בקשר לאתר
בקשר לאתר, מה שאני עושה זה פונה בשורה העליונה של התוכנה אל: View ומשם אל Encoding ומשנה את השפה. אבל אני מניח שזה משתנה ממחשב למחשב. אני ממליץ גם לשנות את היישור משמאל לימין. אם כי אני מאחל לך בריאות שלמה, אני לא רופא ואני לא ממש יודע מה התוצאות של לוקמיה. אני לא סמכות לייעץ בענייני בריאות. יוגה "של הגוף", או הטהא-יוגה היא גם לא תחום שאני מתמצא בו לפרטים. בעידן שלנו, הטהא-יוגה אינו התרגול המומלץ להתפתחות רוחנית אם כי ידוע כי היא תורמת רבות לבריאות פיזית ולשלווה נפשית. בכל הנוגע להטהא-יוגה, הסמכות שאני ממליץ עליה היא מרכזי שיוואננדה ברחבי הארץ, למרות שכרגע אין עלי כתובת לתת לך (אם כי אין לי ספק שקוראים רבים יודעים את הכתובת ויכולים לכתוב אותה). ברמה הגבוהה יותר, בבהגוד-גיתא נאמר: "ארבעה סוגים של אנשים ברי מעלה פונים אל שירותי המסור: השרוי במצוקה, החושק בעושר חומרי, הסקרן והמחפש אחר ידע אודות הנשגב." [פרק 7, פס´ 16] בהמשך מורה הריבון כי כל סיבה המושכת את האחד לכיוון רוחני היא חיובית. הפניה לעליון לעולם איננה חטא. גם במקרה של "זה החושק בעושר חומרי", לבקש אותו מן העליון אינו חטא (אלא שבהדרגה הוא יטהר מתאוות חומריות ויזנח אותן מרצונו עת שימצא טעם גבוה יותר). אין ספק כי רוב האנשים הפונים אל חיים רוחניים הם "השרוי במצוקה". על פי הוודות (וגם הבודהיזם מקבל עיקרון זה), העולם החומרי הוא כולו סבל. לידה, מוות, זיקנה וחולי הם העקרונות הסובבים אותו. סבל חומרי גורם לנו להיווכח לעובדה זו. בעולם החומרי אנו נתונים לקרמה, פעולה ותגובה. קרמה היא העיקרון הכובל אותנו לעולם החומרי. הגשמה עצמית היא היטהרות מקרמה. היטהרות זו אפשר לבצע כמו במסורת הבודהיסטית, "נירוואנה" או הפסקת הפעולה ותוך כך הפסקת ייצור הקרמה, או בדרך טבעית לנו יותר: יוגה, פעולה הממוקדת בעליון. בהקשר להתבודדות אפשר להזכיר כאן את מסורת היוגי אשר חי ב"אשרם" שהוא היער, רחוק מהחברה האנושית. בכל המסורות יש אזכור כזה של פרישות אל מקום מבודד: משה אל הר סיני, ישוע אל המידבר, מוחמד אל המערה וכו´. גם רבי נחמן מברסלב הרבה לדבר בשבחה של ההתבודדות ותאר מצב בו האחד "מדבר עם השם יתברך". בעידן חומרני זה, פרישות מוחלטת וסיגופים קשים אינם הדרך המומלצת להתפתחות רוחנית מכיוון שהם קשים מדי עבור האנשים כיום. זו הסיבה שאני ממליץ על הטהא-יוגה רק לצורך בריאות ושלווה. התרגול המומלץ כיום הוא בהקתי-יוגה ומדיטציה על השמות הקדושים (מנטרה מדיטציה). מידע על מדיטציה, יוגה, ומדע הנשמה אפשר למצוא חלקית באתר שלי (
אלוהים אחד), וכן באתר של מרכז בהקתי ודאנתה (
Yoga of Love ) שעליו אני ממליץ ביותר. עיקר התרגול מתבצע תוך התרועעות עם מתרגלים נוספים כך שאני ממליץ לפנות לקבלת מידע דרך האתר האחרון מבין השניים, או דרך
כתובת הדואל´ האישית שלי.