שימו לב:השבתה נוספת של האתר

../images/Emo20.gifשימו לב:השבתה נוספת של האתר

הלילה, בין שתיים לאחר חצות (2:00) לשמונה בבוקר (8:00) האתר יושבת שוב, לצורך עידכוני שרת נוספים. סליחה על אי הנוחות הזמנית

g a g a

New member
../images/Emo207.gifהאם מייקל עתיד לעבוד עם אשר גם כן?

שמועות מתרוצצות בנוגע לעבודה משותפת של המלך עם אשר על אלבומו החדש של מייקל [שיצא בשנת 3008
].
“It’s been created, but it’s not recorded," Usher explained to the newspaper. "And as long as Michael is open to it, hey, anything goes.” “I’ve been diligently working on creating a masterpiece," he said of the project. "It’s going to be out first or maybe the second quarter. I see the second quarter of next year. And there will be a video and single out at the top of the year. … I think [Atlanta producer] Polow Da Don is going to have the first one. I think that’s going to be the single 'Love In The Club.'” Source: http://blogs.sohh.com/soul/2007/12/ushers_new_musi.html

midnightcat

New member
עדכוניישן: זוכרים את הדפוק הזה

שחש ללתבוע את מייקל על הטרדה מינית וגניבת שירים וכל מיני דברים הזויים? זה שאמר שהיה לו איבוד זכרון ואז הזכרון חזר אליו? אז הוא משך את התביעה שלו.

g a g a

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יעני חזר בו? ביטל תתביעה? יו אני מצ'ה
מייקל הוא פשוט מגנט לעלוקות/קרציות/טפילים/פסיכופטים/אנשים הזויים אש
וזה נורא מר.

g a g a

New member
עוד ../images/Emo207.gif היום לפני 14 שנה ../images/Emo5.gif

שופט אידיוט אחד פסק לטובתו של הזמר האיטלקי אל באנו קאריסי כאשר האחרון האשים את מייקל בגניבת לחן. (אקפוץ ואדלגג להאמין שמייקל יגנוב את הלחן של איזה שיר מעפן בשקל תשעים כדי ליצור את יצירת המופת will you be there).
אאל"ט, עד היום קיים איסור להשמיע את WYBT ברדיו ברחבי איטליה
|מר|

midnightcat

New member
אני קראתי שבסוף החליטו ששני השירים

גנובים. מאיזשהם שירי בלוז משנות הארבעים או משהו. בלי קשר, יש איזה שיר מסרט משנות ה- 70' שמזכיר לי את GIVE IN TO ME. הסרט מדבר על ילדי רחוב במקסיקו. הסרט אמריקאי, אבל בארה"ב השחירו אותו ולא כ"כ שמו עליו, אז מצאתי רק את הגרסא הרוסית שלו, וברוסיה הוא דווקא היה פופולרי מאוד (מעניין למה..)

midnightcat

New member
כן, זה שיר לא מוכר בעולם

אבל אני שמעתי אותו עוד בילדות, לכן GIVE IN TO ME ישר הזכיר לי אותו כששמעתי אותו לראשונה.

SoDamnClever

New member
למעלה