שאלון מושקע לשם שינוי

../images/Emo20.gif שאלון מושקע לשם שינוי ../images/Emo20.gif

לקוח מפורום בנות. אלעד לא להרתע
1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר/ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? 83. מהם התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפורום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך?

דג י ת

New member
שאלון ../images/Emo99.gif

*מכחישה שיש 100 שאלות* נתחיל... לקוח מפורום בנות. אלעד לא להרתע 1. שם: סיון 2. גיל: 23 (היום אמרו לי שאני נראית בת 15) 3. תאריך לידה: 11/11/82 4. כינוי: דג י ת 5. תכונה טובה: כנות 6. תכונה רעה: זורקת את האמת בפרצוף ולא מייפה את הדברים 7. חולשה: הכלב שלי
8. אובססיות: הגיטרה שלי
9. פאדיחה: פעם התעלפתי בסיפריה של בית הספר מספיק פאדיחה?! 10. כאב: יש הרבה 11. משאלה: להגשים את החלומות שלי
12. זיכרון רע: יש הרבה לצערי. 13. זיכרון טוב: גם יש הרבה לשמחתי. ניתן דוגמא- פגשתי מישהי שאני מאוד מעריכהו שמאוד חשובה לי, התייעצתי איתה לגבי דילמה גדולה שהייתה לי והיא פתרה לי אותה. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: יש הרבה... ניתן אחד- אני שוחה בפעם הראשונה בבריכה. 15. געגוע: גמ כאן יש הרבה :) לאנשים שכבר לא איתי 16. פחד: מוות 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שאנשים מסביבי מתים 18. קמיע [אם יש]: הכלב שלי 19. החג האהוב עליך: כל החגים 20. אוכל מועדף: קוסקוס, ג'אנק פוד 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: הודו, טונה, תרד, עוף. 22. שתיה מועדפת: דיאט קולה, אלכוהול, פרי שייק
23. קינוח מועדף: שוקולד
קצפת עם תותים
24. ממתק מועדף: שוקולד 25. עוגה מועדפת: יש הרבה 26. צבע מועדף: אדום וכחול 27. חיה מועדפת: דולפין 28. חיית מחמד [אם יש]: כלב 29. ספורט מועדף: כדורגל, כדורסל, כדורעף, שחיה. 30. מספר מזל: יש כל מיני 31. ספר: כל חלומות העולם של פרננדו פסואה וצורות של יונה וולך. 32. סרט דיסני מועדף: לא יודעת זה של ילדים 33. סרט: למראית עין 34. שחקנ\ית: טלי שרון, ורד פלדמן, כריסטינה ריצ'י ויש עוד רבות וטובות... 35. זמר\ ת: דנה ברגר, שורטי, איה כורם, פיונה אפל, שריל קרוא, מלאני סי. 36. סדרה מעודפת: האלופה 37. מקצוע אהוב: אני לא בביצפר
38. מקצוע שנוא: מתמטיקה 39. מקום בעולם: אקפולקו
40. המעשה הכי נועז שעשית: אמרתי והרציתי מול כיתה משהו שקראתי ממש חפיף ולא היה לי מושג עליו. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: להרשם ללימודים במכללה האקדמית עמק יזרעאל. 42. פריט לבוש מועדף: מכנס וחולצה 43. ההמצאה של כל הזמנים: אולסטאר וגיטרה אקוסטית
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף!
45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים?כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא בעד ולא נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? תלוי איזה 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? באמצע 52. מלפפון או עגבניה? שניהם יחד עם בצל סגול
53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? שנים יחד בשייק! 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: יונתן שפירא של איה כורם ושיר התשובה של חיים צינוביץ' 60. שיר שגורם לך לבכות: automn leaves,חברים של צעירי תל אביב, שאר השירים זה בקונוטציה 61. השיר של כל הזמנים: יש הרבה... lifetimes של שריל קרוא
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: אין אדם כזה כרגע 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא חושבת על החתונה שלי 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: גמעלזה אני לא חושבת 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: דרך הכורכר וזה לא חבר... 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? סבבה לגמרי אבל מי שלא נזהר מסתבך
67. שמות החברים הכי טובים שלך: יש כמה 68. הגלידה הכי טעימה? לודעת לא חסידה של גלידות 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכרת 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? כל מיני 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? פה, טלי שרון, האלופה, מלאני סי והקומונהשל צעירי תל אביב. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? דג י ת עדיף שאני לא אכנס לזה. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?יש 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? כתבתי למעלה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא נעים אבל אומרת את האמת 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? אופי טוב 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחים ואחות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? לא יודעת 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? אומרת בוקר טוב לכלב שלי 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? אומרת לילה טוב לכלב שלי 83. מהם התחביבים שלך? מוסיקה, קריאה, כתיבה, טלויזיה. 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? את הגיטרה והכלב שלי 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? הדברים החשובים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? לא יודעת 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? חיים מאושרים 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] לודעת 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? לודעת 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הגיטרה שלי 92. מי החברים שלך בפורום? אני די חדשה פה 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני שנה 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? לפני שבוע 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לודעת 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם הכלב שלי במקום שקט ומבודד 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא הייתי הורגת את שגיא סתאאמ לודעת הרבה דברים אבל לא רוצה לדבר עליהם 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? תל אביב, ניו- יורק 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? לא

דג י ת

New member
תודה חמודה!

ברור שזה משפחה אבל אני קצת חדשה ולא מכירה פה יותר מדיי :) קוראים לך תהילה?

o n m y o w n

New member
סתם כי נוראאא משעמם לי בעבודה

1. שם: הדר 2. גיל: 23 3. תאריך לידה: 1/8/83 4. כינוי: הדרי 5. תכונה טובה: אכפתית 6. תכונה רעה: שתלטנית 7. חולשה: אישתי
8. אובססיות: מוזיקה 9. פאדיחה: כדורגל שפגע לי בראש והפיל אותי מול כל ביצפר 10. כאב: כל המ שקשור לבע"ח עזובים 11. משאלה: שלא הייו בע"ח עזובים 12. זיכרון רע: מוות של הכלב שלי 13. זיכרון טוב: האחיין שלי נולד 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אני בבריכה, הפוכה עם הראש בתוך המים 15. געגוע: לכלבה שלי שאמא שלי העלימה
16. פחד: מוות 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: על מוות 18. קמיע [אם יש]: --- 19. החג האהוב עליך: חנוכה 20. אוכל מועדף: לא גרופית של אוכל 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: דג מלוח. בעעעע 22. שתיה מועדפת: מיץ גויאבה איילנד: המשקה של חופי סיני
23. קינוח מועדף: כל דבר מתוק 24. ממתק מועדף: שוקולד לבן 25. עוגה מועדפת: גבינה 26. צבע מועדף: כתום 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: כלבה וחתול 29. ספורט מועדף: אימון בחדר כושר 30. מספר מזל: 2 31. ספר: ספר פירוש חלומות נחשב?.. 32. סרט דיסני מועדף: ממממ.. 33. סרט: החיים של דייויד גייל 34. שחקנ\ית: --- 35. זמר\ ת: דנהההההההההה 36. סדרה מעודפת: The l word 37. מקצוע אהוב: בבי"ס??.. תזכירו לי מה זה... 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה!!! 39. מקום בעולם: באר שבע 40. המעשה הכי נועז שעשית: באנג'י בסופרלנד??.. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: יש המוווון 42. פריט לבוש מועדף: תחתוני בוקסר של הפנתר הורוד
43. ההמצאה של כל הזמנים: ניתוח לייזור להסרת משקפיים 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ. קיץ. קיץ 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? בהחלט 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית.מידי. 52. מלפפון או עגבניה? לא מתה על ירקות 53. קור או חום? חווווווווווווום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? שניהם עם קצפת 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: "לא נוח לי" של דנה 60. שיר שגורם לך לבכות: וואו. הרבה. כמעט כל שיר. 61. השיר של כל הזמנים: לא מצליחה להחליט 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: Take my breth away 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שיר האוהבים-רמי קלינשטיין 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: מקיץ אל חלום 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: הזמן שלי איתך-עמיר בניון 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? מדהימההההה. סתם. אין הנחתום מעיד על עיסתו. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: תימור, טל, נועה 68. הגלידה הכי טעימה? יוגורט 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? הבנה, הזדהות, תובנה, חוכמה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני...אמ....5 שנים 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? תפוז... 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? דנה, בע"ח, נשים בלבד 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? ON MY OWN שנבחר אחרי פרידה קשה. החלטתי שאני יכולה לבד... 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא. את שתי האהבות הגדולות שלי לקח לי המוווון זמן לקלוט 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? דנה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מביך 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שפת גוף 78. יש לך חבר/ה? כןןןן 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח ואחות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? עם אחי כן, עם אחותי לא 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מחבקת את אישתי 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מנשקת את אישתי 83. מהם התחביבים שלך? גיטרה(עכשיו התחלתי), ספורט 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? גיטרה,את אישתי ואת הכלבה והחתול. אה...וגם דף ועט 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? בגדים,פלאפון,מצלמה 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? חתול. שלי מלך 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר כשהיום פנוי וערב אחרי יום עמוס 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? ממממ...כסף! 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? שניצל, אורז וסלט. פשוט,הא? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? מצלמה 92. מי החברים שלך בפורום? אלעד:) 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? מממממ....האמת? לא נעים, אבל אין לי מושג 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? סביר להניח שלפני כמה ימים 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? היום בבוקר 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? מה מצבה? אני עוד צעיר... 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם אישתי. במיטה. 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? רצח רבין 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ת"א 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? ממש..לא!

הו ../images/Emo9.gif,

1. שם: צליל. 2. גיל: 13. 3. תאריך לידה: 18.5.93 4. כינוי: 5. תכונה טובה: לא יודעת. 6. תכונה רעה: כנ"ל. 7. חולשה: לעיניים כחולות/ירוקות
. 8. אובססיות: לא יודעת. 9. פאדיחה: יותר מדי. 10. כאב: גם, לצערי. 11. משאלה:
12. זיכרון רע: לא יודעת. 13. זיכרון טוב: הו, יש כ"כ המון
. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: די. 15. געגוע: אליהם
. חבל רק שלא יחזרו והגעגוע ישאר לתמיד. 16. פחד: למות, לאבד אנשים שאני אוהבת. 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: יש כ"כ הרבה. 18. קמיע [אם יש]: אין. 19. החג האהוב עליך: שבועות. 20. אוכל מועדף: סלט
. 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: לא יודעת. 22. שתיה מועדפת: מים. 23. קינוח מועדף: סופלה/ קרם ברולה
. 24. ממתק מועדף: טעמי. 25. עוגה מועדפת: ^^
. 26. צבע מועדף: כחול. 27. חיה מועדפת: כלבים. 28. חיית מחמד [אם יש]: כלבה מהממת
. 29. ספורט מועדף: כדורסל
. 30. מספר מזל: אין. 31. ספר: מישהו לרוץ איתו, רודף העפיפונים. 32. סרט דיסני מועדף: לא יודעת
. 33. סרט: אישה יפה, סתיו בניו-יורק. 34. שחקנ\ית: ג'וליה רוברטס, ריצ'רד גיר, בראד פיט, אנג'לינה ג'ולי, ג'ניפר אניסטון ועוד...
35. זמר\ ת: יש כ"כ הרבה. 36. סדרה מעודפת: האנטומיה של גריי, מגרש ביתי, The O.C ועוד. 37. מקצוע אהוב: אנגלית וספרות. 38. מקצוע שנוא: מת'. 39. מקום בעולם: בית. 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא יודעת. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: כנ"ל. 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינסים למיניהם. 43. ההמצאה של כל הזמנים: הג'ינס
. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב. 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן. 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? לא. 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל, ברור. 48. שקיעה או זריחה? שקיעה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? אנאערף. 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס. 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית. 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון. 53. קור או חום? קור. 54. לישון או לקום? לישון, איזו שאלה זו כלל?
55. חוף או הרים? חוף. 56. קרמבו- וניל או שוקו? איכ. 57. תות או בננה? תות. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה. 59. שיר שגורם לך לצחוק: כל השירים של להקת "לולה", חוץ מ-"ימים של שקט"
. 60. שיר שגורם לך לבכות: יש המון. 61. השיר של כל הזמנים: כנ"ל. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: כנ"ל. 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: יש לי עוד זמן לחשוב על זה, לא? 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: וגם על זה, אני מקווה. 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: שירים של הארקטיק מונקיז. 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? לא יודעת. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: יש הרבה, יחסית. 68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד בלגי. 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? עזרה לזולת, זה דבר מדהים לדעתי. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?
מי זוכר? 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? לשטויות של וואלה! סלבס. 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? די לחפור, תבדקו לבד
. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? פשוט. הציורים של יובל- אחד השירים האהובים עלי, של אחת הלהקות האהובות עלי. חברה שלי, שהייתה אצלי בזמן שנרשמתי לתפוז, רשמה אותי בכינוי הזה. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אולי. 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? די, תבדקו לבד. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? קצת לא נעים, אבל לא יותר מזה
. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים, ידיים ותחת
. 78. יש לך חבר/ה? לא. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 4 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? אני מניחה שכן. 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מצחצחת שיניים. 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? שומעת גלגל"צ
. 83. מהם התחביבים שלך? לשיר. 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? לא יודעת. 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? דאודורנט, בושם, קרמים למיניהם, בגדים-נורא-נחוצים-שאני-חושבת-שבאמת-אף-אחד-לא-ישכח
. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? אנאערף. 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב. 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? לא יודעת. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]
90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? רביולי גבינות ברוטב בטטה
. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הממ, לא יודעת, יש כמה. 92. מי החברים שלך בפורום?
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?
94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? לא זוכרת. 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? די עם מחשבות ג'יפה. 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? איתם
, לא משנה עם מי, הלוואי והיה אפשר
. 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא יודעת. 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לא יודעת
. 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? אני חושבת שלא. אבל זה הבדל בין מילה של עכשיו, לביצוע של זמן אמת. שונה לגמרי, הבדל עצום
. שאלה קשה.

למעלה