שאלון יומ"פ

Kobi2402

New member
../images/Emo20.gifשאלון יומ"פ

שם: שכבה: סניף: תפקיד: מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? איך עבר יום הפעילות? באיזה שעה הגעת לסניף? באיזה שעה עזבת את הסניף? כמה חניכים היו היום בסניף? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: אייקון שמתאר את יום הפעילות: הבוגר של יום הפעילות: מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? התחלתם לעבוד על הפורימון? <<קורס ההעשרה>> יוצאים? שביעיסטים-שמיניסטים: יוצאים לסמינר קורס? אם כן אז לאיזה תפקיד אתם שואפים? מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? כמה נרשמו לסניף? איזו פעולה העברתם? מה היה בפעולה? איך היא עברה? צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף:

yaelula94

New member
מערב מישהו...?

הסכין והמזלג מהמחנ''ק אצלכם? ואם כן איך אפשר לקחת אותו? אנחנו צריכים אותולפורימון..

Kobi2402

New member
קובי לא היה אני התקשרתי אליך

כדי לדעת אם הישיבה התחילה ואם לא אז כדי שתעכבו אותה מספר דקות........

yaelula94

New member
אמממ.. עונה.. ראשונה..?

שם:יעל, לא יעלש ולא יעלצ שכבה:חמישיותת
סניף:ניליייי
תפקיד:מדריכההה מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?חמישי.. היום... איך עבר יום הפעילות?סבבה :] באיזה שעה הגעת לסניף?שלוש ורבע באיזה שעה עזבת את הסניף?עשרים וחמישה לשבע כמה חניכים היו היום בסניף?לא הרבה.. בסביבות ה-15 :\ אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף):חניכות שלי הגיעו על חאקי ! כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 11 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
(וגם את השבועיים הקרובים) הבוגר של יום הפעילות: אמממממממ... נו באמת כולם... מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? פסחחחח :] רוצים עוד סניף, מי בא?
התחלתם לעבוד על הפורימון? בוודאי ובוודאי <<קורס ההעשרה>> יוצאים? לייייייקקק דההההה מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ו' כפרות כמה חניכים הגיעו?4, חלש ביותר.. כמה נרשמו לסניף? נילי נילי נילי נילי איזו פעולה העברתם? פעולת תזונה מטורפתת מה היה בפעולה? פעולה מאגניבה ונחמדהה איך היא עברה? סבבה לגמריייי צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? את כולהה באמת ! הבאתם מושמוש? נההה. במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? מאוווד תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף: נראה לי שנה הבאה אני אתחרפן, מה זה עוד יעל בסניף?! יומטוב :]

רעיון ממש [ממש] מקורי לפעולה.

למה עוד יעל בסניף? יש ח'טניקית יעל? ואיך הולך עם הפורימון?

yaelula94

New member
יש שתי ח'ניקיות יעל...

והפורימון הולך סבבה... טוחנים עבודה אבל טוב.

sapppppp

New member
אז מה יעל?

איך היה להיכנס לנעליים שלי ושל,של ספיר נופר? וואו איך הזנחתי..

yaelula94

New member
האמתת...

שאני לא מבינה איך אתן מסתדרות, זה מחרפן אחוש !

למעלה