ראש1 - גיליון פוסטרים

DesertRose7

New member
../images/Emo20.gif ראש1 - גיליון פוסטרים ../images/Emo20.gif

גם מקפליי שם עם פוסטר גדול יפיפה
אמנם ישן.. מאוד ישן.. מאוד מאוד מאוד מאוד ישן.. כשדאגי עוד היה תמים
אבל יש בו משהו מעודד.. מאוד מעודד.. מאוד מאוד מאוד מאוד מעודד..

bar jones

New member
אווו איזה מגניב..

אני ארכוש לי היום את העיתון !! תאמינו לי שזה עושה לי פשוט פרפרים בלב שמפרסמים אותם בעיתונים אצלנו.. זה כל כך נסגד ! ושחרי מה את עושה בבית? no more school?

DesertRose7

New member
יש בית ספר..

אני פשוט לא שם הייתי אמורה ללכת היום למנחה שלי של העבודת גמר בביוטכנולוגיה וברגע האחרון הוא הבריז לי בגלל איזה פגישה.

bar jones

New member
נראה לי אני הברזתי היום למורים שלי

אבל אני לא מרגישה טוב, אז זה בסדר

Rowdy Girl

New member
../images/Emo9.gif

ראיתי! כי אני מנוייה וכזה...
אוף למרות שביקשנו לא שמו באסטד ולא דורק

just jenny

New member
אוי אתם מתים מה שקרה היום בכיתה

בגלל הגיליון פוסטרים הזה.. אנחנו אשכרה היינו כיתת מב"ר!! אז ככה.. חזרנו [כמה בנות מספורט] ובכיתה שלנו למדו, טוב בינתיים ישבנו וחיכינו בחוץ, אז אנחנו נכנסים פתאום ילד אחד מהכיתה לי מוצא את הגיליון פוסטרים הזה על השולחן, וכולנוו כמו אנשים מוגבלים התנפלנו על הגיליון הזה הייתם פשוט חייבים לראות את זה!! היה כ"כ קורע! אני הספקתי להצי מאת הפוסטרים של ג"ש סימפל, MCR והימ.. חחח זה היה קורעXDDD אבל גם ככה יש לי את הגיליון הזה בבית

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif יש HIM?../images/Emo99.gif

יאא איזה תמונה? [אם יש לך
]

just jenny

New member
אממ

זאת תמונה שחור לבן כזאת.. אם את רוצה אני יכולה להביא לך את הפוסטר יש לי אותו פעמיים

D4Ever

New member
יווווו

חברה שלי הביאה את זה לטיול וכולם הסתכלו בפוסטרים..כולם חשו את מקפליי היה מזה מאאגניב!

קניתי את הגיליון אתמול או שילשום

וזה כבר מודבק על הארון... יש מקום אחרי שהורדתי וניקיתי אותו קצת מכל הבלאגן שהיה עליו... וזה פוסטר מהמם!!!!! אבל שנה שעברה הפוסטרים היו יותר גדולים..

למעלה