שאלות
טענות
בקשות

מורוש1988

New member
הדבר הבא בעולם המוזיקה

אני מור מפיקת להקת פראנה- רק ישראלי חדש עד כה הופענו בפסטיבל בראשית , מופעיי יום העצמאות, ונופיע בשנטיפי וכמובן שהופענו במועדונים קטנים. אנחנו מאמינים שאנו הדבר הבא בעולם המוזיקה ומעוניינים שתיתן לנו יאיר לפיד בתוכנית שלך קרש קפיצה ונופיע אצלך בתוכנית בכל מקרה יש לנו הופעה ב26/5 במועדון קולטורה בת"א יאיר נשמח עם תחזור אלינו עם תשובה חיובית

דנדוושש

New member
שאלה דחוף!!!!!!!!!!!!

לפני כמה תוכניות ריאיין יאיר לפיד את אבי קושניר מכיוון שאין אפשרות באתר לראות את הריאיון אני חייב שתענו לי על השאלה יאיר לפיד שאל אותו בשאלון המורחב מה תיקח לאי בודד קושניר ענה אהרוני כדי שאני עדה מה לעשות עם הבנות אייל פלד כדי שידריך אותי ועוד דבר אחד מצחיק מה זה היה? בבקשה לענות מהר כי זה מאוד דחוף בתודה אופיר

ygrabois

New member
../images/Emo201.gifצריכה בדחיפות- ברכת הכלה

אני צריכה בדחיפות את המאמר של יאיר לפיד מ"ידיעות אחרונות"- ברכת הכלה! באופן בהול שלא יתואר!!!! ע-ז-ר-ה!!!

pbracha

New member
ברכה לבת חמישים

האם יש למישהו את הקטע שכתב יאיר לפיד - לאשה בת חמישים? תודה

liran125

New member
דבר חייל משוחרר...

לפני שאני מתחיל אני רוצה להגיד שאם הייתי כותב את דבריי לאור שירותי הצבאי האישי הייתי כותב את ההפך הגמור. חשוב להדגיש דבר אחד - לא יכול היה להיות לי שירות צבאי טוב, מספק מלמד ומחשל יותר. ובורכתי במפקדים האיכותיים ביותר. אך מתוך הכרותי עם המסגרת הצבאית בכללותה ולאחר שיחות עם חיילים רבים אחרים אני יכול להגיד שקצינים מפקדים ובעלי סמכות ומן הצד השני צביעות ושחיתות הם כמו חתולים סיאמיים. לא ניתן למצוא אחד מהם ללא השני...! כל כך הרבה שמעתי על קצינים בכירים שמנצלים את המתכת שעל הכתפיים ואת יחסי העבודה עם קצינים בעלי מתכת בדרגה גבוהה יותר לטובתם ועל פי רצונם ומנווטים תהליכים לא תמיד בצורה חוקית. ורבות הפעמים שחיילים זוטרים נפגעים מכך... אם יצא לכם לראות את יחסי העבודה בין המפקד לפקוד לרוב כדאי שתדעו שזה היה נראה אחרת לגמרי אילו לא הייתם שם! שמעתי מספר פעמים על חיילים שנשפטו או שעמדו להשפט אך ורק לאור דו שיח שהתקיים בין קצין כעוס לבין מפקדיהם (שאותו הוא מכיר היטב) וללא כל מתן הזדמנות לחייל להביע גם את דעתו לפני המשפט! יש משהו במאפיין הצבאי ובעובדה שיחסי העבודה הם של מפקד פקוד שזה בכלל מאפשר מצבים שכאלו! מכיוון שהגיוס הצבאי הינו חובה במדינתנו כל אלה מקבלים אור גוון שונה ומשמעות עמוקה הרבה יותר. בתקווה שהאזרחות (ושוב - לא על פי השירות הצבאי האישי שלי) יפה יותר וצבועה פחות... [email protected]

../images/Emo20.gifשאלות ../images/Emo20.gif טענות ../images/Emo20.gif בקשות ../images/Emo20.gif

שרשרו את כל ההודעות שלכם.
הכול לכאן. יומקסים
מיל

redSunset

New member
מדוע הלינק לתוכניות קודמות לא פעיל?

האם זה יסודר? תודה

רק יאיר לפיד יוכל לעזור

יש ליאיר לפיד שני ילדים בבי"ס איך אתה מתמודד עם כל החופשים של משרד החינוך? זאת שאלה שהיית חייב לשאול את יולי תמיר!!!

למעלה