לא מלאתי מעולם בצל, אבל כרוב מלא פעמים
אם יש לי מקום בפריזר ולא נזכרתי ברגע האחרון, אני מכניסה הכרובים לפריזר לפחות ליום, אח"כ מפשירה לאט על השייש, העלים ממש נושרים. אם לא, אזי אני תוקעת את המזלג של הששת בלב הכרוב וטובלת בסיר מים רותחים לכמה דקות,מוציאה מורידה את העלים שניתן להסיר ומחזירה לסיר המים הרותחים. ככה יש לי ערימת עלים. המילוי: בשר הודו טחון, אורז מבושל קלות או אפילו ללא בישול, בצל, בצל מטוגן, תבלינים, מבשלת במיץ עגבניות עד שרך. תמיד מכינה סיר גדול ומקפיאה הרבה קופסאות