שאלון מוזיקלי

../images/Emo20.gif שאלון מוזיקלי ../images/Emo20.gif

שם: גיל: מה אני שומעת עכשיו? האלבום הראשון שקניתי: האלבום עדיין נמצא אצלי? עדיין שומעת את המוזיקה באלבום הזה או בסגנון שלו? האלבום האחרון שקניתי? כמה עלה לי? איפה? למה דווקא האלבום הזה? קונה בדרך כלל דיסקים? כמה אני מוכנה להשקיע בדיסק שאני ממש רוצה? הולכת לישון עם מוזיקה? עם איזה מוזיקה? איזה אמן הייתי רוצה לראות מופיע בארץ עכשיו? מה אני שומעת עכשיו? ההופעה הבינלאומית האחרונה שהייתי בה: שיר הפסקול שלי כרגע: כמה שירים נכנסו כבר ללאסט אף אם שלי? חברה בקבוצה של הפורום? מה הכתובת ללאסט אף אם שלי? מלבד לאסט אף אם חברה בעוד אתרים של רשתות חברתיות? איזה? אם יהיה מפגש פורום בפסח תבואי? מה את שומעת עכשיו? מסר לאומה? איך היה? ציטוט מוזיקלי: מילות פרידה:
השאלון מנוסח בלשון נקבה אך מיועד לשני המינים

Roy191

New member
ראשון?

שם:רועי גיל:19.9 מה אני שומעת עכשיו? האמת שכלום, מחשב גוסס בכל מקרה האלבום הראשון שקניתי:אוונאסנס האלבום עדיין נמצא אצלי?אכן עדיין שומעת את המוזיקה באלבום הזה או בסגנון שלו? השתפרתי יותר P: האלבום האחרון שקניתי? ג'יימס בלאנט כמה עלה לי?מחיר רגיל, לא זוכר איפה?חנות קטנה בנהריה למה דווקא האלבום הזה? כי ג'יימס טוב
קונה בדרך כלל דיסקים? כן כמה אני מוכנה להשקיע בדיסק שאני ממש רוצה? כמה שהוא יעלה
הולכת לישון עם מוזיקה? עם איזה מוזיקה? לא איזה אמן הייתי רוצה לראות מופיע בארץ עכשיו? סנאו פטרול / אקוולאנג מה אני שומעת עכשיו? עדיין לא פועל ההופעה הבינלאומית האחרונה שהייתי בה: אוונאסנס? שיר הפסקול שלי כרגע: שאדו אוף אה דיי של לינקין פארק? (לא אופייני לי בכלל) כמה שירים נכנסו כבר ללאסט אף אם שלי?--- חברה בקבוצה של הפורום? לא מה הכתובת ללאסט אף אם שלי? --- מלבד לאסט אף אם חברה בעוד אתרים של רשתות חברתיות? איזה? פייסבוק, מקושרים אם יהיה מפגש פורום בפסח תבואי?כן מה את שומעת עכשיו?...
מסר לאומה? יהיה טוב איך היה?טוב :-O ציטוט מוזיקלי: נו אני לא במצב רוח מילות פרידה: כן, יצאתי גרוע

Miss Small Talk

New member
../images/Emo79.gif

שם: אור גיל: 14 מה אני שומעת עכשיו? Ben Taylor - Nothing I Can Do האלבום הראשון שקניתי: אריק ברמן - | האלבום עדיין נמצא אצלי? מעט מרוסק ושבור, אבל כן עדיין שומעת את המוזיקה באלבום הזה או בסגנון שלו? כן, והמון. האלבום האחרון שקניתי? Coldplay - X&Y כמה עלה לי? 45, היה מבצע במוזיקה נטו איפה? מוזיקה נטו למה דווקא האלבום הזה? כי אהבתי את Fix You, Talk וSpeed Of Sound קונה בדרך כלל דיסקים? כשיש כסף, אז כן. כמה אני מוכנה להשקיע בדיסק שאני ממש רוצה? הרבה הולכת לישון עם מוזיקה? עם איזה מוזיקה? לפעמים. גילתי שפטריק ווטסון ובן טיילור הם אחלה להקות להירדם איתם. בעצם, גם ג'וש גרובן. איזה אמן הייתי רוצה לראות מופיע בארץ עכשיו? ליפהאוס
מה אני שומעת עכשיו? עדיין את Nothing I Can Do של בן טיילור, בלופים. ההופעה הבינלאומית האחרונה שהייתי בה: לא הייתה, בינתיים. שיר הפסקול שלי כרגע: Vanessa Hudgens & Zac Efron- I Gotta Go My Own Way. אבל זה באמת שיר יפה. כמה שירים נכנסו כבר ללאסט אף אם שלי? 8,435 חברה בקבוצה של הפורום? כן מה הכתובת ללאסט אף אם שלי? http://www.last.fm/user/CompactBer/ מלבד לאסט אף אם חברה בעוד אתרים של רשתות חברתיות? איזה? תפוז? אם יהיה מפגש פורום בפסח תבואי? לא מה את שומעת עכשיו? עדיין את השיר של בן טיילור. מסר לאומה? קנו דיסקים? כי בקרוב מאוד כבר לא יהיו... איך היה? נהדר ציטוט מוזיקלי: Just so long as your flying around high Whatever you find out in the sky Don't forget to fall down sometimes מילות פרידה: להת' הודגש באמצעות מדגישומטיק

chenwest

New member
אז מה אם אפחד לא מכיר אותי

נתקפתי בחשק עז להגיב, מנצלת את הרגע שם: חן גיל: 18 ו5 חודשים מה אני שומעת עכשיו? אמממ *פותחת את התיקיה של המוזיקה ומנגנת את השיר הראשון שעולה לי בעיניים* Plain White T's - Hate (I Really Don't Like You)
האלבום הראשון שקניתי: פיי. שנים..
זה בטח היה הדיסק הראשון של בריטני
או שקיבלתי אותו? מי זוכר
האלבום עדיין נמצא אצלי? יאפ. אבל הוא שבור ודי שרוט עדיין שומעת את המוזיקה באלבום הזה או בסגנון שלו? לפעמים *מודה באשמה
* אני שומעת כל סוגי המוזיקה בלי למיין לפי סגנון\אמן מסויים האלבום האחרון שקניתי? זה בטח היה אחד של ווסטלייף [: כמה עלה לי? 69 אני מניחה. תמיד יש מבצעי חורף על הדיסקים שלהם
איפה? מחנות דיסקים די מעפנה אצלנו, שאם אני כבר קונה דיסק אז זה תמיד משם. אני די מרחמת על המוכר האמת [: למה דווקא האלבום הזה? כי זה ווסטלייף קונה בדרך כלל דיסקים? האמת? כבר לא. כשעוד לא היה לי אינטרנט בבית לא הייתה לי ממש ברירה. אבל היום אני מורידה הכל
כמה אני מוכנה להשקיע בדיסק שאני ממש רוצה? בעיקרון לא קורה לי שממש בא לי להשקיע בדיסק, גם אם הוא ממש טוב. אבל אם יבוא לי אז אני מניחה שהגבול הוא ה70 ש"ח? לודעת \: הולכת לישון עם מוזיקה? עם איזה מוזיקה? קורה לי לפעמים. מעדיפה מוזיקה רגועה יותר כמובן איזה אמן הייתי רוצה לראות מופיע בארץ עכשיו? אמ. להקות שאני די אוהבת - אוונסנס, within temptation וnightwish מה אני שומעת עכשיו? שאלת כבר
ההופעה הבינלאומית האחרונה שהייתי בה: שיר הפסקול שלי כרגע: כמה שירים נכנסו כבר ללאסט אף אם שלי? יש לי לאסט אבל אנ'לא ממש משתמשת בו או מה שלא עושים שם :\ חברה בקבוצה של הפורום? לא מה הכתובת ללאסט אף אם שלי? \ מלבד לאסט אף אם חברה בעוד אתרים של רשתות חברתיות? איזה? מקושרים אם יהיה מפגש פורום בפסח תבואי? מה את שומעת עכשיו? קלטתי אותך!
עדין אותו שיר [: מסר לאומה? תקראו את הארי פוטר ואוצרות המוות! איך היה? השאלון? נייס
ציטוט מוזיקלי: let this music make you fly מילות פרידה:
השאלון מנוסח בלשון נקבה אך מיועד לשני המינים לחיי הפמניסטיות [:
הודגש באמצעותי

galoosh33

New member
וואוו, you're back

את חייבת להגיב לעיתים קרובות יותר..

chenwest

New member
../images/Emo24.gif

אני לא רוצה להבטיח שאני אשתדל יותר להגיב כי אני יודעת שלא אעמוד בזה. אני חוזרת רק בסופ"שים הביתה ועד שאני כבר פה יש לי ככ הרבה מה להשלים שאני לא מגיעה כמעט לכלום \: אבל אני קוראת פה הרבה (לא שזה נותן משו, אבל סתם בשביל לתת כבוד
) ומקבלת הרבה מההמלצות ןהעדכונים ומהכל!

chenwest

New member
קארין!!

לכתוב בבסב?!. קודם שאני אכתוב נורמאלי בפורום ווסט, אחכ נדבר
ואיזה עפולה
סינרגיה, זוכרת?? נכון שבא לנו שוב?
. קוקי שלי
את באמת אפעם לא מחוברת בסופ"שים במסנג'ר או שזאת רק אני שלא רואה אף אחד?

galoosh33

New member
עונה.. שאלונים ../images/Emo47.gif

שם: גל גיל: 17 עוד חצי שעה... מה אני שומעת עכשיו? Placebo -20 Years האלבום הראשון שקניתי: וואו, ממש אין לי מושג. נראה לי ווסטלייף.. אבל יש מצב שזה היה של אחותי. האלבום עדיין נמצא אצלי? כן ברור. עדיין שומעת את המוזיקה באלבום הזה או בסגנון שלו? למרות שאני כבר לא ממש שומעת אותם, הם בכללי והאלבום ספציפית מעוררים בי נוסטלגיה רצינית, אני זוכרת את המילים בע"פ של רוב השירים והכול, אז זה די נחמד דווקא. האלבום האחרון שקניתי? אני בעיקר מקבלת מתנה.. כמה עלה לי? איפה? 'צליל' לרוב.. למה דווקא האלבום הזה? קונה בדרך כלל דיסקים? ממש לא.. כמה אני מוכנה להשקיע בדיסק שאני ממש רוצה? 70 אם אני באמת רוצה. הולכת לישון עם מוזיקה? עם איזה מוזיקה? לא ממש. איזה אמן הייתי רוצה לראות מופיע בארץ עכשיו? הייתי רוצה שהאירוע שהיה אמור להיות שנה שעברה עם פלסיבו ומיוז לא היה מבוטל =\ זה היה יכול להיות ממש ממש מושלם. וגם שפינק תעשה הופעה נורמלית, זה יהיה מגניב. ושלא הייתי בחו"ל ביום שגם שון לנון וגם רג'ינה ספקטור הגיעו לארץ
מה אני שומעת עכשיו? ^_^ Morrisey - How People Grow Up ההופעה הבינלאומית האחרונה שהייתי בה: \ שיר הפסקול שלי כרגע: לא הבנתי, שיר שמלווה אותי או שיר מפסקול שאני שומעת?
כמה שירים נכנסו כבר ללאסט אף אם שלי? וואי, מלא.. נראה לי משהו כמו 5000.. חברה בקבוצה של הפורום? ברור מה הכתובת ללאסט אף אם שלי? המשתמש שלי שם זה galoosh33 מלבד לאסט אף אם חברה בעוד אתרים של רשתות חברתיות? איזה? אממ כן, פייסבוק ושאר שטויות.. כולם מעאפנים. לאסט רולז מיי וורלד. אם יהיה מפגש פורום בפסח תבואי? אני מאמינה שכן אבל וואי פסח זה עוד אלף שנה מה את שומעת עכשיו? לא עבר שיר עדיין ^_^ אחרי זה אני רוצה לשמוע את I'm A realist של הקריבס כי אני חורשת עליו לאחרונה מסר לאומה? ok tusik איך היה? השאלון? חביב ביותר ציטוט מוזיקלי: וואי, יש לי מלא ואני כותבת אותם על שולחנות ביצפר.. מואוההה.. עכשיו עולה לי: Someone hit the lights, cause there's more here to be seen מי מזהה ת'שיר? מילות פרידה: ביי ביי

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif ../images/Emo27.gif

שם: לירן גיל: 24 מה אני שומעת עכשיו? The Verve Pipe - I Will Never Let You Down האלבום הראשון שקניתי: Lighthouse Family - Postcard from heaven האלבום עדיין נמצא אצלי? בוודאי עדיין שומעת את המוזיקה באלבום הזה או בסגנון שלו? בוודאי האלבום האחרון שקניתי? את האוסף של הקראנבריז כמה עלה לי? 40 איפה? דיסק סנטר למה דווקא האלבום הזה? כי רציתי את האוסף שלהם והיתה הזדמנות קונה בדרך כלל דיסקים? בוודאי כמה אני מוכנה להשקיע בדיסק שאני ממש רוצה? 150 שקל הולכת לישון עם מוזיקה? עם איזה מוזיקה? לפעמים איזה אמן הייתי רוצה לראות מופיע בארץ עכשיו? להקות בעיקר..לייפהאוס, POTF, פטריק ווטסון. אבל גם את פאולו נוטיני, קולבי, טירסטן פרטימן ועוד. מה אני שומעת עכשיו? Mary Beth Maziarz - Daydream Believer ההופעה הבינלאומית האחרונה שהייתי בה: לא הייתי. שיר הפסקול שלי כרגע: Patrick Watson - woods, Paolo Nutini - Last Request, Lifehouse - breathing כמה שירים נכנסו כבר ללאסט אף אם שלי? 10,474 חברה בקבוצה של הפורום? בוודאי.... מה הכתובת ללאסט אף אם שלי? http://www.last.fm/user/tspider/ מלבד לאסט אף אם חברה בעוד אתרים של רשתות חברתיות? איזה? לא אוהב רשתות חוץ מהלאסט אם יהיה מפגש פורום בפסח תבואי? אשתדל מה את שומעת עכשיו? עדיין את מרי בת' מסר לאומה? ...... איך היה? נחמד

ady18

Well-known member
../images/Emo127.gif

שם:יעל גיל:23 מה אני שומעת עכשיו?לא שומעת האלבום הראשון שקניתי:נראה לי בקסריט בויז\היי פיב משהו כזה
האלבום עדיין נמצא אצלי?כן עדיין שומעת את המוזיקה באלבום הזה או בסגנון שלו?לא בדיוק האלבום האחרון שקניתי?קניתי שתים אוהד חיטמן והאלבום האחרון שלmaroon5 כמה עלה לי?שניהם 100 איפה?דיסק סנטר למה דווקא האלבום הזה?תאמת רציתי אותם אבל רציתי את פטריק ווטסון והיה מבצע אבל מחכה לשני דיסקים אחרים כרגע:) קונה בדרך כלל דיסקים?כן כמה אני מוכנה להשקיע בדיסק שאני ממש רוצה?לדעתי ישראלי גג 65 לועזי עד 80 הולכת לישון עם מוזיקה? עם איזה מוזיקה?גלגל"צ שתיקת הכבישים\ג מה שיש בלילה\טלוויזה תלוי ביום איזה אמן הייתי רוצה לראות מופיע בארץ עכשיו?maroon5 פטריק ווטסון מה אני שומעת עכשיו? ההופעה הבינלאומית האחרונה שהייתי בה:לא הייתי אף פעם
שיר הפסקול שלי כרגע: כמה שירים נכנסו כבר ללאסט אף אם שלי? חברה בקבוצה של הפורום? מה הכתובת ללאסט אף אם שלי? מלבד לאסט אף אם חברה בעוד אתרים של רשתות חברתיות? איזה? אם יהיה מפגש פורום בפסח תבואי?כן מה את שומעת עכשיו? מסר לאומה? איך היה? ציטוט מוזיקלי: מילות פרידה:

MysteriOfir

New member
אוינגו בוינגו

שם: אופיר גיל:22 מה אני שומעת עכשיו? שומע ורואה ברצלונה - אוסאסונה האלבום הראשון שקניתי: מקורי? לא זוכר. מזויף? מעדיף שלא לזכור - אקווריום של אקווה. האלבום עדיין נמצא אצלי? יש מצב, לא שמעתי אותו שנים. עדיין שומעת את המוזיקה באלבום הזה או בסגנון שלו? לא. האלבום האחרון שקניתי? קוואמי והחלבות - מלחמת פופ ו-violently delicate של אטליז כמה עלה לי? לא זוכר איפה? טאוור רקורדס בעזריאלי למה דווקא האלבום הזה? המליצו לי וכמה קטעים ששמעתי היו טובים. קונה בדרך כלל דיסקים? כשיש הזדמנות, כן. כמה אני מוכנה להשקיע בדיסק שאני ממש רוצה? כמה שעולה, אם אני רוצה שיש לי את הדיסק אז יהיה לי את הדיסק. הולכת לישון עם מוזיקה? עם איזה מוזיקה? לא. איזה אמן הייתי רוצה לראות מופיע בארץ עכשיו? אנוק, איימי ווינהאוס ואריקה באדו (שהפעם אני אוכל ללכת
( מה אני שומעת עכשיו? אותו דבר כמו מקודם
ההופעה הבינלאומית האחרונה שהייתי בה: אממ ההופעה של רוג'ר ווטרס בארץ נחשבת? שיר הפסקול שלי כרגע: Kate Nash - Mouthwash, Bob Dylan - It Ain't me babe כמה שירים נכנסו כבר ללאסט אף אם שלי? 2229 חברה בקבוצה של הפורום? כן מה הכתובת ללאסט אף אם שלי? http://www.last.fm/user/MysteriOfir/ מלבד לאסט אף אם חברה בעוד אתרים של רשתות חברתיות? איזה? לא. אם יהיה מפגש פורום בפסח תבואי? אם אני אוכל, בטח. מה את שומעת עכשיו? אותו דבר כמו מקודם
מסר לאומה? אל תדחו למחר מה שאתם יכולים לא לעשות עכשיו. איך היה? סבבה ציטוט מוזיקלי: How does it feel How does it feel To be on your own With no direction home Like a complete unknown Like a rolling stone? (Bob Dylan - Like a Rolling Stone) מילות פרידה: יפי-קא-יאיי מאדהפאקר.

dsol

New member
../images/Emo67.gif בלא ?_../images/Emo189.gif

שם: דודי גיל: 19 וחצי + מה אני שומעת עכשיו? marketa irglova and glen hansard - if you want me בקיצור... את ה OST של הסרט ONES האלבום הראשון שקניתי: נראה לי שייגעצ או משהו האלבום עדיין נמצא אצלי? כן עדיין שומעת את המוזיקה באלבום הזה או בסגנון שלו? לא ממש שומע אותו.. אבל סיגנון.. אני מניח שכן, כי את האלבום הראשון של שייגעצ מעולם לא הפסקתי לשמוע האלבום האחרון שקניתי? לא זוכר
כמה עלה לי? נ"ל איפה? נ"ל למה דווקא האלבום הזה? כי רציתי אותו
? קונה בדרך כלל דיסקים? לא ממש... כמה אני מוכנה להשקיע בדיסק שאני ממש רוצה? בסביבות ה 60 הולכת לישון עם מוזיקה? עם איזה מוזיקה? עד השינה... אלא אם כן זה צהרים ואז בעיקר דברים שקטים ואינסטומנטלי נעים לאוזן (ZERO 7/The Album Leaf/שירים שונים מפה ומשם..) איזה אמן הייתי רוצה לראות מופיע בארץ עכשיו? Trespassers William... יש לי מחשה ? סיטואציה ? הדמייה ? של ההופעה בראש... וזה נראה טוב, בעיקר בגלל האנשים שאני יודע שיבואו איתי להופעה הזו מה אני שומעת עכשיו? את השיר הבא בOST של ONES
ההופעה הבינלאומית האחרונה שהייתי בה: -- שיר הפסקול שלי כרגע: "קוצים של פחד" של המכשפות כמה שירים נכנסו כבר ללאסט אף אם שלי? הפסקתי להשתמש בו.. הוא הציק לי חברה בקבוצה של הפורום? כעעע מה הכתובת ללאסט אף אם שלי? תבדקו בקבוצה.. אני שם עם אותו כינוי כמו פה
מלבד לאסט אף אם חברה בעוד אתרים של רשתות חברתיות? איזה? אפשר לומר.. אבל אני לא משתמש באף אחד מהם, אני נרשם רק כי אני צריך משהו (לראות תמונות או לשמור קישורים לאמנים מסויימים..) אם יהיה מפגש פורום בפסח תבואי? כעע
מה את שומעת עכשיו? שוב שיר ל ONES ? מסר לאומה? אני ואומה ברוגז כבר שנים... לא מוסר לה שום דבר ! איך היה? היה מה ? ציטוט מוזיקלי: בחתימה
מילות פרידה: ביי =]

dsol

New member
אהה נזכרתי בדיסק @_../images/Emo189.gif

האלבום האחרון שקניתי? קיובן B כמה עלה לי? נראה לי 20 או 30... לא זוכר איפה? בהופעת השקה בבארבי פייי זה היה כבר מזמן

הגיע הזמן שגם אני אענה

שם: חן גיל: עוד מעט 23
מה אני שומעת עכשיו? Paul Simon - Trailways bus האלבום הראשון שקניתי: מתנה לאבא שלי את ההופעה חיה בהארד רוק קפה של יזהר אשדות האלבום עדיין נמצא אצלי? בהחלט עדיין שומעת את המוזיקה באלבום הזה או בסגנון שלו? יאפ יאפ האלבום האחרון שקניתי? זו שאלה קשה... היו כמה ביניהם אלי לולאי כמה עלה לי? הממוצע הוא באיזור ה-45 לדיסק איפה? תו השמיני לרוב למה דווקא האלבום הזה? כי אלו אחלה דיסקים (מה כתב את השאלות האלה???
) קונה בדרך כלל דיסקים? ברור כמה אני מוכנה להשקיע בדיסק שאני ממש רוצה? כבר השקעתי הרבה כסף בדיסקים שרציתי הולכת לישון עם מוזיקה? עם איזה מוזיקה? לא איזה אמן הייתי רוצה לראות מופיע בארץ עכשיו? אוי המון.... מאיפה להתחיל? jon mclaughlin לדוגמא מה אני שומעת עכשיו? את אותו שיר ממקודם ההופעה הבינלאומית האחרונה שהייתי בה: אוי ואבוי שיר הפסקול שלי כרגע: Jon Mclaughlin - Beautiful disaster כמה שירים נכנסו כבר ללאסט אף אם שלי? כמעט 7000 חברה בקבוצה של הפורום? יאפ מה הכתובת ללאסט אף אם? http://www.last.fm/user/aconomika/ מלבד לאסט אף אם חברה בעוד אתרים של רשתות חברתיות? איזה? פייסבוק, מייספייס, מקושרים אם יהיה מפגש פורום בפסח תבואי? כמובן מה את שומעת עכשיו?
רגע רגע עכשיו מתחלף השיר Martin Solveig - Madan מסר לאומה? יהיה טוב אחרי הפסיכו איך היה? מי לעזאזל כתב את זה? ציטוט מוזיקלי: God gave rock n roll to you מילות פרידה: היו שלום ותודה על הדגים

1Shir

New member
גם אני קניתי לפני עשר שנים בערך את הדיסק הזה

של יזהר אשדות בהארד רוק קפה! :)

mickey tam

New member
עונה :)

שם: מיקי גיל: 18 מה אני שומעת עכשיו? עכשיו לא שומע אבל מקודם שמעתי Shawn Colvin - Sunny Came Home האלבום הראשון שקניתי: wow הראשון שיצא... האלבום עדיין נמצא אצלי? אכן עדיין שומעת את המוזיקה באלבום הזה או בסגנון שלו? שומע את האלבום לא, בקשר לסגנון אני לא זוכר איזה שירים יש שם, אבל כמו כל האוספים זה יותר מתרכז ב"להיטים" ובמיינסטרים ככה שלא... האלבום האחרון שקניתי? Kelly Clarkson - My December כמה עלה לי? 70 איפה? טאוור רקורדס למה דווקא האלבום הזה? האלבום הקודם שלה היה מאוד מבטיח.. וגם מזה לא התאכזבתי... קונה בדרך כלל דיסקים? אממ... קשה לי להגיד שכן, אני בדרך כלל מוריד, אבל מדי פעם יוצא לי לעבוד בטאוור לפני ואחרי העבודה ואז עם אני רואה דיסק שהתלהבתי ממנו אז אני קונה אותו... אבל הרבה זמן לא יצא לי לעבור שם... כמה אני מוכנה להשקיע בדיסק שאני ממש רוצה? תלוי, עם הדיסק נמכר בארץ ואני רוצה אותו אז מכיר סביר עד 70 אבל עם הדיסק מיובא או משהו אז עד 120 אבל לא חושב שמעבר... הולכת לישון עם מוזיקה? עם איזה מוזיקה? לפעמים יוצא לי להירדם עם מוזיקה, אבל רק עם מוזיקה שקטה... איזה אמן הייתי רוצה לראות מופיע בארץ עכשיו? Missy Higgins מה אני שומעת עכשיו? עברנו על זה כבר... ההופעה הבינלאומית האחרונה שהייתי בה: עוד לא יצא לי להיות :( שיר הפסקול שלי כרגע:The Wreckers - Lay Me Down כמה שירים נכנסו כבר ללאסט אף אם שלי? אין לי.. חברה בקבוצה של הפורום? ^^ מה הכתובת ללאסט אף אם שלי? ^^^ מלבד לאסט אף אם חברה בעוד אתרים של רשתות חברתיות? איזה? לא.. אם יהיה מפגש פורום בפסח תבואי? גיוס מרץ...:) מה את שומעת עכשיו? מישהו פה בודק עקביות... מסר לאומה? you live once, you die forever , קיצ'י אבל כל כך נכון... איך היה? נחמד, נהנתי..:) ציטוט מוזיקלי: _____ מילות פרידה: ______

למעלה