שאלות, בקשות, טענות

taliaoa

New member
שאלה ממש פשוטה

מה כתובת המייל של יאיר לפיד, אם ברצוני לשלוח לו מכתב אישי?

Haim0s

New member
אני מחפש את הקטע של

קובי אלקובי... היכן אני יכול להשיג זאת?

naama165

New member
מישהו יודע מי יהיה בתוכנית הבאה?

כאילו ביום שני? אני איהיה קהל ואני רוצה לדעת מי יהיה?

הדרוש13

New member
אני מחפשת את הקטע עם אביב גפן

מהתוכנית האחרונה..
איפה אפשר לראות אותו

taliaoa

New member
בבקשה עזרה

אני מעוניינת להשיג את כתובת המייל של יאיר לפיד ביקשתי פה בפורום בתקווה שמנהלת הפורום תסייע בעניין אך אין תגובה לכאן או לכאן

naama165

New member
../images/Emo207.gif

מישהו יודע מי יהיה בתוכנית של יום שני? אני איהיה קהל ואני רוצה לדעת מי יהיה ! בתודה Naama

מילי17

New member
אז ככה

את המייל האישי של יאיר לא ניתן לפרסם על גבי הפורום. כדי לשלוח לו מכתב את יכולה לשלוח לאולפנים "יאיר לפיד" הקסם 12, הרצליה או לשלוח למערכת התוכנית 7 ימים של ידיעות אחרונות. בהצלחה

taliaoa

New member
למילי

אז יש אפשרות לקבל את המייל שלו ישירות למייל האישי שלי כדי שלא יפורסם פה? כי מבחינתי לשלוח מכתב עכשיו דרך הדואר זה לחזור אחורה בערך 10 שנים אשמח לתשובתך... NO TIENE INGUN IDEA QUE ASSER

מילי17

New member
לחזור 10 שנים?

קודם כל יש עוד הרבה רעיונות
ניסית להגיע לתוכנית ולתת לו את המכתב באופן אישי?

taliaoa

New member
לא

נראה לי שלא הבנת אותי. אני לא מעריצה פוחזת ומתלהבת. פשוט, חשבתי על איזשהו רעיון וממש ככה במחשבה של רגע עולה לי לכתוב לו משהו, אז חשבתי שכדאי לנסות את הפורום הזה. מבחינתי לשלוח היום מכתב בדואר זה חזרה 10 שנים אחורה כי היום אני מול מחשב כל היום, עובדת, ילדים. עסוקה בקיצור. לנסוע לתכנית לתת לו באופן אישי, זאת בכלל פנטזיה אבל אם זה בלתי אפשרי אני מבינה.

מילי17

New member
הממ

כרגע לא ידוע לי מי יהיו האורחים. כשאני אדע אני אעדכן בפורום. אני בטוחה שתהני בלי קשר לאורחים
תהני! מילי

מילי17

New member
../images/Emo20.gif שאלות, בקשות, טענות../images/Emo20.gif

הכול לכאן.
סופ"ש נעים.
מילי

אני בקרוב מתחתן

השאלה שלי האם יאיר עדיין עושה טקסים לחופות? ואם כן אז איך אני יוצר קשר איתו?

למעלה