רק לידיעתכם.....

../images/Emo20.gifרק לידיעתכם......./images/Emo20.gif

כמה דברים שרציתי שתדעו:........ א- סבא אריה.. הוא סבא שלי ב- אני... הנכדה של סבא אריה ג- אני גאה בזה (שאני הנכדה של סבא אריה) זהו, תפנימו תקלטו ותגיבו.... ביושששששששששש!!!!!!!!!!!

שרון, את מוזמנת להשאר איתנו../images/Emo140.gif

אנחנו מאד מעריכים את סבא שלך, את בת מזל
.

תודה על זר הפרחים מכולנו

מאד מחמם את הלב לקבל התיחסות חמה לסבא אריה ובאמת מגיע לו סשמו ובשם המשפחה כולה באמת תודה לכולם . יהודית (הכלה)

שלום לכולם !!!

קודם כל שרון מזל טוב לאיתי ליום הולדתו בעוד יומיים (איתי הוא הנכד השלישי של סבא אריה ואני הנכד הבכור) דבר שני אני רוצה לומר תודה לענת שהבאת לפורום את סיפורו של סבי ולכל חברי הפורום

talia olav

New member
שרון, אלעד ../images/Emo140.gif - אשרי סבא שלכם

שזכה לנכדים חמודים ומסורים כמוכם!

שלום לך נכדי היקר

אלעד תודה לך סוף סוף לקחת עוז וכתבת משהוא על כך אני מברך אותך שרכת לומר שגנית ולידר הן אחיות שלך בנות 8 כלומר תאומות (לא דומות ) נפגש מחר ליום הולדת של איתי (דור אמשך ) קבל חיבוקי ענק סבא אריה שהואב אותכם הרבה

לסבא אריה היקר מהכלה שלך באהבה

סבא אריה היקר כולם קוראים את קורות חייך המעניינים והמרגשים ומכירים אותך בשם " סבא אריה" אבל אני רוצה להעיז ולכתוב ולספר לכולם שאתה אדם מיוחד במינו, אתה סבא שלא פוחד מהטכנולוגיה המתקדמת " מחשב" ומטייל שעות בפורומים השונים שיש לך עיניין בהם. בעיקר ג'ודו . אתה אדם צנוע ומאד מאד מאד מנומס ואף מעבר לכך. יש לך סיפורים מפה עד סוף העולם ותמיד מעניין להקשיב לך (על אף שלא תמיד יש זמן...) , אתה משתתף בחוג קראטה וזה ממש "קול" כי אני לא מכירה הרבה סבים בגילך שעושים זאת! אני רוצה להוסיף ולומר שנישאת לאישה הכי מדהימה בעולם ואני יודעת שאתה מסכים איתי - האישה שלצידך שממש לא אוהבת להיות בכותרות - " סבתא נלי" היקרה שהיא ב"מקרה" החברה הכי טובה שלי (גם אם זה נשמע מוזר כן חמותי). אני גאה שנכנסתי להיות חלק מהמשפחה שהקמת בכבוד רב ובהצלחה . אני רוצה שתדע שהבן שלך הבכור הוא בעל נהדר ואבא נפלא ואתה אולי יודע אבל אף פעם לא אמרתי לך את זה ... ואני גאה מאוד בשני הילדים שלי שרון ואיתי שהם הנכדים שלך ואני מקווה שתזכה לראות את הדור הנוכחי והבאים אחריו כממשיכי דרכך כבני אדם למופת בעלי התנהגות הולמת , מלומדים,מצליחים ובריאים ותהיה זו התשובה וההוכחה הכי מוחשית עלי אדמות שעל אף ולמרות השואה הנוראה - ניצחת!! ובנית משפחה ודורות של דורות ימשיכו להתקיים ויהוו המשך לשושלתך שנגדעה ולעולם לא תישכח. בהערכה רבה רבה הכלה היחידה שלך... יהודית.

אנימו

New member
יהודית-על פי כתיבתך נראה לי שגם סבא

אריה התברך בכלה יוצאת מן הכלל , בעלת אישיות ותכונות שמקרינות אור על סביבתם.
לך ולסבא אריה.

למעלה