שאלות,בקשות,הסברים

In Circles

New member
גם לה יש פורום?!

נו טוב, אחרי המומינים שום דבר לא מפתיע אותי...

כן...../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ואם את רוצה לדעת יש גם פורום זכוכית...
מכל הפורומים בתפוז דווקא ציפי משהיד מפתיע אותך?

לאן את רוצה שהוא ישרשר?../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

שנפתח "שירשור שאלות מוזרות"? מה שאני לא מבינה זה למה לעזאזל להכנס לפורום של מישהו שלא מכירים? לא מכירים אל תתערבו!

ג ב ש ו ש

New member
קלעת בול,פותחים שירשור שאלות../images/Emo88.gif

כמו שאני נוהג לעשות ב-2 הפורומים האחרים שאני מנהל בתפוז
מידי פעם פותחים שירשור לשאלות,בקשות,הסברים תלונות וכו' והכל הולך לשם.

ג ב ש ו ש

New member
בכל מיקרה../images/Emo8.gif../images/Emo88.gif

אני אוהב שהפורום מסודר ולא מסתובבים סתם שירשורים רק על שאלות במיוחד לא מהסוג הזה

MC MoRaNa

New member
שרשור off/שרשור בוקרצהרייםערב טוב

לנצ"לש בהודעה של תפוז אנשים.

מפתיע?

ציפי היא זמרת מדהימה. ואני דווקא הופתעתי שפתחו לה רק עכשיו פורום. אינוואי.. המומינים זה יפה
השם שלי מככב שם

שיפתחו פורום "קדם אירוויזיון" וזהו

ואגב, השיר שלה כבר הודלף לאינטרנט?

MC MoRaNa

New member
למה?!

פתחו לה פורום רק כי היא מתמודדת בקדם?! או כי היא זמרת מוכשרת ומקסימה?! לפני הקדם היא לא הייתה קיימת?! או שהיא השתתפה בכ"נ2, הגיע לחצי הגמר והספיקה להוציא 2 סינגלים?! נראה לי מיותר לפתוח לקדם פורום, כי אז כל המעריצים יריבו. לא מספיק כל פורום גיימבויז באים אל פורום דיימנדז?! ולא, השיר שלה לא הודלף.

אז השתתפה בכ"נ...

שיפתחו פורום גם לזה ששר פוקימון בגמר כ"נ יש זמרים שגם הוציאו 3 סינגלים ולא קיבלו פורום... למה? כי הם לא השתתפו בכ"נ, כי הם לא משתתפים בקדם... לא מגיע לה פורום בתפוז עד שלא תוכיח שיש יש לה לפחות 30 מעריצים כאן בפורום ודבר אחרון יש לה קול יפה ואני מקווה שהשיר שלה יעבור את ה-Die monds והגיימקיוב האלה

MC MoRaNa

New member
אמ,

אולי עדיף שלא יפתחו לו פורום?:S אתה בקשת מתפוז לפתוח למישהו בעל 3 סינגלים פורום והם סרבו? בפורום אין הרבה ילדים כי הוא חדש. אבל היא קבלה אלפי קולות בכ"נ אז מעריצים יש. שמחה שאתה בעדה.

למעלה