שאלון שישי

ברררר

New member
../images/Emo20.gif שאלון שישי ../images/Emo20.gif

כללי המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה פעמים ביום
מספר מזל
טעם אהוב
ממתק אהוב
פרי אהוב
ירק אהוב
רוטב אהוב
סוג נעליים אהוב
צבע אהוב
שיר אהוב תמיד
השיר שלך היום
זה או זה אופניים או קורקינט
טלוויזיה או מחשב
+ או -
מים או מיץ
עץ או שיח
וידאו או דיוידי
דיסק או קסטה
מפית או מגבת(
)
שופינג או טיול בא"י(
)
ידיים או רגליים
זרת או קמיצה או אמה או אצבע או אגודל
סנופי או גארפילד
חזרזיר או איו
טיגר או פו
שלגיה או סינדרלה
בת הים הקטנה או אורסולה
מאט דיימון או בן אפלק
אגם רודברג או כל דבר אחר
טוב יאללה, מחר מחנה..... בעעעעעעעעעע שבת שלום ומבורך שיהיה אחלה של סופ"ש (תהנו גם בשבילי..) בהיייי

ברררר

New member
נ.ב.

סורי שזה תמיד כל כך קצר, כבר אין לי ממש משו חדש לכתוב...

ברררר

New member
אני../images/Emo23.gif

כללי המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה פעמים ביום-מממ מספר מזל-7 טעם אהוב-מלוח ממתק אהוב-TWIX פרי אהוב-פג'ויה וגויאבה ירק אהוב-עגבניה ובטטה רוטב אהוב-עגבניות סוג נעליים אהוב-כפכפים תנ"כיות צבע אהוב-טורקיז שיר אהוב תמיד- כמה שאני אוהב- עברי לידר השיר שלך היום-FIX YOU-COLDPLAY זה או זה אופניים או קורקינט-אופניים טלוויזיה או מחשב- ווואו קשה + או -:+ מים או מיץ-מיץ עץ או שיח-עץ וידאו או דיוידי- וידאו דיסק או קסטה-דיסק מפית או מגבת()-מגבת שופינג או טיול בא"י()-שופינגגגג ידיים או רגליים-ידיים זרת או קמיצה או אמה או אצבע או אגודל- אצבע סנופי או גארפילד-סנופייי חזרזיר או איו-שניהם מושלמים אבל חזרזיר קצת יותר טיגר או פו-טיגר שלגיה או סינדרלה-סינדרלה האומללה בת הים הקטנה או אורסולה- חחח ברור שאורסולה! מאט דיימון או בן אפלק-בעעע אבל בן אפלק אם כבר אגם רודברג או כל דבר אחר- כל דבר אחר!!!!!!!!!! שבת שלום

dsol

New member
נושא להודעה

כללי המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה פעמים ביום : זוועה מספר מזל : לא יודע טעם אהוב : מלוח ממתק אהוב : במבה פרי אהוב : תפוח/גוייבה ירק אהוב : עגבניה רוטב אהוב : בולונז סוג נעליים אהוב : TRAK צבע אהוב : שחור שיר אהוב תמיד : שנינו שווים - אביב גפן השיר שלך היום : מטרופולין - היא לא אומרת כלום זה או זה אופניים או קורקינט : אופניים טלוויזיה או מחשב : מחשב + או - : + מים או מיץ : מיץ עץ או שיח : עץ וידאו או דיוידי : דיוידי דיסק או קסטה : דיסק מפית או מגבת() : מגבת שופינג או טיול בא"י(): שופינג (למרות שאת שניהם אני לא אוהב) ידיים או רגליים : ידיים זרת או קמיצה או אמה או אצבע או אגודל : זרת סנופי או גארפילד : גארפילד חזרזיר או איו : איו טיגר או פו : פו שלגיה או סינדרלה : שלגיה בת הים הקטנה או אורסולה : בת הים "הקטנה" מאט דיימון או בן אפלק : בן אגם רודברג או כל דבר אחר : כל דבר אחר (כמעט
) טוב יאללה, מחר מחנה..... בעעעעעעעעעע........... תהניייי !!! שבת שלום ומבורך שיהיה אחלה של סופ"ש (תהנו גם בשבילי..) בהיייי שבת שלום גם לך ! וגם לכל השאר !

../images/Emo11.gif

כללי המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה פעמים ביום? "די". מספר מזל? אין. טעם אהוב? מתוק. ממתק אהוב? במבה. פרי אהוב? אבטיח. ירק אהוב? מלפפון. רוטב אהוב? פטריות. סוג נעליים אהוב? כפכפי ים. צבע אהוב? כחול ושחור. שיר אהוב תמיד? לא יודעת... השיר שלך היום? קנונבול - דמיאן רייס. זה או זה אופניים או קורקינט? אופניים. טלוויזיה או מחשב? מחשב. + או -? + מים או מיץ? מיץ. עץ או שיח? עץ. וידאו או דיוידי? דיוידי. דיסק או קסטה? דיסק. מפית או מגבת? מפית. שופינג או טיול בא"י? תלוי. ידיים או רגליים? ידיים. זרת או קמיצה או אמה או אצבע או אגודל? זרת. סנופי או גארפילד? גארפילד! חזרזיר או איו? איו! טיגר או פו? פו. שלגיה או סינדרלה? שלגיה. בת הים הקטנה או אורסולה? סת הים הקטנה. מאט דיימון או בן אפלק? מאט. אגם רודברג או כל דבר אחר? כל דבר אחר.

יששששששששששששששש

כללי המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה פעמים ביום: וואלה? מספר מזל: 5 טעם אהוב:מתוק ממתק אהוב: שוקולד פרי אהוב: מנגו ירק אהוב:מלפפון רוטב אהוב: אטלקי סוג נעליים אהוב:כפכפים צבע אהוב: אדום שיר אהוב תמיד: mr jones השיר שלך היום:רק התעוררתי עדיין אין לי שיר זה או זה אופניים או קורקינט:אופניים טלוויזיה או מחשב:טלוויזיה + או - מים או מיץ: קוקה קולה עץ או שיח: עץ וידאו או דיוידי: דיוידי דיסק או קסטה: דיסק מפית או מגבת()מגבת שופינג או טיול בא"י() שופיניג ידיים או רגליים: גם וגם זרת או קמיצה או אמה או אצבע או אגודל? מה מה מה סנופי או גארפילד: סנופי חזרזיר או איו: איו טיגר או פו: פו שלגיה או סינדרלה: סנדרלה בת הים הקטנה או אורסולה: בת הים הקטנה מאט דיימון או בן אפלק: בן אפלק אגם רודברג או כל דבר אחר: בהחלט כל דבר אחר

Amber

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo151.gif../images/Emo36.gif

כללי המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה פעמים ביום
"אייייייייייף" סתם סתם... לא יודעת... מספר מזל
אין לי מושג.... טעם אהוב
מלוח ממתק אהוב
עוגיות "משהו משהו" פרי אהוב
ענבים ירק אהוב
עגבניה-יה יה רוטב אהוב
אלף האיים סוג נעליים אהוב
כפכפי עור השנטי שנקין של צבע אהוב
בורדו שיר אהוב תמיד
רמי קלינשטיין – נוצה ברוח השיר שלך היום
מה קשור – תתנו לו צ'אנס... בנסיעה של חצי שעה שמעתי אותו 3 פעמים... והוא עדיין לא מעצבן אותי... זה או זה אופניים או קורקינט
אופניים טלוויזיה או מחשב
מחשב... + או -
תתרכזו ב + מים או מיץ
מיץ קולה עץ או שיח
מאוד משנה לי... וידאו או דיוידי
דיוידי עם וידאו מובנה... דיסק או קסטה
דיסק מפית או מגבת( )
מגבת חוף ע-נ-ק-י-ת שופינג או טיול בא"י( )
טיול בא"י (לצפון) ידיים או רגליים
ידיים זרת או קמיצה או אמה או אצבע או אגודל
סנופי או גארפילד
גארפילד... בחור ציני... חזרזיר או איו
חזרזירון טיגר או פו
פו
שלגיה או סינדרלה
סינדרלה... לכולם מגיע הזדמנות לנסוע בכרכרה לנשף
בת הים הקטנה או אורסולה
בת הים בהחלט מאט דיימון או בן אפלק
מתבלבלים לי הפרצופים.... נראה לי שבן אפלק אגם רודברג או כל דבר אחר
היא דווקא בסדר... אחלה שבת לכולם, אני הולכת לראות טאצ' עליז

michaliron

New member
עכשיו אני

כללי המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה פעמים ביום - ממי (
) ופיבצה
מספר מזל - אף פעם לא חשבתי על זה טעם אהוב - מתוק ומלוח ממתק אהוב - פרה פיצפוצים ופרוזן יוגורט פרי אהוב - היום ליצ'י. בד"כ גם אגס ומנגו ירק אהוב - מלפפון, ללא מתחרים. אחריו ברוקולי רוטב אהוב - בלסמי? סוג נעליים אהוב - כפכפי אצבע צבע אהוב - לבן שיר אהוב תמיד - בואי של רייכל השיר שלך היום - consumation של... נו, אתם יודעים זה או זה אופניים או קורקינט - אופניים טלוויזיה או מחשב - none.. למה ספר לא מופיע באפשרויות?... אבל אם כבר אז מחשב (אתם...) כי טלויזיה אין לי (וכי זה אתם...
) + או - - + מים או מיץ - מים לא קרים עץ או שיח - עץ (שיח נותן לי אסוציאציה של אבק) וידאו או דיוידי - דיוידי דיסק או קסטה - דיסק מפית או מגבת() - מגבת שופינג או טיול בא"י() - טיול בא"י ידיים או רגליים - ידיים זרת או קמיצה או אמה או אצבע או אגודל - זרת ואצבע סנופי או גארפילד - גארפילד חזרזיר או איו - איו טיגר או פו - טייגר שלגיה או סינדרלה - סינדרלה בת הים הקטנה או אורסולה - מי זו אורסולה??????? (אני כבר לא בדור..) מאט דיימון או בן אפלק - אוווווווווווו!! ממש ממש קשה!!!! אי אפשר את שניהם? אגם רודברג או כל דבר אחר - ????? תודה חברים היה נחמד! בי

טולייצ

New member
שוב אין לי כוח לענות

אני אענה מחר
תסלחו לי בינתיים,אני עדיין באופוריה מאתמול...

Spirocerca Lupi

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

כללי המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה פעמים ביום- או יענו או סבבה... מספר מזל-1 טעם אהוב- חמוץ מתוק ממתק אהוב- טוויקס פרי אהוב- לא אוכלת פירות ירק אהוב- לא אוכלת ירקות רוטב אהוב- צי'מי'צורי סוג נעליים אהוב- אולסטאר( חבל שאבא זרק לי אותם) צבע אהוב- ירוק שיר אהוב תמיד- סוזאן של לאונארד כהן השיר שלך היום- GREEN EYES של קולדפליי ( ממש כאילו הוא נכתב עליי..)) זה או זה אופניים או קורקינט- רולר! טלוויזיה או מחשב- מחשב + או - = מים או מיץ מים ..!! עץ או שיח - עץ וידאו או דיוידי- די וידי דיסק או קסטה- דיסק מפית או מגבת()מגבת שופינג או טיול בא"י() תלוי ... ידיים או רגליים ידיים זרת או קמיצה או אמה או אצבע או אגודל -פינקי סנופי או גארפילד- גארפילד חזרזיר או איו- איו טיגר או פו- טיגר שלגיה או סינדרלה- שלגיה בת הים הקטנה או אורסולה- אורסולה כמובן !!! מה רק אתן אם אזדמן מחוץ למים ...חחחחח(:) מאט דיימון או בן אפלק שניהם!! אגם רודברג או כל דבר אחר -כל דבר אחר!!! החיוך שלה כל כך מוזר !

למעלה