שירשור תוכניות לשבוע הקרוב

shirleyrozental

New member
../images/Emo20.gifשירשור תוכניות לשבוע הקרוב../images/Emo20.gif

תחום הלימודים: לסיים פרק 5 בפסיכופתלוגיה - ללמוד כל יום 10 עמודים. לנסות להתחיל את ממ"ן 12 תחום רומנטי: לדבר עם נדב כל יום. לעשות עם נדב ביום רביעי "יום שופינג" להפגש עם נדב בשישי ולעשות משהו... לכתוב בקומונה שלי להחליט אם לענות/לא לענות למכתב של האקס תחום משפחה: לחשוב איך אני מצליחה למצוא זמן לבלות זמן איכות עם ההורים ועם האחים. להכין ארוחות ערב כשאני בבית בערב – כנראה ייצתא רק ביום רביעי לעשות קניות עם אמא. למצוא עוזרת בית חדשה שתעזור למשפחה לנקות. תחום תרבותי/רגשי/נפשי: להכיר מוזיקה חדשה להכיר סרט חדש לראות "סקס והעיר" לראות ניפ/טאק לראות עמוק באדמה לראות נולד לרקוד לראות של מי השורה הזו לראות המראה לראות ארץ נהדרת להמשיך לכתוב את הספר שלי להמשיך כרטיסים ל"חלום ליל קיץ" תחום עבודה: לבדוק אם קיים חוק המכריח את מקום העבודה להפריש לי לקופת גמל/קרן השתלמות/פנסיה וכו'. תחום בריאות וכושר גופני: ללמוד ללכת לישון בשעות סבירות - לא יותר מאוחר מ - 1. לקום לא יותר מאוחר מ - 10. ללכת לרופאת נשים לבדיקה שגרתית + בדיקות דם + מרשמים. להוציא מרשם אחד לחודש הקרוב. ללכת לפגישה השבועית עם הפסיכולוגית לנסות לשלוט על כמות השטויות שאני אוכלת - לא יותר משוקולד אחד ליום. לא יותר מחטיף מלוח אחד ליום. להקדיש דקה ביום לריצה. לעשות 10 כפיפות בטן ביום (לכל צד = 30). תחום סדר: לעשות סדר בחדר של האחים. לעשות סדר בחדר שלי. כביסה ידנית לעשות סדר בניירת. לעשות סיכום חודש לחודש הקודם. לחשוב איך לסיים את השנה.

לקשמי

New member
התוכניות שלי:

להתחיל לחפש עבודה במלוא המרץ (היום כבר הייתי בראיון, אבל מדובר בעבודה שתתחיל רק ב-24 לחודש. אולי אמצא משהו יותר מהיר). עד שאמצא עבודה, להמשיך להתנדב במרכז ליוגה. ואפרופו יוגה - ללמד בכל הזדמנות שתהיה לי. המטרה - בסוף אפריל להגיע לבהמאס, לקורס הוראת יוגה לילדים ואחר כך להישאר שם חודש-חודשיים להתנדבות.

גור42

New member
שלי ../images/Emo9.gif

10 היעדים הנבחרים לשבוע הקרוב:
לקום כל יום ב-7 בבוקר.
לקנות לעצמי שעון ריצה חדש.
לחשב את זמני הביניים לכל ק"מ שארצה להשיג בבית שאן, ולשנן אותם בעל-פה (או להכניס אותם לזכרון של השעון, במידה וזה יהיה אפשרי)
לרוץ בחצי מרתון בית שאן, בלי הפסקות הליכה, ולסיים בפחות מ-2:15:00
לפני המרוץ - לרוץ 6 סיבובים מסביב לבלוק (6.6 ק"מ) בקצב של בין 6:55 ל-7:15 לכל סיבוב
לסיים את ממ"ן 12 במבנים אלגבריים.
לבשל ארוחת צהריים של ממש (לא סתם "מנות קרב" של סטודנטים), ולכלול בה את מתכון הפסטה שביקשתי מהאמא של אישתי.
לסדר את ההרשמה שלי לסמסטר 2007ב' באו"פ.
לעשות רשימה של כל הדברים שצריך לתקן בבית (לקראת הזמנת אנשי המקצוע)
למצוא עבודה במשרה חלקית *או* לבנות תוכנית מפורטת לעבודה כעצמאי

התוכנית שלי

אהלן חבר'ה.... נעלמתי ... חליתי והרבה עומס בעבודה.... ועכשיו חזרתי.... אז המטרות שלי לשבוע הקרוב: להבריא - אני עדיין מנוזל והגרון קצת כואב. לקפוץ עם אשתי לראות כמה דירות פוטנציאליות.. לאכול עם אשתי במסעדה סינית לחזור לפעילויות הספורט שלי היומיומיות שלי: בבוקר ובערב לשתול ירקות בערוגות בגינה לנקות עובש באמבטיה + למלא סיליקון. לתלות פירמידה (קישוט) בפינת השאנטי להפגש עם אחי הקטן שבוע מקסים לכולם

היי להלן המטרות שלי

לאחר שבועיים של מתח מתמשך, לאט לאט מתפוגג הערפל והעננים מתפזרים סביב. השמש מבצבצת בין לבין מה שגורם לי לחזור לשיגרת חיים . עדיין לא לשבת על מיי מנוחות ולהמשיך להיות עם יד על הדופק ( לא עליכם אני ואקס שלי חידשנו את המלחמה ביננו . ) איך אין לי כוח למלחמות ורוצה הרמוניה מתמשכת אבל לפעמים החיים גוררים אותך ולו רק כדי להגן על עצמך והסובבים אותך . בכל אופן אני מקוה לטוב . אז ככה היות וגייסתי את כל הכוחות למלחמה הזו הוזנחו שאר הדברים , כי ממילא לא הייתי מסוגלת להקדיש להם זמן מרוב שהייתי מתוחה. אז השבוע יש לי מלאן ת'לפים השלמות ואני חייבת לצמצמם פערים . ראשית : 1. מיד לחזור לתזונה נכונה קרי אוכל טבעוני . 2. ירדתי יפה במשקל ( מהמתח ירד לי התאבון) אז לחזור לכפיפות בטן כרגיל 50 בבוקר ו-50 בלילה . אחלה מינון עמדתי בזה שבועיים יופי טופי. 3. לסיים לכתוב לפחות טקסט עוד היום דחוףף. 4. מחר טקסט נוסף. 5. לצאת לצלם השבוע . 6. להמשיך לקרא בספר המופלא שמצאתי בספריה שלי ( ונשכח ממני ) 7. לצערי לא רקדתי שבועיים מה שהוסיף לעגמומיות שלי אני מקוה להשתלב במהרה. יש גם דברים קטנים שעשיתי השבוע : 1.שתילה של פרחים באדניות כך יוצא שבכל אדני החלונות והמרפסת יש אדניות שתולות איזה יופי . 2. הכנתי לקטנה שלי דף מטרות מצויר ומעוטר . כל מטרה שהיא עושה היא מקבלת כוכבית ובסוף השבוע זה מצטרף לסכום של כמה שקלים שאלו בעצם דמי הכיס שלה. היא כ"כ שמחה והתלהבה מהרעיון , שהסתכלה בו יומיום בעיניים נוצצות. כמובן שהראתי לה את הדף שלי אז זה היה נחמד לשתף עוד מישהו בבית עם הרעיון. וזהו אולי יש עוד דברים אבל אני לא זוכרת כרגע .

אני מאוד הייתי רוצה להשתתף בשירשור

לא יודעת למה קשה, לא מצליחה. אולי אני מפחדת לא לעמוד בהתחייבויות שהצבתי לעצמי.

Gali112

New member
מתחייבת

להקדיש לפחות שעה כל יום לכתיבת המאמר ללכת כל יום לפחות 20 דקות לאכול ארוחות מסודרות

BellA עלמה

New member
שלי

לימודים להדביק פערים לסיים את כל המשימות שיש לי לשבוע, חיים התארגנות להתחיל להכיר את המקום בו אני גרה פעילות גופנית לצאת לצעידות לפחות פעמיים בשבוע לחפש חוגים לטאי צ'י וקונג פו - ולהתחיל שוב להתאמן בריאות לחזור למסלול עם תזונה בריאה להתאפס על החייפ פה

לקח לי המון זמן לאמר שאנסה להתחיל

1. לעשות את המטלות להיום 2. להמשיך לאכול נכון 3. ללכת פעמיים בשבוע לחדר כושר למשך שעה 4. לקום בזמן כדי לא לאחר לשיעורים 5. להתחיל לעבוד באינטנסיביות על העבודות שיש לי להגיש: ראשונה - בניתוח מדיניות. שניה - בסוגיות התערבות. שלישית - קל"ע.

למעלה