רגע לפני המיטה.. הניק שלכם

../images/Emo20.gifרגע לפני המיטה.. הניק שלכם../images/Emo41.gif

לילה טוב.. וכן.. אפשר לענות על זה גם בבוקר.. איך ומדוע בחרתם את הניק שלכם? יש לו משמעות? לגביי זה ממש פשוט.. אני חצי דיקטטורית <רק לפעמים> ומודה שגם מפונדרקת. בעבודה הקודמת שלי אנשים שעבדו מתחתי.. תמיד היו אומרים אופפפפ איזה דיווה..<טוב נו.. לא רק הם> לקחתי ואימצתי הקצת זה הקטע של הצניעות

סלינוש

New member
אפשר?

סלינוש. כבר ציינתי שאני מכורה לסלין דיון. אז סלינוש IT IS....

הממ

מפונדרקת... פינוקי שכזאת :) משהו סטייל תעשו לי תביאו לי.. אבל מנסה להתגבר על זה

elindith

New member
זה מילה משמרמזת

שלהיות מפונק זה דרק (ביידיש דראעק)... אגב, אתה בטח יודע, אבל רק ליתר בטחון - "מה זה" מורכב משתי מילים ולא אחת...

../images/Emo68.gif../images/Emo120.gif

סלבית - כי אני יגוסלבית + זה הפך להיות כינוי שלי אצל חברים קרציה- לפעמים אני קרציה לאנשים אבל רק אם הם מבקשים זאת +אני אוהבת ת'מילה הזו....

קרואטיה סרביה בוסניה-הרצ סלובניה ?

מאיפה ז'אקולה שחקנית הכדורסל ? מאיפה קוסטריצה ? אחלה במאי

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ז'אקולה נראה לי מקרואטיה....קוסטוריצה הוא מבוסניה אבל כרגע הוא גר בכפר שהוא בנה בסרביה קרוב לגבול עם בוסניה (הייתי שם לפני חודש),הוא במאי מעולה - יש לי את כל הסרטים.......ואגב אני הולכת להופעה שלו ביום שבת הבא.....

ס ת י ו 5

New member
סתיו

הכל שקט ורגוע ריח טוב באויר שלכת שקיעות מדהימות תמיד יש קרן שמש גם ביום מעונן... אני הסתיו

אז ככה...

פעם ראיתי סרט שנקרא "סטריפטיז באיגואנה הכחולה"...הרעיון קסם לי והשם עוד יותר
אז נשארתי עם איגואנה כחולה.

אני חדשה../images/Emo9.gif

זה השם שלי אני מחוייבת בגלל הפורום שאני מנהלת
אחלה פורום, מאוד קשה אגב לכתוב כאן...הייתי צריכה אומץ

עניתי על זה כבר אבל אני יעשה זאת

שוב... לילי נמר כי כשהייתי קטנה אמרו שאני עושה רעש ומשתוללת כמו אינדיאנית ולאינדיאנית מפיטר פן קראו לילי נמר (הקיצור של לינוי - זה לילי ככה קוראים לי החברים), ואני אוהבת נמרים יש לי זוג על האגן (בקעקוע...) ואגב מגיע לי מזל טוב כפול!!!!!!!!! הקבלתי ללימודי תואר ראשון ותעודת הוראה בעיצוב על חשבון משרד החינוך... ואחכ' אני מלמדת 3 שנים עיצוב בתשלום! מעבר לזה היום הייתי בראיון עבודה והתקבלתי כמעצבת הבית של אולם אירועים ביפו!
איזה יום שמח לי היום... לינוי

למעלה