שאלון יומ"פ

Kobi2402

New member
../images/Emo20.gifשאלון יומ"פ../images/Emo20.gif

שם: שכבה: סניף: תפקיד: מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? איך עבר יום הפעילות? באיזה שעה הגעת לסניף? באיזה שעה עזבת את הסניף? כמה חניכים היו היום בסניף? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: אייקון שמתאר את יום הפעילות: הבוגר של יום הפעילות: מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? [פרטו] התחלתם לעבוד על המחנה קיץ? לדבר עליו? מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? כמה נרשמו לסניף? איזו פעולה העברתם? מה היה בפעולה? איך היא עברה? צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף: לכל מי שיש בגרויות בהצלחה

שי559

New member
עונה..

שם: שי. שכבה: שישיות. סניף: ראשל"צ מערב (עולה!) תפקיד: סדנאות ומדריך. מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? שלישי איך עבר יום הפעילות? מעולה.. כל כך טוב. הרבה זמן לא היה לי יומ"פ טוב כל כך. באיזה שעה הגעת לסניף? 15:30 באיזה שעה עזבת את הסניף? 20:00 פחות או יותר. כמה חניכים היו היום בסניף? 15-20 כרגיל. אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): בישולי שדה! כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 10, ואם היה אפשר יותר.. אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: הרבה! אבל הפעם אני אתן את הקרדיט לתומר שתרם מלא היום. מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? כן טיול בוגרים בחודש הבא, הולך להיות ענק! התחלתם לעבוד על המחנה קיץ? לדבר עליו? בטח שהתחלנו.. מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ג' כמה חניכים הגיעו? 10+- כמה נרשמו לסניף? כולם. איזו פעולה העברתם? לא פעולה- יום שדאות. הם עוברים בין תחנות ומכינים אוכל. מה היה בפעולה? אוכל איך היא עברה? מצוין צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? השאלות מתחילות לעצבן. הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? אם אפשר לקרוא לזה פעולה. היום פעילות היה תותחי. תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף: מזרחי תעשה לי פלאפל! לילך תעשי לי שוקו! אילן- אל תעשה לי פנקייק.. D=

שי. אנחנו צריכים לנהל שיחה.

מתי היא תתנהל מתי? ולמה השאלות מתחילות לעצבן?

DsO

New member
=]

שם: דניאל שכבה: שביעית סניף: מערב תפקיד: רכז טכני מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? היום איך עבר יום הפעילות? אחלה באיזה שעה הגעת לסניף? 3:40 בערך... באיזה שעה עזבת את הסניף?7 כמה חניכים היו היום בסניף?20..נראה לי... אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף):אילן והפנקייקיםXD כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 8 לא נתנו לי זמן לשרטוט מחנאות ><" אייקון שמתאר את יום הפעילות: חייכן.... הבוגר של יום הפעילות: מזרחי והפלאפל מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? [פרטו] נראה לי פירטו לכם כבר התחלתם לעבוד על המחנה קיץ? לדבר עליו? ברור וקובי לא עושים העתק הדבק בול כמו שבוע שעבר :p מדריכים>> XD חחח אני מדריך - מצחיק. תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): נופ משהו להוסיף: נופ...

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifעונה על היומ"פ של היום:)

שם: רביד שכבה: שישיות סניף: גדרה תפקיד: מדריכה מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? שישי איך עבר יום הפעילות? בריקוד באיזה שעה הגעת לסניף? רבע ל-2 באיזה שעה עזבת את הסניף? 6 וחצי:| כמה חניכים היו היום בסניף? ממ המון אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): טכני רשעים הפילו אותי אחורה חחח אבל זה היה משעשעXD כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 6 כי היה חם תימן! אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: ממ אני חושבת שכל צוות ה' התותח, הרמנו אחלה קטע
מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? [פרטו] לא
התחלתם לעבוד על המחנה קיץ? לדבר עליו? ממ כן
מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ה' כמה חניכים הגיעו? 18 כמה נרשמו לסניף? 25 איזו פעולה העברתם? חזרות ראשונות בגן לוינסון לערב אוסקרים:) מה היה בפעולה? הרבה נסיונות שלי לגרום לחניכים להתחלק לשני חלקים שוים ולעמוד בשלוש שורות ישרותXD איך היא עברה? צרפו את הפעולה אם היא במחשב.--- איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? את הקטע שהם עלו לבמה וכולםאמרו שהקטע והשיר יפים
הבאתם מושמוש? נופ במידה וכן- צרפו תמונה:--- נהנתם בפעולה? אהא תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): יש מהחזרות מאתמולXD זה האקדח של ספידי גונזלס
אני ארה בכם
משהו להוסיף: הייניק זה הכי אחי

למעלה