להתחנן?- למה את חושבת שתצטרכי להתחנן?
נראה לי שכל אמא שמחה לתת אוכל לביתה, (אלא אם כן היא טיפוס לחוץ) ומוחמאת מכך שהבת שלה אוהבת דוקא את האוכל שלה ומי בכלל ניסה לשפוט אותך? מה, אני נראית לך כ"כ מאיימת? אפשר לחשוב!
ולבקש יפה פלוס לתת מחמאה זה לא התחננות ולא התחנחנות- זה לעשות לבנאדם הרגשה טובה, ואם את לא מפרגנת לאמא שלך שתרגיש טוב עם עצמה שיש לה מה לתרום לכם, אז אל תעשי את זה, אבל אל תקראי לזה התחשבות בזולת או טקט כי בעיני זה לא. ולא נראה לי שאני אמורה לסמוך או לא לסמוך עליך שתדעי איך להשיג את מבוקשך, אני ביינתיים לא מסתמכת בחיי על ההשגים האישיים שלך. ולא נתתי לך פה עצה לדרך פעולה אולטימטיבית, שאסור לסטות ממנה ימינה או שמאלה, ברור שכל דבר שאת עושה תלוי בנסיבות ובתנאים האישיים שלכם- מה, אני מכירה את חמותך? אני באמת זוכרת שכתבת שהאוכל שלה דלוח וחסר גיוון אבל חשבתי שאולי יש איזה דבר או שניים שאין לך אליהם תיעוב מוחלט...חחח חמותי בכל אופן, עדין לא גמרה אצלי ת'קריירה הבישולית שלה, עוד יש כמה דברים שהיא מבשלת ממש סביר ואפילו טוב! ותאמיני או לא- כשביקשתי אוכל מחמותי, שאגב היא באמת שונה מזו שלך, בכך שהיא האחרונה שנלחצת מבישולים ואפיה, היא מצאה דרך לשלוח לי למרות שאנחנו גרים במרחק שעתיים וחצי ממנה. אז זה לא היה כזה רעיון דמיוני. אבל ברור שאם את לא מעונינת לעשות שבת בבית עם בן זוגך, אז תמיד תמצאי תרוצים. אבל אני באמת מתפלאת, קנדי!: אתם בסה"כ מאד "ביחד" כזה ועושים כל מיני דברים בלילות החרף ביחד, אז על פי ההתרשמות שלי אתם ממש לא משעממים אחד את השני, אז למה דוקא בשבת נראה לך שתרגישי בודדה?