שאלון

Orel ICE

New member
../images/Emo20.gif שאלון ../images/Emo20.gif

כללי ושונות
שעת התחלה:
|שם פרטי:
|גיל:
כמה זמן בתפוז
חשופים
עם מי אתה הכי מזדהה
את מי אתה הכי שונא
עם מי היית מתחלף
למי מגיע למות
אהבת את הרעיון של הסדרה
למי יש את השם הכי מוזר
שירה או גלי
תפוז
כמה כינויים היו לך בתפוז
בכמה פורומים אתה גולש
אילו
בכמה קומונות אתה גולש
אילו
_----------------------------------------------------------------_
שעת סיום: השאלון נכתב בלשון
מטעמי נוחות בלבד, אך הכתוב מתייחס לשני המינים

פיגמיסט

New member
עונה

כללי ושונות שעת התחלה: 16:57 |שם פרטי: אופיר |גיל:13 כמה זמן בתפוז: אולי שנה וחצי חשופים עם מי אתה הכי מזדהה עם אופיר, כי ככה קוראים לי!! את מי אתה הכי שונא - תאמת שאני לא שונא אף אחד. טוב בטח בגלל שזה רק ההתחלה עם מי היית מתחלף - עם המנהל(שחכתי איך קוראים לו) למי מגיע למות לאף אחד בינתיים אהבת את הרעיון של הסדרה כן רעיון יפה מאוד למי יש את השם הכי מוזר אופיר. מה זה השם המטומטם הזה? שירה או גלי תפוז כמה כינויים היו לך בתפוז 2 בכמה פורומים אתה גולש אולי 8 אילו - תראו החתימה שלי+ פורום חשופים בכמה קומונות אתה גולש אף אחת אילו פעם הייתי בקומונות שעת סיום - 17:00

פיגמיסט

New member
זה עוד מוקדם מדי להגיד את מי אתה שונא או את

מי אתה רוצה שימות. בבובות למשל רק לקראת הסוף פתאום גם שנאתי קצת את אריק ושמואל ואפילו את מרי. w and see

אז גמני עונה ../images/Emo192.gif

שעת התחלה: 20:20
כללי ושונות שם פרטי: מאורה גיל: 23 כמה זמן בתפוז: כמעט 3 שנים
חשופים עם מי אתה הכי מזדהה: אין לי מושג. את מי אתה הכי שונא: קשה להחליט דברו איתי עוד שבוע
עם מי היית מתחלף: עם דניאל למי מגיע למות:
אהבת את הרעיון של הסדרה: כן מאוד. למי יש את השם הכי מוזר: ליון = אלקנא שירה או גלי: גלי. שירה רק מחפשת נקמה.
תפוז כמה כינויים היו לך בתפוז: NicksMyFirstLove , BackstreetAngel20 , והכינוי הנוכחי. בכמה פורומים אתה גולש: שאלה טובה... אילו: באקסטריט בויז , האי , חשופים ויש עוד כמה שאני עונה לתגובות. בכמה קומונות אתה גולש ואילו ?
שעת סיום: 20:30

עונה [=

כללי ושונות שעת התחלה: 13.38 |שם פרטי: ליהי |גיל: 16 כמה זמן בתפוז 4-5 חשופים עם מי אתה הכי מזדהה? - את מי אתה הכי שונא? מירב בן בסט עם מי היית מתחלף? גלי.. איזה חיים יש לה זאתי למי מגיע למות? מירב אהבת את הרעיון של הסדרה? אמ.. אני לא סובלת טלנובלות של הוט [חוץ מטלנובלה בע"מ] אולי זאתי תהיה נחמדה למי יש את השם הכי מוזר? היה אחד אבל אני לא זוכרת.. ולא זה לא אלקנא [= שירה או גלי? שירה תפוז כמה כינויים היו לך בתפוז? 5-10 בכמה פורומים אתה גולש? 6+ אילו? אין לי כוח בכמה קומונות אתה גולש? 2 אילו? אין לי כוח _----------------------------------------------------------------_ שעת סיום: 13.41

rotem bobo

New member
תשובות שלי ^_^

כללי ושונות שעת התחלה: 14:29 |שם פרטי:רותם |גיל:16.5 כמה זמן בתפוז: 5 וחצי שנים חשופים עם מי אתה הכי מזדהה: לבינתיים אפאחד את מי אתה הכי שונא: אלה עם מי היית מתחלף:ליהי ילון:p נו היא התנשקה עם יון ...חח למי מגיע למות:אלה אהבת את הרעיון של הסדרה:לבינתיים כה למי יש את השם הכי מוזר: בנצי חח שירה או גלי:שירה עם בלונד תפוז כמה כינויים היו לך בתפוז:איזה 10 בכמה פורומים אתה גולש: 7 נראלי אילו: האי היי סקול מיוזיקל חשופים <חדש> טוקיו הוטל מכתב שלא נשלח אהבה בגיל ההתבגרות בובות

mikey girl

New member
../images/Emo26.gif

כללי ושונות שעת התחלה:19:49 שם פרטי:אפרת גיל:12 וחצי כמה זמן בתפוז: אני חושבת ששלוש שנים חשופים עם מי אתה הכי מזדהה - גלי את מי אתה הכי שונא - שירה,בנצי,מרב עם מי היית מתחלף- לא יודעת למי מגיע למות- בנצי,שירה אהבת את הרעיון של הסדרה בערך למי יש את השם הכי מוזר אין לי מושג שירה או גלי - גלי תפוז כמה כינויים היו לך בתפוז 4 אני חושבת בכמה פורומים אתה גולש 3 אילו רוני,דוגמנות,ופה.. בכמה קומונות אתה גולש -1 אילו - אגם _----------------------------------------------------------------_ שעת סיום: 20:01

למעלה