שימו לב:השבתה נוספת של האתר

../images/Emo20.gifשימו לב:השבתה נוספת של האתר

הלילה, בין שתיים לאחר חצות (2:00) לשמונה בבוקר (8:00) האתר יושבת שוב, לצורך עידכוני שרת נוספים. סליחה על אי הנוחות הזמנית

SomebodyElse

New member
../images/Emo32.gifסופו של מיסטר Y

[או שובו של מיסטר Y? הממ] בכל אופן מישהי קראה? יכולה להמליץ/לא להמליץ? העטיפה שלו נראית ממש מגניבה ועושה חשק לקרוא אבל לא בא לי לקנות סתם

svety

New member
חברה שלי קנתה,../images/Emo190.gif

גם, רק בגלל העטיפה. התחילה לקרוא, אומרת שזה דיי סבבה...

../images/Emo32.gif מיני חפירה +תמונות!

סתם זה לא באמת חפירה. סתם עדכון שכזה... אז נכון מר רכבת? אז אם לרגע היה נדמה לי שהבחורון למד והבין מהסינוני סמסים ושיחות שוואלה, אני לא מעוניינת בו, אז לא, הוא לא הבין. או שאולי ההזדמנות לזיון שנה חדשה קורצת יותר. בקיצור היום כשבאתי לפלאפון חיכו לי מספר שיחות וסמסים שלא נענו, בין היתר סמס ממנו, היכ טבעי שבעולם "מה קורה?" ובן אדם, תצאאאאאאאאאאאאאא מהסרט שאתה חי בו!!!!!111 מעבר לזה היה לי יום כיפי, ואפילו לא חזרתי יותר מידי מאוחר אלא רק מאוחר
וראיתי היום 2 אנשים שלא ראיתי מלא זמן:] וברכבת הייתה נסיעה כיפית ממש! וקיבלתי מלא מחמאות היום על השיער [תיכף תמונות!] ומחר סילבסטר ואלכס [הבסט פרינד] בחצי רגילה וזה אדיר
ובאמת שהייתי היום במצב רוח אפילו יותר מרומם מבד"כ, וזה אדיר! קיצר תמונות, קודם כל סתם אחת שלא ברור בה הצבע אבל דיי אהבתי לודעת}: [זה מהפלאפון, אז איכות לא משו]

Mardy Bum

New member
../images/Emo32.gif הפמליה!

"בוא הנה, רפי"
ולמה הם תמיד חייבים לעשות את הישראלים כל כך מכוערים?! זה לא כאילו כולנו נראים כמו מחבלים עם גבות גרוזיניות

../images/Emo32.gifכולם חושבים שאני שרה אדלר. ../images/Emo7.gif

בהתחלה זה היה משעשע, עכשיו כבר די מטריד. למען האמת, היא נראית ממש לא רע במציאות, אבל...אעע...לא יודעת....זה נהיה טיפה מוזר. [זה מצחיק בעיקר כי עד לפני כמה שנים אמא הייתה ממשיכה לקבל הנחות סלב כי כולם היו משוכנעים שהיא קרן מור. "פרשת השבוע" אימפריה, יהההה! :p]

Small talk

New member
אבל היא באמת ממש יפה

חח הבן של של יובל סגל ורונית אלקבץ בסידרה לומד אצלי בבית ספר. ערס קטן כזה, אני רואה אותו מסתובב במחששה מידי פעם.

OCookieMonsterO

New member
בנות! עזרה דחופה!../images/Emo10.gif

יש לי הפרשות מסריחות מהנרתיק.. אמא שלי אומרת שזה כנראה פטריה.. אז קנינו תרופה.. טמפוני פולידין לחטות את האזור שם.. אני כבר שמה את זה שבוע בערך אבל היה הפרש של כמה ימים בין פעם לפעם ובנתיים זה לא עובר
אמא מלחיצה אותי שזה יכול לעבור לרחם ולגרום לי לבעיות שם!
בנות, מה אני עושה? קרה לכן פעם?

tink 16

New member
../images/Emo203.gif נראה לי שהפיתרון הוא ללכת לגניקולוג.

לא סתם קונים תרופה בלי לשאול דעה של מומחה...

למעלה