רוצים להכין כרטיס ברכה מקורי

../images/Emo20.gif רוצים להכין כרטיס ברכה מקורי

ומגניב? הנה רעיון נהדר לכרטיסי ברכה שיהיו יותר נהדרים מהמתנה עצמה. את הרעיון לכרטיס נידבה לי דסדסית המתוקה כאשר הכינה לי משהו דומה לזה ביום הולדתי.

גזרי עיתונים מגניבים - אני גוזרת כל

מני דברים יפים ממגזינים ושומרת בתיקייה - יום אחד בטוח אעשה איתם משהו

כל מני פחצ'פקאס מגניבים שניתן למצוא

בכל בית עם ילדים (וגם בלי).... מדבקות, חרוזים, פייטים, כפתורים, ושאר שטויות ומטעמים

מה עושים? מאד פשוט!!!!!!!

בשלה ראשון מדביקים עם דבק הסטיק את גזרי המגזינים שלנו. רצוי להשתמש בדבק סטיק כי הוא לא מקמט את הנייר ולא משאיר "בטן" מגעילה. בנוסף מדביקים גם את הדף הריק שלנו בשביל הברכה.

אח"כ מוסיפים את כל שאר המטעמים

חרוזיםפ, כפתורים מדבקות וכל שאר השטויות. פה אסור לעשות סדר - כמה יותר בלאגן ככה יותר יפה

ולבסוף.....

מוסיפים טיפות גליטר בכל מני מקומות נחמדים, מקשטים בטושים צבעוניים. הא..... וצריך גם לכתוב ברכה
זהו.... נכון שהיא נהדרת? זו פעילות נהדרת עם ילדים והורים....לשבת יחדיו לגזור ולהדביק. אפשר להכין מלאן ברכות כאלה ופשוט להוציא כשצריך. מבטיחה לכם שהברכה תגנוב את כל ההצגה מהמתנה. בהצלחה

יופי של רעיון ../images/Emo45.gif

מדגדג לי לנסות גם.. יש לי ים של ניירות ושטויותים ששמרתי והנה הזדמנות נהדרת לעשות איתם משהו מוצלח

יפהפה!!לא כדאי ליכתוב את הברכה

לפני שמדביקים אותה ? פשוט נראה לי שאחר כך קשה ליכתוב עליה.

אפשרי בהחלט. אבל זה לא קשה לכתוב

עליה כי דבק סטיק לא משאיר "הרים וגבעות" על הנייר ומאד נוח לעבוד איתו.

ים כחול

New member
תוצאה מקסימה איזה צבעוניות ../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif

אני מתה להכין לבד כרטיסי ברכה כי בחנויות הכרטיסים קיצ'יים ויקרים להחריד . חייבת לתפוס את עצמי בכוח ולהכין הרבה כרטיסים שישארו לי להרבה זמן .

אילנית03

New member
רק עכשיו ראיתי מדהים

הבן שלי ראה ואנחנו הולכים מחר אני מקווה להכין כרטיס כזה לאבא שלו ליום הולדת.

למעלה