שאלון דנקרי במיוחד

../images/Emo20.gifשאלון דנקרי במיוחד../images/Emo20.gif

אני שמה לב שהפורום קצת רדום,ומה יותר טוב מאשר לגרום לו להתעורר בעזרת שאלון
השאלון הזה מדבר על הערצתכם לרן,אתם מוזמנים לשתף,לענות ולהנות
מתי התחלתם לאהוב את רן?
מהו השיר האהוב עליכם של רן?
אתם אוספים חומר על רן?
איך גילית את הפורום הזה?
כשאומרים לכם את השם רן דנקר מה עולה לכם ישר?
מה אתם חושבים על הזוג שהפך למותג-רנינט?
אתם נכנסים הרבה לאתרים של רן?
כאשר אתם שומעים שרן בא להופיע בעיר מגוריכם אתם____(השלימו את המשפט)
כאשר מודיעים לכם שזכיתם בפגישה אישית עם רן אתם_____(השלימו את המשפט)

sukrazit

New member
עונה

מתי התחלתם לאהוב את רן? אממ לפני שנתיים בערך.. מתי שהתחלתי לאהוב את נינה! מהו השיר האהוב עליכם של רן? נגיעה אחת רכה וניגע אל החלום! אתם אוספים חומר על רן? בטח!! איך גילית את הפורום הזה? אני בתפוז המון זמן וחיכיתי שיפתח פורום לרן ואז שנפתח גיליתי אותו חחח! כשאומרים לכם את השם רן דנקר מה עולה לכם ישר? שהוא איש מוכשר בטירוף!! וגם חתיך בטירוף!! מה אתם חושבים על הזוג שהפך למותג-רנינט? חח שהם ממש מהממים ביחד ושאני מקווה שהשמועות על הפרידה לא נכונות! אתם נכנסים הרבה לאתרים של רן? כן! כאשר אתם שומעים שרן בא להופיע בעיר מגוריכם אתם הולכים כל יום להופעה בתקווה לפגוש אותו!! כאשר מודיעים לכם שזכיתם בפגישה אישית עם רן אתם צורחים מרוב אושר!!!!

chuti

New member
אמ...

מתי התחלתם לאהוב את רן? שחברה שלי אמרה שהיא אוהבת אותו מהו השיר האהוב עליכם של רן? הבלדה שלי עלייך אתם אוספים חומר על רן? אממ בערך איך גילית את הפורום הזה? חיפשתי רן דנקר כשאומרים לכם את השם רן דנקר מה עולה לכם ישר? אממ כוסון חתיך נשמה הורס אליל יפה חיים נשמה ועודד... מה אתם חושבים על הזוג שהפך למותג-רנינט? שהם הזוג הכי הכי ושזה בולשיט שהם נפרדו..חס וחלילה טפו טפו טפו... אתם נכנסים הרבה לאתרים של רן? אמממ לא כאשר אתם שומעים שרן בא להופיע בעיר מגוריכם אתם_לא קובעים כלום ליום הזה...___(השלימו את המשפט) כאשר מודיעים לכם שזכיתם בפגישה אישית עם רן אתם_צורחים לא ישנים מארגנים שלטים קונים מתנות וממתקים____(השלימו את המשפט)

תשובות לשאלון

אני התחלתי לאהוב את רן בסדירה השיר שלנו. אני לא הוספת חומר על רן מספיק יש לאחינית שלי חומר על רן. אני הגעתי לפורום דרך האיחינית שלי . השם רן שם מאוד יפה. לפי דעתי הזוג מאוד מאוד חמוד יחד. עם רן היה מגיע להופיע בעיר איפה שאני גרה הייתי שמחה ומתקשרת לאחינית שלי מור שתגיע להופעה. בקשר לפגישה אישית איתו היה מאוד משמח אותי . להתראות וביי

איריס../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אני שוב מזכירה,זו דודה שלי

דינדש

New member
אני!

מתי התחלתם לאהוב את רן? מהש"ש מהו השיר האהוב עליכם של רן? ניגע אל החלום אתם אוספים חומר על רן? ברור! איך גילית את הפורום הזה? דרך הפורום של נינט כשאומרים לכם את השם רן דנקר מה עולה לכם ישר? חמוד! מה אתם חושבים על הזוג שהפך למותג-רנינט? זוג מדהים! שיישארו ביחד לנצח! אתם נכנסים הרבה לאתרים של רן? כן כאשר אתם שומעים שרן בא להופיע בעיר מגוריכם אתם: מנסה להשיג כרטיסים להופעה! כאשר מודיעים לכם שזכיתם בפגישה אישית עם רן אתם: קופצת משמחה וכשהיום מגיע אני עם פרפרים בבטן עד שהפגישה נגמרת

עונהה=]]

מתי התחלתם לאהוב את רן? לפני חודש חח.. מהו השיר האהוב עליכם של רן? הכלל. אתם אוספים חומר על רן? כן.. איך גילית את הפורום הזה? היה כתוב בפורום השיר שלנו.. כשאומרים לכם את השם רן דנקר מה עולה לכם ישר? שלמותת מה אתם חושבים על הזוג שהפך למותג-רנינט? ^^ אתם נכנסים הרבה לאתרים של רן? כה כאשר אתם שומעים שרן בא להופיע בעיר מגוריכם אתם- בשוקק וישר הולכת להשיג מצלמה.. כאשר מודיעים לכם שזכיתם בפגישה אישית עם רן אתם- בשוקק וישר הולכת לקנות לרן מתנה=]]

Meytar 888

New member
עונה../images/Emo9.gif

מתי התחלתם לאהוב את רן? תחילת העונה הראשונה של השיר שלנו
מהו השיר האהוב עליכם של רן? אני אהבתי שהוא שר את "נץ" של היהודים אתם אוספים חומר על רן? ברור!!! איך גילית את הפורום הזה? אממ...מור השאירה הודעות בפורומים
כשאומרים לכם את השם רן דנקר מה עולה לכם ישר? פשוט שלמות,פשוט אוהבת
מה אתם חושבים על הזוג שהפך למותג-רנינט? אהבה שלא תגמר לעולם...אמן!!! אתם נכנסים הרבה לאתרים של רן? כאילו דהה כאשר אתם שומעים שרן בא להופיע בעיר מגוריכם אתם _צועקת___(השלימו את המשפט) כאשר מודיעים לכם שזכיתם בפגישה אישית עם רן אתם_.אני מתה..אחזור אליכם שאחייה____(השלימו את המשפט)

עונה../images/Emo9.gif

מתי התחלתם לאהוב את רן
לא ממש זוכרת, ניראלי מתחילת הפסטיגל של שנה שעברה [יש לי הוט
]
מהו השיר האהוב עליכם של רן
"הבלדה שלי עלייך" אתם אוספים חומר על רן
כה..בערך
איך גילית את הפורום הזה
דרך מורצ'ה..ידעתי לפני שהוא נפתח
כשאומרים לכם את השם רן דנקר מה עולה לכם ישר
דבר מושלם
מה אתם חושבים על הזוג שהפך למותג-רנינט
זוג מקסים ביותר
אתם נכנסים הרבה לאתרים של רן
ניכנסתי רק לרישמי
באים להופעה שלו כאילו דע
אני ממש מיתרגשת
הוא מותק של בנאדם
יצא לי כבר לפגוש אותו

../images/Emo26.gif../images/Emo188.gif

מתי התחלתם לאהוב את רן?מאז זהוא פרץ אהבתי אותו..אבל ממש להעריץ ב-3.12.04 מהו השיר האהוב עליכם של רן?כולם! אתם אוספים חומר על רן?ברור!!! איך גילית את הפורום הזה?בפורום משינה היה כתוב
כשאומרים לכם את השם רן דנקר מה עולה לכם ישר? רן דנקר
מה אתם חושבים על הזוג שהפך למותג-רנינט? שיש להם חיים משלהם ושרן הוא רן ונינט היא נינט ואין כזה דבר רנינט. אתם נכנסים הרבה לאתרים של רן?כע כאשר אתם שומעים שרן בא להופיע בעיר מגוריכם אתם____(השלימו את המשפט)אההההההההה.......קונה כרטיסים שורה ראשונה(למרות שאין כרטסים אצלנו אז רק באה ונדחפת לשורה ראשונה!) כאשר מודיעים לכם שזכיתם בפגישה אישית עם רן אתם_____(השלימו את המשפט)אההההההההההה יותר גדול!!!!!!! והולכת

o0o0GalusH0o0o

New member
עונהההה

מתי התחלתם לאהוב את רן?מהשיר שלנו מהו השיר האהוב עליכם של רן?התינשאי לי אתם אוספים חומר על רן?כןןן איך גילית את הפורום הזה?סתם יום אחד ששוטטתי לי בתפוז אנשים פתאום ראיתי בפורומים "רן דנקר" כשאומרים לכם את השם רן דנקר מה עולה לכם ישר?איזה כוסון שולט!! מה אתם חושבים על הזוג שהפך למותג-רנינט?יאוו זוג שולט מהפנט וממגנט!! חולה עליהםםם אין עליהםם!!! רנינט-->>ביחד לעד!! אני אבוא לחתונה!חח אתם נכנסים הרבה לאתרים של רן?פעם כן..עכשיו יש הרבה מבחנים וזה... אין לי ממש זמן... כאשר אתם שומעים שרן בא להופיע בעיר מגוריכם את משתגעת הופכת את כל העולם!!(השלימו את המשפט) כאשר מודיעים לכם שזכיתם בפגישה אישית עם רן את קופאת! לא מגיבה איזה 10 דק' ואז קופצת מאושררררר!!!!!!!! (השלימו את המשפט)

gal255

New member
עונה!

מתי התחלתם לאהוב את רן? בפעם הראשונה ששודר הפרק הראשון בעונה הראשונה של השיר שלנו בסצנה הראשונה שלו שהראו אותו לשניה מצחצח שיניים עם אפרת בשירותים של האקדמיה (במסגרת הריאליטי) מהו השיר האהוב עליכם של רן? נגיעה אחת רכה וכמה כוח יש ללב שבור. אתם אוספים חומר על רן? פעם אספתי אבל כבר לא כי אין לי מה לעשות את זה. איך גילית את הפורום הזה? אני קוראת הודעות בתפוז וכשגלשתי בין הפורומים ראיתי את הפורום. כשאומרים לכם את השם רן דנקר מה עולה לכם ישר? עולה לי תמונה שלו מחייך. מה אתם חושבים על הזוג שהפך למותג-רנינט? אני חושבת שהם חמודים. רן הוא מעבר לזוגיות הזאת, לדעתי הוא הרבה יותר מוכשר מנינט ואני עדיין באשליות שזוהר ודנה יהיו ביחד. אתם נכנסים הרבה לאתרים של רן? ארבע פעמים בשבוע בערך.. כאשר אתם שומעים שרן בא להופיע בעיר מגוריכם אתם מנסים להגיע. כאשר מודיעים לכם שזכיתם בפגישה אישית עם רן אתם הולכים אליה.

חניניתה

New member
עונההההההה

מתי התחלתם לאהוב את רן? אממ כבר ממש מהתחלה של השיר שלנו.. לא היה לי יס בעונה הראשונה של השיר שלנו אבל היתי רואה הרבה אצל חברה שלי.. וכבר ממש בהתחלה התאהבתי בו מהו השיר האהוב עליכם של רן? הבלדה שלי אתם אוספים חומר על רן? יש לי ריטינג ומעריב לנוער ואני שומרת את כולם.. איך גילית את הפורום הזה? אני כבר כמה שנים בתפוז ויום אחד ראיתי שפתחו פורום לרן דנקר.. אני חושבת שאני פה מהיום השני לפורום כשאומרים לכם את השם רן דנקר מה עולה לכם ישר? מושלם!!! מוכשר בטרוף!! שר מהמם! משחק מדהים מה אתם חושבים על הזוג שהפך למותג-רנינט? הם ממש זוג חמוד ביחד.. אני מקווה שהם לא נפרדו אתם נכנסים הרבה לאתרים של רן? אממ כן כאשר אתם שומעים שרן בא להופיע בעיר מגוריכם אתם: ברור שהולכים לאיפה שאני יודעת שהוא יהיה כאשר מודיעים לכם שזכיתם בפגישה אישית עם רן אתם: צורחת כמו מטורפת!!! ומספרת לכל העולם!!!!

LeRanch

New member
עונה ../images/Emo9.gif

מתי התחלתם לאהוב את רן? כשהתחילה העונה הראשונה של הש"ש.. מהו השיר האהוב עליכם של רן? איש הברק
אתם אוספים חומר על רן? כן.. איך גילית את הפורום הזה?כשהוא נפתח כשאומרים לכם את השם רן דנקר מה עולה לכם ישר? בנאדם מוכשר בטירוף! מה אתם חושבים על הזוג שהפך למותג-רנינט? שאי אפשר בלעדיהם
אתם נכנסים הרבה לאתרים של רן? לרשמי מדי פעם.. כאשר אתם שומעים שרן בא להופיע בעיר מגוריכם אתם נמצאים במקום ההופעה ביום ההופעה 3 שעות מראש.. כאשר מודיעים לכם שזכיתם בפגישה אישית עם רן אתם חותכים ורידים..

נועוW

New member
עונה../images/Emo9.gif

מתי התחלתם לאהוב את רן
מאז שהוא התחיל לשחק ב"השיר שלנו"
אממ .. ניגע אל החלום מאוד יפה
אתם אוספים חומר על רן
אממ .. בקטנה ככה מדי פעם
איך גילית את הפורום הזה
היה כתוב בפורום אחד שהייתי בו,רשימה של פורומים חדשים שנפתחו
ראיתי,נכנסתי,התמכרתי
רובין הוד חחח
זוג חמודיי ביותרר
אכן כן
כאשר אתם שומעים שרן בא להופיע בעיר מגוריכם אתם____(השלימו את המשפט): מתרגשת וקובעת עם חברה טובה שלי שהולכים חח כאשר מודיעים לכם שזכיתם בפגישה אישית עם רן אתם_____(השלימו את המשפט): אני צועקת משתוללת מרוב שמחה #@%#$%$#^^&$$^

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

מתי התחלתם לאהוב את רן? מהעונה ה1 של השיר שלנו מהו השיר האהוב עליכם של רן? אממ...וואי אני אוהבת בערך את כולם...אולי התנשאי לי? נגיעה אחת רכה? השיר שלנו? אהבנו? לא משנה אחד מהם
אתם אוספים חומר על רן?כשאני רואה דברים עליו אז אני בדר"כ שומרת ואח"כ מאבדת את זה...אבל יש לי פוסטרים על הקירות וחתימה. נחשב? איך גילית את הפורום הזה? מההודעה של "פורומים חדשים בתפוז אנשים" בפורום של נינט כשאומרים לכם את השם רן דנקר מה עולה לכם ישר? חיוך
מה אתם חושבים על הזוג שהפך למותג-רנינט?פשוט מדהימים
אתם נכנסים הרבה לאתרים של רן?ממ...לא כל כך כאשר אתם שומעים שרן בא להופיע בעיר מגוריכם אתם____(השלימו את המשפט)זה עוד לא קרה אבל הייתי ישר מחפשת עם מי ללכת ובחיים לא הייתי מפסידה את זה! כאשר מודיעים לכם שזכיתם בפגישה אישית עם רן אתם_____(השלימו את המשפט)לא קרה לי, אבל כשזה קרה לי עם בנחמין רוחאס אני וחברות שלי שגם זכו התחלנו לצרוח מרוב אושר בדרך חזרה מהבית ספר (כי ידענו שזכינו בבי"ס....היינו מחורפנות לגמרי) זהו=]

עונה ../images/Emo45.gif

מתי התחלתם לאהוב את רן?|שמלא|מהפרק הראשון של השיר שלנו...בעצם עוד מהפרסומת של זה! מהו השיר האהוב עליכם של רן?
ניגע אל החלום! אתם אוספים חומר על רן?
..תמונות... איך גילית את הפורום הזה?
כמו כל פורום חדש שנפתח בתפוז.. כשאומרים לכם את השם רן דנקר מה עולה לכם ישר?
אררררררררר כוסון ברמות! מה אתם חושבים על הזוג שהפך למותג-רנינט?
את נינט אני אוהבת..לא יותר מזה..אני מעדיפה שזה יהיה רן...נינט...ביחד או לחוד אבל לא שם מחובר.. אתם נכנסים הרבה לאתרים של רן?
...*נבוכה* לא.. כאשר אתם שומעים שרן בא להופיע בעיר מגוריכם אתם____(השלימו את המשפט)
ואווווווווווווווו אבל לא יוצא מזה כלום..=/ כאשר מודיעים לכם שזכיתם בפגישה אישית עם רן אתם_____(השלימו את המשפט)
אושר אושר אושרררררר...אבל קודם שזה יקרה! :)

עונה...

מתי התחלתם לאהוב את רן?שנה שעברה בפסטיגל 2004.. מהו השיר האהוב עליכם של רן?הבלדה.. אתם אוספים חומר על רן?כן כל המחשב שלי מפוצץ תמונות שלו.. איך גילית את הפורום הזה?מהפורום הרישמי כשאומרים לכם את השם רן דנקר מה עולה לכם ישר?כוסון מה אתם חושבים על הזוג שהפך למותג-רנינט?100ממים אתם נכנסים הרבה לאתרים של רן?כן..! לאתר הרישמי כאשר אתם שומעים שרן בא להופיע בעיר מגוריכם אתם:אני ישר מתחילה ליצעוק בכל הבית...=] כאשר מודיעים לכם שזכיתם בפגישה אישית עם רן אתם:צועקת יש יש יש (זה לא נשמה טוב..=\)...

0o0o loren o0o0

New member
שליי

מתי התחלתם לאהוב את רן
ממזמןן.. מאז הש"ש....והתאהבתי
ניגע אל החלום..=שלמות
אתם אוספים חומר על רן
בארוררררררררררררר.. איך אפשר להתעלם משלמותת
איך גילית את הפורום הזה
הייתי בפורום פלוריסיינטה.. והייתה הודעה על פורום חדש.. ונדלקתי(על הפורום)
ש=ל=מ=ו=ת=
ש=ל=מ=ו=ת=
כעע
אני הולכת לאותו המקום שבוע מראש כדי לשמור מקום טוב טוב מקדימהה..
מתעלפת.. אבל רק עד הפגישהההה....
ורן

עונה

מתי התחלתם לאהוב את רן? שנה שעברה בפסטיגל מהו השיר האהוב עליכם של רן? הבלדה שלי עליך אתם אוספים חומר על רן? כן איך גיליתם את הפורום הזה? על ידי הקומונה "אם תרצה זה יצא" כשאומרים לכם את השם רן דנקר מה עולה לכם ישר? מן אאם מוכשר בטירוף וגם חתיך מה אתם חושבים על הזוג שהפך למותג-רנינט? הם הזוג הכי יפה בארץ אתם נכנסים הרהב לאתרים של רן? ברור הרבה מאוד כאשר אתם שומעים שרן בא להופיע בעיר מגורכים אתם הולכים לכל הופע בתקווה להיכנם למאחורי הקלעים ולהצטלם עם רן כאשר מודיעים לכם שזכיתם בפגישה אישית עם רן דנקר אתם קופצים כל היום משמחה

למעלה