שותפות לאימוני סופ"ש

מור שלז

New member
../images/Emo20.gifשותפות לאימוני סופ"ש ../images/Emo178.gif../images/Emo234.gif../images/Emo19.gif

סוף השבוע כבר ממש מעבר לפינה וזה הזמן לחפש שותפות לאימונים ציינו מה בא לכן לעשות: ריצה, אופניים, שחייה או כל ספורט אחר (מי הציעה טאי צ'י בפארק?), מיקום גיאוגרפי, יום, שעה, ו... הנה עוד דרך להכיר חברות חדשות
סופ"ש נפלא לכולנו

שלום בנות יקרות

אני בת 24 חוזרת לאחר הפסקה של 6 שנים מריצה מעוניינת לרוץ ריצות ארוכות 5-7 קילומטר לא במהירות גבוהה באזור ת"א פארק הירקון שחייה זאת גם אופציה למרות שכרגע אני לא מנויה בבריכה אז כנראה האימונים יהיו בים אלא אם כן יש למישהי בריכה פרטית אז אני מצטרפת בכייף :) הזמנים שאני מעדיפה הם 6 בערב-10 בבוקר כלומר השעות הפחות חמות אבל בגלל שבעבודה שלי אני יכולה קצת לתמרן אז אני גמישה בשעות אני ממש מתלמדת באופניים וללא אופניים אז אם מישהי רוצה לקחת אותי כפרוייקט אני אשמח :) בנוסף טאי צי בפארק, טניס, גולף, כדורסל, כדורעף, כדוריד, מחניים ועוד כל מיני סוגי ספורט כולל אקסטרים אני לגמרי בקטע אז נשים יקרות בכל הגילאים אם אתן מחפשות גם מעודדת, גם אנרגיות טובות, גם חברה כי חשוב לי מישהי שהיא קודם כל חברה ואחר כך ספורטאית שתפנה אלי במסר יום טוב

שבת 6:00 בבוקר ריצה ארוכה בחיפה- מחוף דדו

רצים על כביש 4. בתכנית- כ-2:20 שעות, 29 עד 30 ק"מ. אחרי הריצה יש אופציה לשחיה קלה בים, בעיקר לשחרור. בסוף כל הרצים נפגשים בחוף דדו לארוחת בוקר

למעלה