות. אין אף שיר באף אלבום של מיוז שמתעלה על ההופעות החיות של Knights of Cydonia, לדעתי... טוב נו אולי Plug in Baby קרוב לזה קצת.

CitizenErased

New member
Black Holes and Revelations

כן גם אני מופתעת מעצמי אבל אחרי הרבה שמיעות אני פשוט מעדיפה אותו. ואם כבר אז סדר
Origin [Hullabaloo] Black Holes Absolution Showbiz

CitizenErased

New member
הכי פחות מתחברת אליו../images/Emo122.gif

הבעיה היחידה שלי עם SHOWBIZ שלמרות שרוב השירים פה אלוהיים ביותר יש בו כמה יציאות שאני פחות אוהבת.

Runt

New member
אמ................

מאוד מאוד קשה. מצד אחד יש את אבסולושיון שהוא אלוהי ביותר, והוא הביא לנו את im a priest god never paiiiiiiiiiiidddd ו- i wish i couldddddddd *דדמדמדמדמדמ* ומצד שני יש את בלאק הולס שכולל את הודו שהוא השיר המושלם בעולם [כן כן אל תמחו] והביא לנו את oohhhhhhhh you set my soul alight ברגעים כאלה פונים לקריטריונים אחרים, שיער. 2003 D: יענו אבסולושן

למעלה