ראש בראש!

MyUsedRomance

New member
../images/Emo20.gifראש בראש!../images/Emo20.gif../images/Emo135.gif

בשבוע שעבר עם רוב מוחץ (יעני 9 לעומת 3
) ניצח PHA
עם ציון מדויק של 9
והשבוע: Smother Me Vs. Find A Way ליריקות: Smother me http://www.azlyrics.com/lyrics/used/smotherme.html Find A Way http://www.azlyrics.com/lyrics/used/findaway.html השאלות: 1. איזה שיר אתם מעדיפים? 2.קטע אהוב מתוך השיר? 3. אוהבים את הקול של ברט בו? 4. מה דעתכם על הגיטרות? 5. ועל התופים? 6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס? 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן? מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם? אתם מוזמנים להתחיל

Rose131

New member
^^

השאלות: 1. איזה שיר אתם מעדיפים?SM 2.קטע אהוב מתוך השיר?let me be the one who calls you baby all the time בהתחלה שלו 3. אוהבים את הקול של ברט בו?מאוד 4. מה דעתכם על הגיטרות? לא שמתי לב אליהן. יש בכלל? ואם יש אז זה ממש מעט.. 5. ועל התופים?חביבים מאוד 6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס?הממ.. 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן?SM מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם?9

הזויה13

New member
אניניני.

1. איזה שיר אתם מעדיפים? SM 2.קטע אהוב מתוך השיר? let me be the one who calls you baby all the time כל פעם שהוא אומר את זה זה מעביר בי צמרמורת
3. אוהבים את הקול של ברט בו? מאוד. 4. מה דעתכם על הגיטרות? LOL, אין ממש גיטרות. 5. ועל התופים? בסדר(?) 6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס? SM 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן?SM מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם? 10.

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif גמני רוצה

1. איזה שיר אתם מעדיפים? Smother me 2.קטע אהוב מתוך השיר? Could stare at your face for the rest of my days [קשה להאמין שברט הדביל כותב מילים כאלה יפות
] 3. אוהבים את הקול של ברט בו? כה, הוא ממש חזק בשירים השקטים. 4. מה דעתכם על הגיטרות? אהמ נחמד עדין ומתאים לשיר. 5. ועל התופים? גם כן עדין ומתאים לשיר 6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס? Smother me 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן? Find A Way מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם? לSM-8.5

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif אני חושבת שזה נכון

מי שלא מסכים שלא יסכים

הזויה13

New member
מסכימה!XD

חאחאחא, אז מה, בתוך ברט השעיר והדביל מסתתר נפש של משורר?XD

עונה:)

1. איזה שיר אתם מעדיפים? סמות'ר מי 2.קטע אהוב מתוך השיר? ממ לא יודעת. 3. אוהבים את הקול של ברט בו? בטח. מהממממם.
4. מה דעתכם על הגיטרות? ממ נחמדות. 5. ועל התופים? בקושי תופסים חלק בשיר.. 6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס? סמות'ר מי.
7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן? סמות'ר מי מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם? 7. כי אחרי הכל מוזר לשמוע את ברט שר משהו כמו סמות'ר מי.

נמנמ אני../images/Emo55.gif

1. איזה שיר אתם מעדיפים? סמוט'ר מי 2.קטע אהוב מתוך השיר? i found my place in the world could stare at your face for the rest of my days 3. אוהבים את הקול של ברט בו? מאוד
4. מה דעתכם על הגיטרות? בקושי יש
5. ועל התופים? כנ"ל 6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס? סמוט'ר מי 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן? הממ שניהם יפים ^^ מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם? 7 ככה

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif בואנה יא גנבת קטעים אהובים משירים

פריכית

... קשה...

1. איזה שיר אתם מעדיפים? את smother me... למרות שזה די קשה להחליט. 2.קטע אהוב מתוך השיר? השם של השיר. smother מדובר על סוג של מחיצה.. ולא ממש יודעים אם זה חיובי-חיבוק או שהיא חונקת אותו... 3. אוהבים את הקול של ברט בו? כה... 4. מה דעתכם על הגיטרות? נעארף, לא הכי שמה לב. 5. ועל התופים? 6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס? smother me 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן? לא יודעת:S מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם? נעארף.

ME../images/Emo9.gif

איזה שיר אתם מעדיפים?Smother Me 2.קטע אהוב מתוך השיר?הסוף 3. אוהבים את הקול של ברט בו?כן 4. מה דעתכם על הגיטרות?טוב 5. ועל התופים?טוב 6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס?Find A Way 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן?Smother Me מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם?10

../images/Emo217.gif

1. איזה שיר אתם מעדיפים?סמות'ר מי 2.קטע אהוב מתוך השיר? 3. אוהבים את הקול של ברט בו?כן 4. מה דעתכם על הגיטרות?אין שם גיטרות 5. ועל התופים?גם לא נראה לי שתופים לא זוכרת 6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס?סמות'ר מי.. אני בכלל לא אוהבת את פאיינד א וואי וואטאבר 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן?כנ"ל מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם?9

שני השירים האלה ממש מזכירים לי אחד את השני.

+
בסגנון של המילים ובלחן עצמו. הם מרדימים כאלה ^^ 1.איזה שיר אתם מעדיפים? אני חושבת שFind A Way. 2קטע אהוב מתוך השיר? "I love yu to death...do you love me to death?" 3.אוהבים את הקול של ברט? הוא בסדר. אני אוהבת את הפעמים שהוא צורח יותר מהפעמים בהם הוא אשכרה שר. 4.מה דעתכם על הגיטרות? הן נותנות הרגשה קסומה כזאת , של חלום ורוגע ^^ 5.ועל התופים? הם אחלה. 6.לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס? לSmother me. 7.באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן? של Find a Way. 8.ציון: 8

למעלה