שאלה לגבי סבון ג'מילה

Revi 22 Tal

New member
../images/Emo20.gifשאלה לגבי סבון ג'מילה ../images/Emo20.gif

הבנתי שיש מספר סוגים של סבונים , האם זה נכון? כי אני מכירה רק את הירוק מבינהם (שעשוי משמן זית) שמומ לבעיות של אקנה, פריחה וכו'... האם לאחרים יש סגולות אחרות? פשוט אני נוסעת מחר לפקיעין והבנתי שיש את המפעל שלה שם , אני מעוניינת לקנות מספר סבונים, אז אשמח לשמוע מנסיון של אנשים מה באמת מומלץ (כי כמו שאני מכירה את עצמי אני אחזור משם עם שלל גדול ובסוף אני לא אדע מה לעשות איתם)

sssddd2

New member
מה מה מה

סבון מיוחד לפריחה? את יכולה להגיד לי איפה אני יכול להשיג משהו כזה ואיך קוראים לזה?

מחדדת

New member
סבתא ג'מילה, להשיג בבתי המרקחת.

עולה סביבות העשרים שקל. נהדר לפצעים בעור, לגיוריים ולטחורים :]

ה מוזה

New member
מסע בעקבות הסבתא ../images/Emo13.gif

שלחתי לפקיעין בעקבות סבתא ג'מילה [טוב ,לא ממש שלחתי הן נסעו לבד]
שתי בנות חמודות,אני אזמין אותן לכאן לספר לנו קצת על הביקור בפקיעין ועל הסבון של סבתא ג'מילה הבנתי שחנות המפעל בפקיעין ,את הסבתא מכינה סבונים ולשאול שאלות אפשר לראות במפעל שלה בגוש תפן , הסבונים כולם טובים להכל אז תקני לך מכל טוב , הם נהדרים על בסיס שמן זית ואת כל שאר חוויות הטיול בעקבות סבתא ג'מילה אני אשאיר להן לספר

seaגל

New member
../images/Emo98.gifמישהי דיברה על מבנות חמודות?...

אז ככה נסענו לנו בעקבות ה מוזה....לסבתא ג'מילה הגענו לפקעין מקום קסום רק מהטבע סביב את נהיית בריאה.. בפקעין חנות המפעל ובו הסבונים של סבתא ג'מילה ... כל הסבונים עשויים משמן זית טהור ולכל סבון יש תוספת של תמצית פרחים שונה הקובעת את הסגולה של הסבון לדוגמא:סבון נענע טוב לכל בעיות העור מתאים לפנים לגוף לשיער והגיינה נשית.... לעומת סבון לימון שטוב גם לפצעים גרדת קשקשים וכינים... בקיצור תגיעי לשם על כל סבון רשום הפלא שלו.... את סבתא ג'מילה עצמה ניתן לראות בתפן שם היא מייצרת את הסבונים... תהנו ... ומוזה... תודה על מסע קסום והיה לנו יום מקסים... יש לך עוד משימות ?

רשמים ....

אז ככה, מוזה וסיגל סיפקו את כל הפרטים שיש לדעת על הסבונים, אני אוסיף שאמא שלי ממליצה בחום על הסבונים ומדווחת שהפריחה הטורדנית עברה כמעט לחלוטין בעזרת הסבונים. צריך מאוד להקפיד שהסבונים ישארו "יבשים" לאחר המקלחת כי הם מאוד עדינים. ממול וקצת באלכסון לחנות יש מסעדה דרוזית חביבה עם לבנה וזעתר שגובל בגאונות, ומלצר עם גומות חן . לצערי הרב רק כשחזרנו מהטיול הארוך שלנו שמעתי שיש שם גם בית כנסת עתיק ששווה להציץ בו אבל אין לי פרטים עליו... בכל מקרה כל האזור ממש מקסים, פקעין נמצאת על צלע הר עם נוף מטריף ואנשים ידידותיים במיוחד. אם את מחליטה להמשיך צפונה... תזהרי מתהומות ואל תשימי את ארכדי דוכין במערכת....

../images/Emo5.gifוסליחה על הניסוח המזעזע...

ככה זה כשהולכים וחוזרים למחשב במשך שעה וחצי... משפט פה משפט שם ..... בסוף יוצא משהו אנלפבטי.....

חוזליתה

New member
לגבי בית הכנסת

בכל טיול בית ספר שהיה לאזור היו לוקחים אותנו לראות את בית הכנסת היחיד שבפקיעין. בכל הפעמים (לפחות 6) היו מספרים לנו שיש אישה זקנה אחת, היהודיה היחידה שגרה בפקיעין, שבידיה המפתחות לבית הכנסת ושאם היא לא ישנה את שנת הצהריים שלה והיא תהייה מוכנה אז היא תפתח לנו את בית הכנסת ונוכל לראות את המקום המדהים (לפי דבריהם). רק פעם אחת היא הסכימה להראות את פרצופה, וגם בפעם הזאת, כנראה לא התחשק לה, לא פתחה לנו את בית הכנסת. האישה גרה ממש מול בית הכנסת, מול שער הכניסה, ככה ששווה לנסות. לי עדיין לא יצא לראות אותו...

ה מוזה

New member
חחח צמד חמד חמודות

הבטחתי טיול מופלא ,לא?
פעם הבאה בלי ארכדי בירידות בלי לפספס פניות
טוב שמצאתן מסעדה עם לבנה וזעתר אגב, זעתר הוא בכלל קסם ,פעם הבאה אני אשלח אתכן למצוא סבתא אינדיאנית או בדואית
נכון יש לסבונים ניחוח נהדר ? חבל שלא הצלחתן להגיע למפעל לראות איך סבתא ג'מילה עושה את הסבון ,פעם הבאה נצייד אתכן ברשימת שאלות עבורה :)

Revi 22 Tal

New member
טוב אז היום ביקרתי בחנות שלה

בפקיעין. יש לציין שהסבתא פשוט מדהימה
ישר הזמינה אותנו להיכנס לשבת לשתות קפה.... לאחר מספר דקות היא לקחה אותנו לראות הדגמה חיה של הכנת הסבון.. היה ממש נחמד ומעניין. יצאתי עם שלל של 3 סבונים
נענע, לבנדר וצמחי בר. שימו
העלתי תמונה כדי להזהיר אנשים שלא מכירים את הסבון אני בשיא תמימותי לפני חודש קניתי ארבעה סבונים בעכו שהיו אמורים להיות של ג'מילה. והתברר שהם ממש אבל ממש לא שלה (אלוהים יודע ממה הם עשויים .. לא רוצה אפילו לדעת)

חוזליתה

New member
זה נכון שלכל סבון סגולה אחרת../images/Emo35.gif

אם כן לי יש את הנענע, הלבנדר והיסמין - אם עכשיו את יודעת אולי תוכלי לגלות לי מה הסגולה של כל אחד מהם?

למעלה