שבוע טוב פורום - יום א'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif שבוע טוב פורום - יום א' ../images/Emo183.gif

עברנו לילה די רגיל (קימות וטרטורים כל שעתיים). זה לא יאומן איך הצליל הכי נעים לאוזני והכי מרגיע בשעת לילה מאוחרת יכול להיות קול נחירה קלה שעולה ממיטתו של בעלי. הייתם מאמינים??? עד 03:00 בלילה הוא קם כל שעתיים. ב-03:00 התחיל לקום כל 5 דקות אז החלטתי לתת כדור שינה, ובאמת היתה שינה רצופה עד כמעט 07:00 בבוקר כשהערתי אותו לקראת ההליכה למרכז היום. אבל בלילות האחרונים אני לא מצליחה להירדם לאחר מכן ושוכבת ערה במיטתי, ופתאום אמרתי לעצמי, איזה כיף זה לשמוע אותו נוחר קלות, שקוע בשינה עמוקה. ניסיתי להתאים את נשימותי לשלו בתקווה שהשינה תיפול גם עלי אבל לא הצלחתי, הנשימה שלו הרבה יותר מהירה משלי. בקיצור, שכבתי ערה זמן די רב כשהמחשבות שלי נודדות אל כל מיני מחוזות הזויים ואחרים... מה להגיד לכם, כנראה שנרדמתי לפנות בוקר, כי התעוררתי לקול הרדיו המעורר ב-06:30 וזהו, אנחנו כבר רחוצים, מגולחים, לבושים ושתויים ומחכים לנהג שיבוא לאסוף אותו למרכז היום. בוקר טוב ושבוע טוב ורגוע פורום יקר.

../images/Emo24.gifהוי נילי יקירה

כל כך אני מבינה אותך, בתחילת המחלה של בן זוגי לא ישנתי לילות כי הוא היה מפחיד אותי עם החלומות שלו , אצלי זה משהוא אחר משל בן זוגך, היום אני מתעוררת מהקפיצות שלו מהרעידות שלו, כל הגוף שלו לפעמים זז כמו אפילפסיה ואני חושבת שזה אפילפסיה רק כשהוא ישן. מאחלת לך שינה עריבה מידי יום ביומו , נשמה טובה

למעלה