שאלה.. שאלה...

יוסיפון

New member
הראיון עם ביבי - מתי זה היה? צפיה?

מתי ביב התארח בתכנית? האם יש דרך לצפות בראיון? משום מה בעונה הנוכחית אפשר לצפות רק בקטעים מתכנית 9 (אהוד אולמרט עם הבת המאומצת)

raz88

New member
איפה אפשר לראות את התוכנית מ6.3.06

עם עברי לידר??

dikig

New member
פרטים כדי להגיע ליאיר

שלום חברים רציתי לדעת אם למישהו יש כתובת מייל ו/או כתובת לשליחת מכתב ליאיר לפיד?

RZOLTY

New member
יאיר לפיד עורך טקס חופה

ידוע לי שיאיר לפיד עורך טקסי חופה בחתונות חילוניות. אשמח לקבל פרטים: טלפון, מייל, משהו... לא הצלחתי למצוא דרך להתקשר ע"מ לבדוק אפשרות זו. תודה רבה מראש!

מילי17

New member
יש כרגע בעיה באתר ../images/Emo46.gif

ולא ניתן לראות את כל התוכניות. מקווה שזה יסצדר בקרוב. תנסה אולי בפורום של עברי לידר אולי מישהו שמר אאת הראיון אצלו במחשב. בהצלחה
מילי.

מילי17

New member
יאיר לפיד

יאיר לפיד, הקסם 12 הרצליה. |מסר| <אולפני רשת> בהצלחה

מילי17

New member
תנסה

להכנס לאתר הבית של רשת- צור קשר. תכתוב את הבקשה שלך, תצרף מייל אישי או טלפון ותבקש להפנות את המכתב ליאיר לפיד. מזל טוב
מילי

מילי17

New member
יש כרגע בעיה באתר

של התוכנית. אבל בעקרון אתה נכנס לאתר הרשמי של התוכנית ובוחר את תאריך התוכנית ואז יש לך את האופציות של רוב האורחים של אותה תוכנית. כרגע יש בעיה באתר ואין שידורים. שהאתר יסתדר אני אודיע בפורום. בכל מקרה תנסה אולי בפורום של הליכוד אולי משהו אצלם שמר הראיון והוא ישלח לך. יומטוב
מילי

דחוף !!!! בבקשה........

שלום לכולם ! אמרו לי בבקשה היכן ניתן למצוא את הטורים של יאיר לפיד על הבחירות הקרובות בשבועיים האחרונים: "מכתב ליואבי" "מדריך למצביע הנבוך" חייבת במהירות..........

למעלה