שירשור שאלות לסדנת הפרחים כאן המקום לשאול את כל השאלות הקשורות לסדנת הפרחים.
א אור224 New member 19/6/06 #1 ../images/Emo20.gifשירשור שאלות לסדנת הפרחים../images/Emo20.gif כאן המקום לשאול את כל השאלות הקשורות לסדנת הפרחים.
../images/Emo20.gifשירשור שאלות לסדנת הפרחים../images/Emo20.gif כאן המקום לשאול את כל השאלות הקשורות לסדנת הפרחים.
א אירית דולמן New member 19/6/06 #17 כתבתי בתחילת תהליך ליבוד המשטח העגול שאלו יהיו עלי הכותרת. הגודל תלוי בך.
י ים כחול New member 19/6/06 #7 אירית,כייף לראו אותך בפעולה ../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif אפילו שזה וירטואלי מקסיםםםםםםם תודה ענקית
אירית,כייף לראו אותך בפעולה ../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif אפילו שזה וירטואלי מקסיםםםםםםם תודה ענקית
D dolit New member 19/6/06 #13 היה קשה להכנס בגלל תפוז, נהנתי לראות את הסדנא הנהדרת תודה לאירית אני בינתיים רק צופה ולומדת אבל אין לי מהצמר בו משתמשים ככה שלא יכולה להכין, גם אין לי מושג היכן קונים את החומר הרך והנעים. אולי בהמשך יהיו תוצאות
היה קשה להכנס בגלל תפוז, נהנתי לראות את הסדנא הנהדרת תודה לאירית אני בינתיים רק צופה ולומדת אבל אין לי מהצמר בו משתמשים ככה שלא יכולה להכין, גם אין לי מושג היכן קונים את החומר הרך והנעים. אולי בהמשך יהיו תוצאות
ג גאיליי New member 19/6/06 #15 טוב אז נגיב בשאלות חחחח וואלה נראה פשוט!!! בחיים לא הייתי חושבת שככה עושים אותם.