שולחן עבודה

בטיטi

New member
../images/Emo20.gif שולחן עבודה

מעוניין בשולחן עבודה (2 מחשבים), באורך 2.5 מטר, ורוחב סטנדרטי (60 ? 90 ?) חשבתי להזמין פלטת עץ אצל נגר, ולהרכיב רגליים שארכוש בנפרד. מאיזה עץ כדאי שהשולחן יהיה עשוי ? באיזה עובי ? כמה אמור לעלות ? דברים חשובים ?

mol3

New member
לדעתי...

עובי מינימאלי 3.5 ס"מ. (בשולחן שלי באורך 1.8 מ' העובי 3 ס"מ). מלמטה להצמיד לוח אנכי, שישמש מעין קורה. גובה הלוח כ- 40 ס"מ. עובי כ- 1 ס"מ. (זהה לשולחן 1.8 מ'). זה מבנה סטנדרטי של שולחנות עבודה גדולים. גש לחנות לריהוט משרדי, תמשש, תמדוד ותבנה בהתאם. רוב הסיכויים שלא תמצא שולחן במידות אלו, אז פשוט תגדיל את המידות שתראה בשולחנות גדולים יותר, בפרופורציה.

בטיטi

New member
תודה, לגבי ריהוט משרדי...

מכיר חנויות כאלה בראשון לציון ?

mol3

New member
חנויות ריהוט משרדי

הכי פשוט "אופי דיפו" אני בטוח שיש ברשל"צ. שם תמצא את רוב הדגמים, כשהם מורכבים וניתן להוציא מהם מידות.

רונס

New member
היי בטיטו ../images/Emo13.gif

אם אתה מעוניין בדבר הכי פשוט והכי נוח (לדעתי), גש למחסן עצים, קניה לוח פוסטפורמינג בעובי של 2-3 ס"מ, ברוחב שאתה רוצה. בד"כ מגיע עד אורך של 3 מ'. חוץ מהפלטה הזאת תקנה עוד 2. 1 באורך של 2.1 ותבקש שינסרו לך אותה ל 3 י"ח של 70 (רגליים) ברוחב השולחן פחות 10 ס"מ. ועוד 1 באורך הרווחים שבין הרגליים ברוחב של 40-30 שתתפקד בתור "קושרת לרגליים. חיבורים תוכל למצוא בחנויות פרזול, אני בייתי ממליץ לך על זוויות פלסטיק פשוטות, לא אמורות לעלות יותר מ 20 א"ג ליח'. וממליץ גם לקנות 9-10 "כפתורים" לשים מתחת לרגליים, כי כאשר הפוספורמינג מגיע במגע עם מיים בקצוות חשופים, הוא עלול להתנפח. אני כאן אם תזדקק לעוד עזרה
רון.

בטיטi

New member
תודה רבה ! אבל...

יותר מידי עבודה בשבילי
מעדיף לשלם עוד קצת, ולקבל יחסית מוכן

רונס

New member
מצטער... אני מאיזור הצפון...

אבל אני חושב שיש לך את איזור התעשייה החדש...

איריסג

New member
אומנם עשיתי את זה בזמנו יותר קטן

אבל מה שעשיתי זה ביקשתי מאבא שלי (מפונקת שכמוני) לגשת לחנות של "הנגר החובב" ולבקש שיחתכו לי פלטת אורן בגודל שהייתי צריכה ויעגלו לי את הפינות שלה מצד אחד (מהצד שלא יהיה צמוד לקיר). את הפלטה הזו צבעתי לבד בצבע בייץ (אני בחרתי כחול אבל אתה יכול בכל צבע...) - עניין של שעה עבודה - וזמן ייבוש - ואז אבא שלי הצמיד לי אותה לקיר עם זויות ברזל. פלטה גדולה יותר ממה שעשיתי אולי כדאי לחזק מלמטה עם לייסט ברוחב של 5-6 ס"מ .

aoaow1

New member
חנויות בראשון

באזור בתעשיה הישן יש 3 מקומות שמוכרים לוחות 1. הלסטוק נמצאים מאחורי נאפיס 2. המחסן לנגר החובב לא רחוק מהלסטוק לכיוון דרך המכבים 3. אלפנדרי ברחוב שמוטקין

למעלה